Halihó,nagyon várom a reakciót!
Kedves Edina, Tudom Katát kérdezte, csak láttam hogy még nem érkezett válasz. A személyi igazolvánnyal való utazás legjobb tudomásom szerint, lehetséges, illetve a Grand Tours gyik. rovatában is lehet erről megerősítést kapni. Egyedüli kérdőjel de lehet hogy csak az én fejemben, hogy gyermekre mindez miképp vonatkozik, ennek ígérem utánanézek !
A fakultatív programok hogy mely napokon vannak, a szállással és a Quad kölcsönzéssel kapcsolatban pillanatnyilag nem tudok válaszolni, 10-én érkezem Marmarasra, és napokon belül tudok mindezeknek utánajárok. Egy biztos, a gyerekek a hajós kirándulásokat pl. Sunset, Toroneos és a Görög estet nagyon élvezik ! Ezeket szívből merem ajánlani :-)
A Youtube-on számtalan felvételre rá lehet lelni, ezért érdemes böngészni, de ígérem utánanézek és felteszem ide a linket, ha valami igazán jó videóanyagot találok Marmarasról !
Az hogy a Politis merre van:
http://www.grandtours.hu/gorogorszag/neos_marmaras-d2.html
A Grand Tours honlapjának ezen az oldalán található egy térkép, kissé lejjebb görgetve a lapot, A Politis a középső ház ! A térképen látható egy " 200 m " jelölés a bal alsó sarokban, így fel lehet könnyedén mérni a távolságokat. Paraliához képest mindenképp csendesebb a település, ezt annak ellenére merem állítani hogy még nem éltem Marmarason huzamosabb ideig - hiszen itt "új" vagyok, de Paralián már dolgoztam három nyáron...hát ott aztán van zaj és nyüzsgés, Marmaras ennél mindenképpen csendesebb :-)
Üdvözlettel,
Feri