(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Pálóczi Ágnes Dátum: 2013-03-24 19:55:26
Kupa György írta ekkor: 2013-03-24 19:42:15
Azt szeretném kérdezni, hogy Neos Marmaras Mouses Apartman képei között az "erkély" című kép melyik szobából lett fotózva? Jó lenne olyan szobát választanunk ahonnan legalább ilyen jó a kilátás smile
Kedves György!Nem tudom biztosan, de az "online foglalás" fül alatt meg tudod nézni melyik szoba merre néz.Én kettőnél látom azt a megjegyzést tengerre néz.A 3/33 és a 4/43 -as szobák.Remélem tudtam segíteni.Jó tervezgetést és kellemes nyaralást kívánok.Üdv Ági
Kupa György Dátum: 2013-03-24 19:42:15
Azt szeretném kérdezni, hogy Neos Marmaras Mouses Apartman képei között az "erkély" című kép melyik szobából lett fotózva? Jó lenne olyan szobát választanunk ahonnan legalább ilyen jó a kilátás smile
András Jolán Dátum: 2013-03-20 17:58:15
Szia Kata! 2011-ben voltunk veletek Neos Marmarasban, eszméletlen jó volt, idén is menni szeretnék, de most a nagylányaim is jönnek. :) Két égetően fontos kérdésem van. :) Elfelejtettem, hogy hogy hívják azt a dögerős páleszt, amit a piacon vettünk, és hogy melyik nap volt a piac. Most is úgy van még? Köszi a választ, és remélem idén is találkozunk. :) Köszi a választ. :) Szia :) Joli smile
Diósné Horváth Teréz Dátum: 2013-03-12 22:24:57
Szia Ági!! Mi tavaly szeptember végén voltunk Marmarason,ami nagyon sok szép emléket hagyott bennünk!!!!!Marmaras nagyon elvarázsolt minket!!Még sokszor érzem,hogy lent üldögélünk a kikötőben és csak tároljuk magunkba a csodálatos képeket!! Mi a Mouses apartmanba voltunk amit nem bántunk meg,nagyon szép volt és teljesen elégedettek voltunk vele.Mind a két nagy strandra lejártunk fürdeni,de nekünk a kikötőtöl balra eső strand szebb volt!!!!!!!!!!!!!!!!Elsétáltunk a luxus szállodához is ami szintén csoda volt,és simán besétálhattunk,sőt még a medencéket is kipróbáltuk!!Egy nap menetrend szerinti busszal átmentünk Toroniba,és ott töltöttünk egy napot.Mi általában a part mentén sétálgattunk le fürdeni,és volt,hogy egy egy öbölbe megmártóztunk útközben.A templomtól fantasztikus képeket készítettünk.Feltétlen sétáljatok fel a hegy tetején lévő Kápolnához !!!NAGYON SZÉP!!!!Hirtelen ennyi,de kérdésed van szívesen válaszolok!!!Jó tervezgetést kívánok!!!! Üdv:Teréz
Pálóczi Ágnes Dátum: 2013-03-10 19:47:40
Kedves Mindenki!Kicsit leállt a fórum.Akik voltak már Neos Marmarason azoktól szívesen olvasnék beszámolót. Tudom még kicsit korai, de én már nagyon várom a nyarat.Ha van valakinek bármilyen infóval kapcsolatos oldala szívesen veszem.Mindenkinek jó tervezgetést, üdv Ági