(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-01-29 14:46:59
Papp Renáta írta ekkor: 2013-01-29 09:41:19
Köszönöm Kata a válaszod, jól hangzik :) Látom a foglaltsági táblában, hogy a Politis a legkevésbé kedvelt apartman. Ennek mi az oka? Messze van bevásárlási lehetőség, esetleg zajos a környék? Akik már szálltak meg ott, azoktól szívesen fogadnék egy pár soros beszámolót :) Reni
Kedves Reni! Én magam is csodálkozom ezen a tényen. Mondhatom, hogy a 3 apartman között ez a legszebb, legmodernebb, ( a képeken is látszik) a felső szintről igazán szép a kilátás. A város közelebb van a part úgyszintén, csendes, saját udvara és társalgója van TV-vel, a turnusváltás napján nagy segítségünkre szolgál, hiszen a várakozás idejét aki már nem akar partra menni utolsó nap, (bár ez ritka), kényelmesen tölthetik el a vendégek az időt. Nem is értem mi lehet az oka. Én biztos, hogy ezt választanám. smile smile Üdvözlettel Kata
Papp Renáta Dátum: 2013-01-29 09:41:19
Grand Kata írta ekkor: 2013-01-28 22:48:46
Kedves Renáta! A Politis házban minden szobának saját erkélye van. Az a bizonyos kiugró rész amire gondolsz valószínű a társalgó teteje. Itt nagyon szép modern fürdőszoba van, "zuhanykabin" szerű megoldással. Szerintem a képeket biztos látszik. A legfelső szintről nagyon szép a kilátás. Remélem tudtam segíteni! Üdvözlettel Kata smile smile
Köszönöm Kata a válaszod, jól hangzik :) Látom a foglaltsági táblában, hogy a Politis a legkevésbé kedvelt apartman. Ennek mi az oka? Messze van bevásárlási lehetőség, esetleg zajos a környék? Akik már szálltak meg ott, azoktól szívesen fogadnék egy pár soros beszámolót :) Reni
Grand Kata Dátum: 2013-01-28 22:48:46
Papp Renáta írta ekkor: 2013-01-27 11:24:32
Kedves Kata, Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék a Politis apartmannal kapcsolatban. Az első kérdésem az lenne, hogy a nagy képen, ahol látszik az apartman, van a felső 2 szinten egy kiugró erkélyes rész. Ez melyik szobához tartozik? A fürdőszobában van zuhanyzó fülke kialakítva, vagy olyan, mint az Athénében, egy falra van felszerelve és alul csak egy összefolyó van? Mit érdemes tudni erről az apartmanról? Segítségeteket előre is köszönöm! Reni
Kedves Renáta! A Politis házban minden szobának saját erkélye van. Az a bizonyos kiugró rész amire gondolsz valószínű a társalgó teteje. Itt nagyon szép modern fürdőszoba van, "zuhanykabin" szerű megoldással. Szerintem a képeket biztos látszik. A legfelső szintről nagyon szép a kilátás. Remélem tudtam segíteni! Üdvözlettel Kata smile smile
Papp Renáta Dátum: 2013-01-27 11:24:32
Kedves Kata, Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék a Politis apartmannal kapcsolatban. Az első kérdésem az lenne, hogy a nagy képen, ahol látszik az apartman, van a felső 2 szinten egy kiugró erkélyes rész. Ez melyik szobához tartozik? A fürdőszobában van zuhanyzó fülke kialakítva, vagy olyan, mint az Athénében, egy falra van felszerelve és alul csak egy összefolyó van? Mit érdemes tudni erről az apartmanról? Segítségeteket előre is köszönöm! Reni
Grand Kata Dátum: 2013-01-26 22:13:21
Karajz Ágnes írta ekkor: 2013-01-25 00:22:51
Azt hiszem tárgytalan a kérdésem, 3. lehetőséget fogjuk szerintem választani, azaz Sartira készülünk! Így Katával remélem találkozunk:)
smile smile smile