Kedves fórumozók, kedves régi és leendő vendégek !
Engedjék meg hogy bemutatkozzam, a nevem Pápai Ferenc.
Az idén nyáron engem ért az öröm és a megtiszteltetés hogy segíthetem, kalauzolhatom önöket nyaralásuk ideje alatt Neos Marmarason. Nagy öröm ez nekem mert a Sithonia félsziget a kedvenceim közé tartozik itt Görögországban, ugyanakkor megtiszteltetés Önök rendelkezésére állni a Grand Tours csapatának tagjaként.
Jó dolog olvasni és látni, hogy az előttem itt dolgozó kollégára Salamon Katára mennyien gondolnak szeretettel, és barátilag, és megmondom Önöknek őszintén kissé nehéz is ezek után odaállni Önök elé és bemutatkozni hogy kérem :
" én vagyok az új fiú " :-) Katával persze továbbra is találkoznak, hiszen ő Sartin dolgozik, és a fakultatív programokon sokat leszünk együtt.
Ettől függetlenül bizakodom hogy személyemmel nem okozok csalódást, és ami a leginkább biztató dolog, hogy egy dolog bizonyosan közös bennünk : mindannyian rajongunk Görögországért :-) !
Hamarosan megérkezem Marmarasra ( május 10 ) és válaszolni tudok mindarra a felmerülő kérdésekre melyek szorosan a helyhez kötődnek, pl. a szállás, az összes többi felmerülő kérdésre pedig megpróbálok legjobb tudomásom szerint minél hamarabb megadni a választ.
Kedves vendégek, kezdődjék tehát a nyár ! Örömmel várom hogy személyesen is megismerhessem Önöket, addig pedig találkozunk itt a fórumon !
Szép napot kívánok mindenkinek !
Kedves Feri!
Szeretettel várjuk majd a hellyel kapcsolatos véleményt beszámolót, hogy hol milyenek az apartmanok, milyenek az árak, hol érdemes vásárolni. És érdeklődéssel várjuk azt is, hogy a fakultatív programok milyen napokon lesznek.
Olvastam korábban, hogy Kata a sithonia túrát szeretné csütörtökre, a piac napra rakni, de ugye akkor mi pont Parálián fogunk szétnézni. Mikor kezdődik a piac? Ugye ez nem jelenti azt, hogy választanom kell, vagy a sithonia túra, vagy a piac? Én mindkettőt szeretném! :)