(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Bákány Zsoltné Dátum: 2013-05-06 20:53:43
írta ekkor: 2013-05-05 12:03:42
Kedves Edina, Tudom Katát kérdezte, csak láttam hogy még nem érkezett válasz. A személyi igazolvánnyal való utazás legjobb tudomásom szerint, lehetséges, illetve a Grand Tours gyik. rovatában is lehet erről megerősítést kapni. Egyedüli kérdőjel de lehet hogy csak az én fejemben, hogy gyermekre mindez miképp vonatkozik, ennek ígérem utánanézek ! A fakultatív programok hogy mely napokon vannak, a szállással és a Quad kölcsönzéssel kapcsolatban pillanatnyilag nem tudok válaszolni, 10-én érkezem Marmarasra, és napokon belül tudok mindezeknek utánajárok. Egy biztos, a gyerekek a hajós kirándulásokat pl. Sunset, Toroneos és a Görög estet nagyon élvezik ! Ezeket szívből merem ajánlani :-) A Youtube-on számtalan felvételre rá lehet lelni, ezért érdemes böngészni, de ígérem utánanézek és felteszem ide a linket, ha valami igazán jó videóanyagot találok Marmarasról ! Az hogy a Politis merre van: http://www.grandtours.hu/gorogorszag/neos_marmaras-d2.html A Grand Tours honlapjának ezen az oldalán található egy térkép, kissé lejjebb görgetve a lapot, A Politis a középső ház ! A térképen látható egy " 200 m " jelölés a bal alsó sarokban, így fel lehet könnyedén mérni a távolságokat. Paraliához képest mindenképp csendesebb a település, ezt annak ellenére merem állítani hogy még nem éltem Marmarason huzamosabb ideig - hiszen itt "új" vagyok, de Paralián már dolgoztam három nyáron...hát ott aztán van zaj és nyüzsgés, Marmaras ennél mindenképpen csendesebb :-) Üdvözlettel, Feri
Kedves Feri! Köszönöm válaszát.Nem lettem nyugodt tőle,így csütörtökön megyek útlevelet készíttetni. Remélem én is,hogy minden rendben lesz egy majdnem 7 éves gyerekkel nagy kaland lesz nekünk az utazás remélem,olyan jó lesz,mint anno a nászutunk Paralian.:)
Dátum: 2013-05-06 15:18:55
Kis Tibor írta ekkor: 2013-05-06 14:16:54
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy augusztus utolsó két hetében milyen idő szokott lenni ?????? víz hőmérséklet ??? levegő hőmérséklet ?
kedves Tibor, az augusztus vége még meleg és napsütéses szokott lenni, így a víz is meleg lesz ! Meglepetések persze mindig vannak . A FORECA oldalán a Marmarasra vonatkozó előrejelzéseket meg lehet nézni az alábbi linken : http://www.foreca.hu/Greece/Neos_Marmaras Üdvözlettel, Feri
Kis Tibor Dátum: 2013-05-06 14:16:54
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy augusztus utolsó két hetében milyen idő szokott lenni ?????? víz hőmérséklet ??? levegő hőmérséklet ?
Bóta József Dátum: 2013-05-06 06:50:02
Horváth-Farkas Éva Anita írta ekkor: 2013-05-05 21:20:34
Köszi az infokat.Mi már lefoglaltuk a Mousest talàn azért tetszeni fog ez is.
Azért a helyzet nem tragikus, többen voltak már ott, s nem volt panaszáradat. Lehet, hogy csak én vagyok finnyás. Nem fogjátok rosszul érezni magatokat, az biztos, ne aggódj! A városka szuper, a Port Gyros olcsó, s igen jó, a Neon étterem szintén szuper, s nem drága. A sithonia túra "kötelező", mi többször is volt5unk rajta. A sarti melletti fürdőzés a "Narancsparton /ha jól emlékszek a névre így reggel/" önmagában megéri a túra árát.
Horváth-Farkas Éva Anita Dátum: 2013-05-05 21:20:34
Bóta József írta ekkor: 2013-05-05 10:11:33
Szia! Mi már négyszr voltunk Marmarason, összesen kb 40 napot. Mi nagyon imádjuk, szinte minden t tudunk már a helyről. A csapvíz iható, nagyon jó minőségű, így azt nem kell venni a boltban. Mi a Politiszt szerettük a legjobban, zserintem az a legjobb a szállások közül. Igaz, hogy az Athene közelebb van a tengerhez. Az elmúlt években az árak nagyon barátáságosak voltak, remélem idén sem lesz drágulás. Idén elvileg kefalóniáa megyünk, ha sikerül, de Marmarasra is biztos, hogy fogunk még jönni. Ha bármi kérdés van, akkor szívesen válaszolok, amire tudok. Az új idegenvezetőnek pedig sok sikert és sok utast kívánok!
Köszi az infokat.Mi már lefoglaltuk a Mousest talàn azért tetszeni fog ez is.