(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

PK Dátum: 2013-05-12 22:39:30
Kedves Ferenc ! Ápr 22-én még Katának címzett két kérdésemre várom szíves válaszát ! Üdv . PK
Dátum: 2013-05-12 11:13:07
Bákány Zsoltné írta ekkor: 2013-05-11 09:25:44
Kedves Feri! Köszönöm válaszát. Remélem minden rendben lesz,csak szeretem a biztos dolgokat. A hajókirándulást néztük ki magunknak. A másik fontos dolog a 107-es Politis-os apartman konyhájának felszereltsége lenne,és ,hogy tényleg van e törölköző. Ott járnak-e takarítani? Amikor,pedig odaérünk üres lesz-e ez a szoba,mert a Kisfiam tutira fáradt lesz és délutánig,és nem tudom lefektetni? Egyébként mikorra érünk Marmarasra? Üdvözlettel:Edina!:)
Kedves Edina, Mi - én azon vagyunk hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen..:-) A hajókirándulás jó választás, épp tegnap látogattam meg a hajót és a legénységet, készülődnek már a nyárra ! A konyha felszereltsége a következő : mikrohullámú sütő, tányér és evőeszköz, kávés-pohár, ivópohár az ágyak számának megfelelően, valamint nagylábas, serpenyő, tejforraló edény, tésztaszűrő, merőkanál, vágódeszka. A takarítás a hazatérő vendégek után történik váltásnapon, mikor elhagyják a szállást, azaz reggel 9 órától. Ennek megfelelően a szobák legkésőbb 14.00-ig átadásra kerülnek, de ez tényleg az az időpont ami a "legeslegkésőbbi". Ennél többnyire hamarabb készen vannak a szállás takarításával. Törölköző tényleg van..:-) - bár hozzá tenném törölközőből sosem elég a tengerparton főleg ha gyerkőc is van..:-) , tehát érdemes azért sajáttal is készülni. Az üres szoba kérdése : abban az esetben ha a busz érkezésekor ami menetrend szerint déli 12 óra, kész vannak a takarítással, igen, kész a szoba azaz "üres". ( az érkezés kicsit változhat a forgalom és a határátlépések függvényében ) Ettől függetlenül még értelemszerűen az első turnus esetében üresek a szobák, illetve szezon közben ha esetleg az előző turnus alatt nem voltak benne vendégek. Szeretném jelezni hogy az érkező és a hazainduló vendégeknek is megpróbáljuk a legelfogadhatóbb körülményeket biztosítani a várakozás idejére,tehát lehetőség szerint rendelkezésükre áll toalett és csomagszoba. Kedves Edina, remélem minden rendben lesz, és kellemes élménydús nyaralásban lesz részük..:-) ! Üdvözlettel, Feri
Bákány Zsoltné Dátum: 2013-05-11 09:25:44
írta ekkor: 2013-05-07 17:20:47
Kedves Edina, Megerősítést kaptam az irodavezetőnktől, hogy utazhat gyermek plasztik személyi igazolvánnyal, ennek ellenére nem beszélem le az útlevél készítéséről, az a lényeg hogy önök nyugodtak legyenek ez ügyben, és az is lehet hogy később szükségük lehet rá egy jövőbeli másik uticélhoz. Ne féljenek hihetetlen mennyire alkalmazkodóak a gyerekek, sokszor ők jobban bírák az utazást mint mi felnőttek, na az igaz hogy anya vagy apa ölében tudnak aludni a buszon..:-) A tengert pedig élvezni fogja, a strandolást,a kikötőt a hajókat..:-) és persze önök is - egyszóval biztos vagyok benne hogy minden nagyon jó lesz :-)
Kedves Feri! Köszönöm válaszát. Remélem minden rendben lesz,csak szeretem a biztos dolgokat. A hajókirándulást néztük ki magunknak. A másik fontos dolog a 107-es Politis-os apartman konyhájának felszereltsége lenne,és ,hogy tényleg van e törölköző. Ott járnak-e takarítani? Amikor,pedig odaérünk üres lesz-e ez a szoba,mert a Kisfiam tutira fáradt lesz és délutánig,és nem tudom lefektetni? Egyébként mikorra érünk Marmarasra? Üdvözlettel:Edina!:)
Pálóczi Ágnes Dátum: 2013-05-08 22:12:44
Kis Tibor írta ekkor: 2013-05-06 14:16:54
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy augusztus utolsó két hetében milyen idő szokott lenni ?????? víz hőmérséklet ??? levegő hőmérséklet ?
Szia Tibor!Legalább hatszor nyaraltam Görögországban és ebből ötször augusztus utolsó hetében indultunk.Az idő minden esetben gyönyörű és kifogásolatlan volt.A víz hőmérséklete szintén.Már a reggeli korai úszásra, lubickolásra is mindig alkalmas volt.Pedig az ismerőseim tudják én a hideg vizet csak inni szoktam :) Belemenni brrr nem szeretem.Bátran merem ajánlani ezt az időpontot.Persze garantálni nem lehet, de hideg biztosan nem lesz.Tavaly Paraliaról szeptember elején jöttünk haza.Kánikula volt végig.Kellemes nyaralást, üdv Ági
Horváth-Farkas Éva Anita Dátum: 2013-05-08 11:43:52
Bóta József írta ekkor: 2013-05-06 06:50:02
Azért a helyzet nem tragikus, többen voltak már ott, s nem volt panaszáradat. Lehet, hogy csak én vagyok finnyás. Nem fogjátok rosszul érezni magatokat, az biztos, ne aggódj! A városka szuper, a Port Gyros olcsó, s igen jó, a Neon étterem szintén szuper, s nem drága. A sithonia túra "kötelező", mi többször is volt5unk rajta. A sarti melletti fürdőzés a "Narancsparton /ha jól emlékszek a névre így reggel/" önmagában megéri a túra árát.
Köszönöm az információkat!!!!