(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Német Erzsébet Dátum: 2013-02-27 12:58:28
Kedves Kata! Marmarason az Atheneben az C-szint, tehát 2 . emeleti szobák (amikhez jó méretű a fürdőszoba is :) ) mind 3 ágyasak. Ez azt jelenti,hogy akik kettesben utaznak, azok oda eleve nem foglalhatnak, vagy pedig foglalhatják, de drágább lesz a nyaralásuk? Vagy konkrétabban: ha 2 fő foglalná a c6-ost,akkor az mennyibe kerülne? Köszi előre is a segítséget:Zsóka
Grand Kata Dátum: 2013-02-24 09:17:45
Futaki Emese írta ekkor: 2013-02-23 11:20:36
Kedves Kata smile ! Köszön a gyors, és kielégítő választ. Felmerült bennem még egy kérdés. Hallottam és olvastam, hogy egy két szálláson kérnek kauciót. A Politis apartmannál van-e ilyen, ha esetleg van akkor annak mennyi az összege? Lehet lesznek még felmerülő kérdéseim, remélem nem veszed majd zaklatásnak smile . Üdvözlettel Emese
Kedves Emese! Marmaraszon egyik apartmanban sem kell kauciót fizetni. Nyugodtan kérdezz, és én szívesen válaszolok, hisz Neked fontos, hogy tisztába légy a dolgokkal. Üdvözlettel Kata smile smile
Futaki Emese Dátum: 2013-02-23 11:20:36
Kedves Kata smile ! Köszön a gyors, és kielégítő választ. Felmerült bennem még egy kérdés. Hallottam és olvastam, hogy egy két szálláson kérnek kauciót. A Politis apartmannál van-e ilyen, ha esetleg van akkor annak mennyi az összege? Lehet lesznek még felmerülő kérdéseim, remélem nem veszed majd zaklatásnak smile . Üdvözlettel Emese
Grand Kata Dátum: 2013-02-22 20:49:09
Futaki Emese írta ekkor: 2013-02-22 19:24:48
Kedves Kata, fórumozók! Az idei nyárra Neos Marmarast néztük ki párommal A TÖKÉLETES NYARALÁS céljából :) (remélem így lesz!) Mai napon leopcióztuk a Politis 15-ös szobáját aug. 20-27-re. Olvasgattam, páran írták, hogy "pazar" a kilátás onnan és, hogy csendes, rendes apartman. (megerősítést kérek smile smile ) Olvasgattam nagyon sok fórumot, néztem képeket és egy két beszámolónál medúzák képeit véltem felfedezni. Érdeklődnék, hogy Marmaroson sok-e a medúza, és mennyire veszélyesek? A sziklás résznél a kis öbölnél milyen a víz alatti élővilág érdemes-e búvárszemcsivel körülnézni? Sok-e a süni vagy tarthatok attól, hogy könnyen belelépek valamibe, kell a vizicipő? Válaszokat előre is köszönöm. Emese
Kedves Emese! Nagyon szép helyet választottatok az idei nyaralásotok helyszínéül! A Politis apartman 15-ös szobájából valóban szép a kilátás, és maga az apartman is modern, szép és tiszta. Marmaraszon és a Halkidiki félszigeten nincs medúza, ősszel a barna színűt kivéve, melynek neve a " tenger virága" ( csak ősszel) és ez a nevében is benne van, nem csíp. Tengeri sünök, csak a sziklára tapadva találhatóak, és nem a fürdőterülete. Így aztán "zizicipő" nem igazán szüksége, búvárszemüveget viszont feltétlenül hozzatok, mert szép élővilága van a helynek, persze nem közvetlenül a homokos tengerrészben, hanem a sziklás öblökben. Remélem kellő felvilágosítást adtam! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Futaki Emese Dátum: 2013-02-22 19:24:48
Kedves Kata, fórumozók! Az idei nyárra Neos Marmarast néztük ki párommal A TÖKÉLETES NYARALÁS céljából :) (remélem így lesz!) Mai napon leopcióztuk a Politis 15-ös szobáját aug. 20-27-re. Olvasgattam, páran írták, hogy "pazar" a kilátás onnan és, hogy csendes, rendes apartman. (megerősítést kérek smile smile ) Olvasgattam nagyon sok fórumot, néztem képeket és egy két beszámolónál medúzák képeit véltem felfedezni. Érdeklődnék, hogy Marmaroson sok-e a medúza, és mennyire veszélyesek? A sziklás résznél a kis öbölnél milyen a víz alatti élővilág érdemes-e búvárszemcsivel körülnézni? Sok-e a süni vagy tarthatok attól, hogy könnyen belelépek valamibe, kell a vizicipő? Válaszokat előre is köszönöm. Emese