(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Horváth-Farkas Éva Anita Dátum: 2013-05-08 11:42:53
Diósné Horváth Teréz írta ekkor: 2013-05-06 22:09:14
Szerintem ne aggódj az apartman miatt!!!!!!!!!!Semmi rossz nem volt benne!!Nem nyirkos,és nem is sötét!!!Mi is a Mousesbe voltunk tavaly,és minden rendben volt vele!!!Nekem szimpatikusabb volt,mert közel volt mindenhez,és tiszta tágas ,és a 4.em a kilátás is pazar.Biztos oda mennék ,ha újra Marmarast választanám!!!A többi apartman is szép,de teljesen rendben van a Mouses is!!Jó utazást kívánok!! Üdv:Teréz
köszi!! Semmiképp nem aggódok, úgy is megtapasztalom. Meg amúgy is azt vallom, hogy igazából mindegy hol vagyunk , lényeg kivel!!! Legyen tiszta.
Dátum: 2013-05-07 17:40:44
Margitai János írta ekkor: 2013-05-06 23:40:14
Ez a hozzászólás nem válasz senkinek, csak már régóta nyomaszt hogy nem fejeztem ki köszönetemet. Feleségemmel 2012-ben foglaltunk szállást Marmarasba, de a tavasszal érkező "bizonytalan-gazdaság, stb." hirektől megijedve visszamondtuk. De természetesen semmi probléma nem adódott, igy útrakeltünk ugyanoda, de már újrafoglalás nélkül. Megtaláltuk a Politis apartmanházat, és PATRICIA szives segitségével pontosan az eredetileg foglalt/visszamondott apartmant is megkaptuk, méghozzá kedvező áron. Nagyon jó volt, csak ajánlani tudom ezt az apartmant: valóban szépen felújitott, minden tökéletesen működött benne. Egyetlen hátrány: földszintit kivéve, csak 2 személyre való méretűek. 8 éjt töltöttünk ott, majd az onnan 200 méterre lévő kempingbe költöztünk át, amelynek igen tiszta és simavizű öble van. Tehát: minden jó volt Marmarasban. Köszönet Patricia. Szinte biztos hogy utazunk még a GrandTours-sal, talán Kefallóniára. Csak 65 éven túl hosszúnak tűnik a buszos utazás. Margitai János
Kedves János, Köszönöm - köszönjük Patrícia nevében is a kedves sorait ! Örülünk hogy jól telt a nyaralásuk és elégedettek voltak az irodánk nyújtotta szolgáltatással. Igen sajnos a múlt évben a média nagyon felnagyította a görögországi eseményeket problémákat, és a legszomorúbb az volt az egészben hogy még ha volt is igazságtartalma az ott elhangzottaknak, a nyaraló vendégek semmit sem érzékelhettek belőle, mi pedig csodálkozva hallgattuk vendégeink beszámolóját hogy mi mindennel rémisztgették őket..... kedves János bízom benne hogy lesz még szerencsénk egymáshoz, Örömmel állunk rendelkezésére :-) A Grand Tours csapatának nevében, üdvözlettel, Pápai Ferenc
Dátum: 2013-05-07 17:20:47
Bákány Zsoltné írta ekkor: 2013-05-06 20:53:43
Kedves Feri! Köszönöm válaszát.Nem lettem nyugodt tőle,így csütörtökön megyek útlevelet készíttetni. Remélem én is,hogy minden rendben lesz egy majdnem 7 éves gyerekkel nagy kaland lesz nekünk az utazás remélem,olyan jó lesz,mint anno a nászutunk Paralian.:)
Kedves Edina, Megerősítést kaptam az irodavezetőnktől, hogy utazhat gyermek plasztik személyi igazolvánnyal, ennek ellenére nem beszélem le az útlevél készítéséről, az a lényeg hogy önök nyugodtak legyenek ez ügyben, és az is lehet hogy később szükségük lehet rá egy jövőbeli másik uticélhoz. Ne féljenek hihetetlen mennyire alkalmazkodóak a gyerekek, sokszor ők jobban bírák az utazást mint mi felnőttek, na az igaz hogy anya vagy apa ölében tudnak aludni a buszon..:-) A tengert pedig élvezni fogja, a strandolást,a kikötőt a hajókat..:-) és persze önök is - egyszóval biztos vagyok benne hogy minden nagyon jó lesz :-)
Margitai János Dátum: 2013-05-06 23:40:14
Ez a hozzászólás nem válasz senkinek, csak már régóta nyomaszt hogy nem fejeztem ki köszönetemet. Feleségemmel 2012-ben foglaltunk szállást Marmarasba, de a tavasszal érkező "bizonytalan-gazdaság, stb." hirektől megijedve visszamondtuk. De természetesen semmi probléma nem adódott, igy útrakeltünk ugyanoda, de már újrafoglalás nélkül. Megtaláltuk a Politis apartmanházat, és PATRICIA szives segitségével pontosan az eredetileg foglalt/visszamondott apartmant is megkaptuk, méghozzá kedvező áron. Nagyon jó volt, csak ajánlani tudom ezt az apartmant: valóban szépen felújitott, minden tökéletesen működött benne. Egyetlen hátrány: földszintit kivéve, csak 2 személyre való méretűek. 8 éjt töltöttünk ott, majd az onnan 200 méterre lévő kempingbe költöztünk át, amelynek igen tiszta és simavizű öble van. Tehát: minden jó volt Marmarasban. Köszönet Patricia. Szinte biztos hogy utazunk még a GrandTours-sal, talán Kefallóniára. Csak 65 éven túl hosszúnak tűnik a buszos utazás. Margitai János
Diósné Horváth Teréz Dátum: 2013-05-06 22:09:14
Bóta József írta ekkor: 2013-05-06 06:50:02
Azért a helyzet nem tragikus, többen voltak már ott, s nem volt panaszáradat. Lehet, hogy csak én vagyok finnyás. Nem fogjátok rosszul érezni magatokat, az biztos, ne aggódj! A városka szuper, a Port Gyros olcsó, s igen jó, a Neon étterem szintén szuper, s nem drága. A sithonia túra "kötelező", mi többször is volt5unk rajta. A sarti melletti fürdőzés a "Narancsparton /ha jól emlékszek a névre így reggel/" önmagában megéri a túra árát.
Szerintem ne aggódj az apartman miatt!!!!!!!!!!Semmi rossz nem volt benne!!Nem nyirkos,és nem is sötét!!!Mi is a Mousesbe voltunk tavaly,és minden rendben volt vele!!!Nekem szimpatikusabb volt,mert közel volt mindenhez,és tiszta tágas ,és a 4.em a kilátás is pazar.Biztos oda mennék ,ha újra Marmarast választanám!!!A többi apartman is szép,de teljesen rendben van a Mouses is!!Jó utazást kívánok!! Üdv:Teréz