(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-04-03 15:00:16
Német Erzsébet írta ekkor: 2013-02-27 12:58:28
Kedves Kata! Marmarason az Atheneben az C-szint, tehát 2 . emeleti szobák (amikhez jó méretű a fürdőszoba is :) ) mind 3 ágyasak. Ez azt jelenti,hogy akik kettesben utaznak, azok oda eleve nem foglalhatnak, vagy pedig foglalhatják, de drágább lesz a nyaralásuk? Vagy konkrétabban: ha 2 fő foglalná a c6-ost,akkor az mennyibe kerülne? Köszi előre is a segítséget:Zsóka
Szia Zsóka! Mivel az emeleti szobák 3 ágyasak 2 fő részére is odaadja az iroda két fős, + tengerre néző felár összegben. Szerintem vedd fel a kapcsolatot az irodával. Bocsi, hogy csak most válaszolok, de internet gondjaim voltak! Üdvözlettel: Kata
Grand Kata Dátum: 2013-04-03 14:56:33
András Jolán írta ekkor: 2013-03-20 17:58:15
Szia Kata! 2011-ben voltunk veletek Neos Marmarasban, eszméletlen jó volt, idén is menni szeretnék, de most a nagylányaim is jönnek. :) Két égetően fontos kérdésem van. :) Elfelejtettem, hogy hogy hívják azt a dögerős páleszt, amit a piacon vettünk, és hogy melyik nap volt a piac. Most is úgy van még? Köszi a választ, és remélem idén is találkozunk. :) Köszi a választ. :) Szia :) Joli smile
Szia Jolika! Biztosan ismét nagy élmény lesz ismét Marmarasz! A pálesz neve Cipuró, amit a piacon csütörtökön tudtok beszerezni! Sajnos találkozni nem fogunk, mert Sartiban leszek! smile
KISSNÉ VARGA ZSÓFIA Dátum: 2013-03-30 19:00:21
Szia Kata! Lehet, hogy ismét (harmadjára) megyünk Marmarasba! smile
Diósné Horváth Teréz Dátum: 2013-03-28 23:00:52
Pálóczi Ágnes írta ekkor: 2013-03-24 19:55:26
Kedves György!Nem tudom biztosan, de az "online foglalás" fül alatt meg tudod nézni melyik szoba merre néz.Én kettőnél látom azt a megjegyzést tengerre néz.A 3/33 és a 4/43 -as szobák.Remélem tudtam segíteni.Jó tervezgetést és kellemes nyaralást kívánok.Üdv Ági
Kedves György! A 4.em.43-as szobából lehet látni amit ön kérdez.Mi tavaly abban a szobában voltunk ,és a kikötőre ,meg a tengerre is nagyon szép a kilátás!!Ha kérdése van szívesen segítek! Üdv:Teréz
Pálóczi Ágnes Dátum: 2013-03-24 19:57:21
Diósné Horváth Teréz írta ekkor: 2013-03-12 22:24:57
Szia Ági!! Mi tavaly szeptember végén voltunk Marmarason,ami nagyon sok szép emléket hagyott bennünk!!!!!Marmaras nagyon elvarázsolt minket!!Még sokszor érzem,hogy lent üldögélünk a kikötőben és csak tároljuk magunkba a csodálatos képeket!! Mi a Mouses apartmanba voltunk amit nem bántunk meg,nagyon szép volt és teljesen elégedettek voltunk vele.Mind a két nagy strandra lejártunk fürdeni,de nekünk a kikötőtöl balra eső strand szebb volt!!!!!!!!!!!!!!!!Elsétáltunk a luxus szállodához is ami szintén csoda volt,és simán besétálhattunk,sőt még a medencéket is kipróbáltuk!!Egy nap menetrend szerinti busszal átmentünk Toroniba,és ott töltöttünk egy napot.Mi általában a part mentén sétálgattunk le fürdeni,és volt,hogy egy egy öbölbe megmártóztunk útközben.A templomtól fantasztikus képeket készítettünk.Feltétlen sétáljatok fel a hegy tetején lévő Kápolnához !!!NAGYON SZÉP!!!!Hirtelen ennyi,de kérdésed van szívesen válaszolok!!!Jó tervezgetést kívánok!!!! Üdv:Teréz
Szia Teréz!Köszönöm a választ.