Kedves Kata, fórumozók! Az idei nyárra Neos Marmarast néztük ki párommal A TÖKÉLETES NYARALÁS céljából :) (remélem így lesz!) Mai napon leopcióztuk a Politis 15-ös szobáját aug. 20-27-re. Olvasgattam, páran írták, hogy "pazar" a kilátás onnan és, hogy csendes, rendes apartman. (megerősítést kérek

)
Olvasgattam nagyon sok fórumot, néztem képeket és egy két beszámolónál medúzák képeit véltem felfedezni. Érdeklődnék, hogy Marmaroson sok-e a medúza, és mennyire veszélyesek?
A sziklás résznél a kis öbölnél milyen a víz alatti élővilág érdemes-e búvárszemcsivel körülnézni?
Sok-e a süni vagy tarthatok attól, hogy könnyen belelépek valamibe, kell a vizicipő?
Válaszokat előre is köszönöm. Emese
Kedves Emese! Nagyon szép helyet választottatok az idei nyaralásotok helyszínéül! A Politis apartman 15-ös szobájából valóban szép a kilátás, és maga az apartman is modern, szép és tiszta. Marmaraszon és a Halkidiki félszigeten nincs medúza, ősszel a barna színűt kivéve, melynek neve a " tenger virága" ( csak ősszel) és ez a nevében is benne van, nem csíp. Tengeri sünök, csak a sziklára tapadva találhatóak, és nem a fürdőterülete. Így aztán "zizicipő" nem igazán szüksége, búvárszemüveget viszont feltétlenül hozzatok, mert szép élővilága van a helynek, persze nem közvetlenül a homokos tengerrészben, hanem a sziklás öblökben. Remélem kellő felvilágosítást adtam! Üdvözlettel Kata