(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-05-05 12:34:58
Bákány Zsoltné írta ekkor: 2013-05-02 09:33:22
Halihó,nagyon várom a reakciót! smile
Kedves Edina, ahogy ígértem kerestem videót Neos Marmarasról, Rengeteget találtam, jót rosszat, de ide csak olyat tudtam feltenni érthető okokból, amin nem reklámoz senki semmit. De tényleg érdemes a Youtube-ot böngészni ! Az alábbi linken egy szépen megkomponált videót lehet Marmarasról megnézni, egy teljes nap összefoglalója reggeltől -estig . http://www.youtube.com/watch?v=CtztoBSQW5M
Dátum: 2013-05-05 12:03:42
Bákány Zsoltné írta ekkor: 2013-05-02 09:33:22
Halihó,nagyon várom a reakciót! smile
Kedves Edina, Tudom Katát kérdezte, csak láttam hogy még nem érkezett válasz. A személyi igazolvánnyal való utazás legjobb tudomásom szerint, lehetséges, illetve a Grand Tours gyik. rovatában is lehet erről megerősítést kapni. Egyedüli kérdőjel de lehet hogy csak az én fejemben, hogy gyermekre mindez miképp vonatkozik, ennek ígérem utánanézek ! A fakultatív programok hogy mely napokon vannak, a szállással és a Quad kölcsönzéssel kapcsolatban pillanatnyilag nem tudok válaszolni, 10-én érkezem Marmarasra, és napokon belül tudok mindezeknek utánajárok. Egy biztos, a gyerekek a hajós kirándulásokat pl. Sunset, Toroneos és a Görög estet nagyon élvezik ! Ezeket szívből merem ajánlani :-) A Youtube-on számtalan felvételre rá lehet lelni, ezért érdemes böngészni, de ígérem utánanézek és felteszem ide a linket, ha valami igazán jó videóanyagot találok Marmarasról ! Az hogy a Politis merre van: http://www.grandtours.hu/gorogorszag/neos_marmaras-d2.html A Grand Tours honlapjának ezen az oldalán található egy térkép, kissé lejjebb görgetve a lapot, A Politis a középső ház ! A térképen látható egy " 200 m " jelölés a bal alsó sarokban, így fel lehet könnyedén mérni a távolságokat. Paraliához képest mindenképp csendesebb a település, ezt annak ellenére merem állítani hogy még nem éltem Marmarason huzamosabb ideig - hiszen itt "új" vagyok, de Paralián már dolgoztam három nyáron...hát ott aztán van zaj és nyüzsgés, Marmaras ennél mindenképpen csendesebb :-) Üdvözlettel, Feri
Bóta József Dátum: 2013-05-05 11:25:33
veres cintia írta ekkor: 2013-05-05 11:01:53
Sziasztok! Valaki volt már a mouses apartmanba?:) tapasztalat?
Jobban jársz a Politis-szel, vagy Athene-vel. Nekem nagyon nem tetszett a Mouses. Lakni nem laktunk benne szerencsére, de megnéztük. Persze különbözőek vagyunk, de nekem nyirkos, sötét. A Politis a legszebb az összes közül. A 3. emeltről gyönyörű a kilátás az öbölre.
veres cintia Dátum: 2013-05-05 11:01:53
Sziasztok! Valaki volt már a mouses apartmanba?:) tapasztalat?
Bóta József Dátum: 2013-05-05 10:11:33
Horváth-Farkas Éva Anita írta ekkor: 2013-05-04 11:33:21
Köszönöm Terike! Még egy kérdés előbbre azt olvastam, hogy itt fogyasztható a csapvíz. ez tényleg igaz?Elhiszem, hogy sok élménnyel tértél haza, remélem én is így fogok!!!
Szia! Mi már négyszr voltunk Marmarason, összesen kb 40 napot. Mi nagyon imádjuk, szinte minden t tudunk már a helyről. A csapvíz iható, nagyon jó minőségű, így azt nem kell venni a boltban. Mi a Politiszt szerettük a legjobban, zserintem az a legjobb a szállások közül. Igaz, hogy az Athene közelebb van a tengerhez. Az elmúlt években az árak nagyon barátáságosak voltak, remélem idén sem lesz drágulás. Idén elvileg kefalóniáa megyünk, ha sikerül, de Marmarasra is biztos, hogy fogunk még jönni. Ha bármi kérdés van, akkor szívesen válaszolok, amire tudok. Az új idegenvezetőnek pedig sok sikert és sok utast kívánok!