(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-06-10 16:03:10
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2013-06-09 19:59:15
Üdvözlöm Ferenc-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT :) Igen a Sithonia túrán erősen gondolkodóba estem,az Athos az tuti biztos,hogy lesz nekünk :)-nagyon örülök, hogy már élvezhető a víz hőmérséklete-ettől egy kicsit tartottunk.Már csak 3 hét és ottleszünk-várva-várjuk!További szép napokat kívánok,és jó túrázást a csapattal :) -Szilvia
Kedves Szilvia, Szívesen ! smile bármikor ha még merül fel kérdése ! Rendszeresen teszek fel a faceb. Neos Marmaras csoportba képeket a kirándulásokról , esetleg érdemes megnézni ! Üdvözlettel, Feri
Osemeke Szilvia Dátum: 2013-06-09 20:06:43
Nagy Mária írta ekkor: 2013-06-09 09:17:06
Igen, Szilvia, egy turnusban leszünk:)Huu nem tudom milyen Homokóráról van szó, mi nem Debrecenben szállunk fel..Mi már voltunk Görögországban, igaz nem Neos Marmaroson, és júliusban sosem volt baj az időjárással:)Szerintem emiatt ne aggódj:)Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyi idő kb.az út...Asprovaltára már mentünk busszal, az kb.22óra volt...Szép Napot!:)Jó készülődést!:)
Szia Mária,köszönöm szépen a válaszodat smile smile Mi Budapestről indulunk a Homokórától (Hősök Tere) -és ezért kérdeztem,hogy Ti nem-e innen jöttök?? smile Mi már nagyon váruk az utazást,már készítgetem a pakkokat,meg tervezem,hogy miket fogok főzni ,ami azért eláll-gondoltam pld sült tarjára,fasírozottra,ami vacsira jól jöhet smile Ti a Politis-ben lesztek,ha jól emlékszem?-mi a Mouses-ben-nekünk ez nagyon megtetszett,meg azt olvastam,hogy nagyon tiszta-nekem ez elsőrendű.-A strand mondjuk nincsen olyan közel,de a központ igen,éjszaka olyan jó kiülni a teraszra,és nézelődni smile Ti hányan jötök?Mi 3-an,anyut is visszük magunkkal-neki ez az egész meglepetés lesz,mert nem tudja,hogy Neos Marmaras-ba jövünk,mert párom Paraliára szeretett volna menni,de anyu oda nem nagyon szeretett volna,de beleegyezett-mi meg ezzel foguk meglepni,hogy nem oda megyünk-szerintem nagyon boldog lesz smile Szép estét :Szilvi
Osemeke Szilvia Dátum: 2013-06-09 19:59:15
írta ekkor: 2013-06-09 17:25:19
Kedves Szilvia, A víz hőmérséklete és az időjárás miatt kár aggódni, a víz már élvezhető , sőt ma a hajókirándulásom a nyílt vízen fürödtünk, senki nem panaszkodott :-) Júliusban meg pláne nem lesz hideg a víz. Sartira busszal lehet átjutni, egy főre egy út 6 euróba kerül. jelzem hogy Sartiba a Sithonia körút keretén belül eljutunk, és sokkal de sokkal többet látunk ! Parthenonas Sithonia legöregeb falva, Toroni csodás öble a teknősös folyócskával, Porto Koufo a süket öböl, kalamitsi kilátó, Sarti, és a nap fénypontjaként Narancspart fürdőzés ! Szeretném csendben rábeszélni hogy erre a kirándulásra midenképpen jöjjön el mert felejthetetlen ! Várom Önöket szeretettel, Feri
Üdvözlöm Ferenc-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT :) Igen a Sithonia túrán erősen gondolkodóba estem,az Athos az tuti biztos,hogy lesz nekünk :)-nagyon örülök, hogy már élvezhető a víz hőmérséklete-ettől egy kicsit tartottunk.Már csak 3 hét és ottleszünk-várva-várjuk!További szép napokat kívánok,és jó túrázást a csapattal :) -Szilvia
Dátum: 2013-06-09 17:25:19
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2013-06-08 20:29:40
Sziasztok smile smile Mi július 1-ei turnussal utazunk ki Neos Marmaras-ra -és már nagyon-nagyon várjuk!Van itt közületek olyan,aki velünk együtt fog jönni???Kedves Ferenc!Érdeklődnék,hogy milyen a Tenger víze,hány fokos,mert aggódom az itteni időjjjárás miatt, hogy nem lehet majd sokat fürödni?Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség Sarti-ra átjutni busszal,vagy vonattal???Illetve hány Euro kb a jegy ára???Már nagyon várjuk az utat,lázasan készülődünk!Szép estét mkinek smile
Kedves Szilvia, A víz hőmérséklete és az időjárás miatt kár aggódni, a víz már élvezhető , sőt ma a hajókirándulásom a nyílt vízen fürödtünk, senki nem panaszkodott :-) Júliusban meg pláne nem lesz hideg a víz. Sartira busszal lehet átjutni, egy főre egy út 6 euróba kerül. jelzem hogy Sartiba a Sithonia körút keretén belül eljutunk, és sokkal de sokkal többet látunk ! Parthenonas Sithonia legöregeb falva, Toroni csodás öble a teknősös folyócskával, Porto Koufo a süket öböl, kalamitsi kilátó, Sarti, és a nap fénypontjaként Narancspart fürdőzés ! Szeretném csendben rábeszélni hogy erre a kirándulásra midenképpen jöjjön el mert felejthetetlen ! Várom Önöket szeretettel, Feri
Nagy Mária Dátum: 2013-06-09 09:17:06
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2013-06-08 20:30:36
Nagy Mária,akkor látom,mi egy turnusban leszünk :) -Ti honnan indultok,innen a Homokórától??
Igen, Szilvia, egy turnusban leszünk:)Huu nem tudom milyen Homokóráról van szó, mi nem Debrecenben szállunk fel..Mi már voltunk Görögországban, igaz nem Neos Marmaroson, és júliusban sosem volt baj az időjárással:)Szerintem emiatt ne aggódj:)Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyi idő kb.az út...Asprovaltára már mentünk busszal, az kb.22óra volt...Szép Napot!:)Jó készülődést!:)