(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-05-17 13:38:53
Kiss Gabriella írta ekkor: 2013-05-13 10:58:17
Kedves Grand Tours! Mi (két fő) szeptember elején szeretnénk utazni a félszigetre és a Politis apartmant néztük ki magunknak. A kérdésem az lenne, hogy tartozik-e hűtő a szobákhoz? A felszereltség leírásában nem találtam róla említést, viszont nagy szükség lenne rá. Illetve olyan szobát szeretnénk választani (2. vagy 3. emeleten), ahonnan szép a kilátás, láthatjuk a tengert is. Melyiket ajánlanák? A fürdőszoba képein csak a WC és a mosdókagyló látható. A zuhanyzó külön helyiségben lenne?
Kedves Gabriella ! Természetesen tartozik a szobákhoz hűtő, normál méretű ( 120 literes ha jól gondolom). A szobákkal - a kilátással kapcsolatban : A második emeleti szobákból tényleg csak egy picit a háztetők felett elnézve látszik a tenger. A harmadik emeleti szobákból viszont már szép kilátás nyílik a tengerre, a kikötőre ! A zuhanyzó a fürdővel egy helységbe,n elhúzható ajtóval ellátott zuhanykabin - üvegcsempe fallal. Várjuk- várom Önöket szeretettel ! Üdvözlettel, Feri
Dátum: 2013-05-17 13:27:53
Kertész Réka írta ekkor: 2013-05-13 12:26:47
Sziasztok! Mi szeptember 2. hetében szeretnénk menni Neos Marmaras-ra. Milyen idő szokott lenni olyankor? Köszi
Kedves Réka, Görögorzágban jellemzően ilyenkor még jó az idő, lehet fürödni, napozni ! Természetesen kissé változékonyabb lehet ilyenkor az időjárás, de bízom benne hogy nem tréfál meg minket, és "százágra" fog sütni a nap ..:-) Tudnak esetleg előzetesen tájékozódni az interneten p.l a Meteo.gr oldalon, illetve a FORECA időjárás előrejelző internetes oldalon . Üdvözlettel Feri
Dátum: 2013-05-17 13:22:04
Bákány Zsoltné írta ekkor: 2013-05-13 15:36:21
Kedves Feri!Már vágjuk a centist az utazásig, nagyon várjuk.Köszönöm válaszait:) Edina!
Nagyon szívesen Edina ! Centivágáskor óvatosan az ollóval, mert nagyon csíp a sós tengervíz..:-) Várom Önöket szeretettel ! Feri
Dátum: 2013-05-17 13:19:52
Bákány Zsoltné írta ekkor: 2013-05-13 15:45:30
Szia Feri!Még valami a hűtő milyen van benne fagyasztó fiók? smile
Kedves Edina...van bizony :-) a hűtő - néztem hány literes de nem találtam ráírva, azt hiszem 120 literes - az a derékig érő méretű...
Dátum: 2013-05-17 13:14:53
Kovács Nikolett írta ekkor: 2013-05-16 06:38:05
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy aki volt már Görögországban 2010 óta, milyen tapasztalata van a szerb és macedón határőrökkel kapcsolatban? Elfogadják az új típusú személy igazolványt? Több helyen olvasom, hogy nem árt az útlevél. De ha nem muszály, nem csináltatnék. A szállással kapcsolatan pedig azt szeretném kérdezni, hogy a Politis-ról mi a véleményetek? Van kávéfőző vagy vízforraló a szobákban? Illetve Neos Marmaroson van valamilyen szupermarket a közelben? Köszönöm!
Kedves Nikolett, Minden további nélkül lehet utazni a "új típusú" tehát plasztik személyi igazolvánnyal is. Nem tudom egyénileg avagy busszal érkezik, ha autóval jönnek különösen figyelni kell hogy a gépjármű papírjai rendben legyenek, illetve a sofőrnek legyen nemzetközi jogosítványa,.ennek mindenképpen járjanak utána ! A Macedónok problémázhatnak elsősorban, de egyre kevésbé jellemző..... A Politis ház nagyon szép, én is itt lakom. Tejforraló edényke van...kávéfőző nincs. Rengeteg kisebb bolt van a közelben, zöldséges, pék, van nagyáruház is - Arvanatidis - ide azért szükséges egy kis séta... Üdvözlettel, Feri