(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-09-16 13:55:41
Kedves Bódi Ilona! Meg kell mondanom őszintén, hogy az utóbbi napokban eléggé elromlott az idő, de kisebb nagyobb esőzések a szeptemberi hónapban nem meglepőek. Viszont keddtől már valószínüleg eső nélküli napokra számíthatunk. A napernyőt semmiképpen ne hagyják otthon smile !!! Itt egy kis segítség: http://www.freemeteo.com/default.asp?pid=15&la=16&gid=734939, én is erről a weblapról tájékozódom! Ui.: Én úgy tudom, hogy sikerült a B5-ös szoba! smile Várom Önöket! Üdv: Patrícia
Bódi Ilona Dátum: 2012-09-15 22:36:15
Kedves Patrícia! Hétfőn indulunk Marmarasra. Érdeklődöm, milyen az idő most? Napernyőt érdemes vinni? Azt olvastam az előrejelzésekben, hogy kisebb esők várhatók a jövöhétre. A létszám viszont elég jó, úgyhogy remélem a fakultatívak könnyebben összejönnek majd. Várom gyors válaszod. Üdv: Icu ( végül a B4-es szobát sikerül tmegszerzni)
Dátum: 2012-09-13 08:29:13
Molnár Károlyné írta ekkor: 2012-09-12 20:29:09
Kedves Patricia! Köszönöm a kimerítő választ. A felsorolásban nem szerepelt a kávéfőző, ami azt jelenti, hogy nincs? Mi is várjuk már az utazást! Üdvözlettel: Icuka
Kedves Molnár Károlyné! Igen, sajnos az apartmanház kávéfőzővel nem rendelkezik. Üdvözlettel: Patrícia
Molnár Károlyné Dátum: 2012-09-12 20:29:09
írta ekkor: 2012-09-12 16:42:30
Kedves Molnár Károlyné! A Politis egy csendes, felújított apartmanház. az emeleti szobák a tengerre illetve a falura néznek. A szobák valamivel kisebbek mint az Athéne Apartman szobái, de annál hangulatosabbak a színes függönyök, falak és ágykeretek miatt is. A szobákban légkondícionáló, hűtő, villanyrezsó, mikrohullámú sütő egységesen megtaláható. Minden szoba új fürdőszobával és egy konyharésszel rendelkezik. A konyha felszereltsége szerény főzőcskézésre alkalmas: vizespoharak, kávéscsészék, kávékiöntő, kis-,mély- és lapos tányérok, evőeszközök, műanyag tálca, kenyérszeletelő kés, vágódeszka, levesmerő, húslapát, fakanál, tésztaszűrő, salátás tál, egy közepes méretű lábas és egy hússütő. Az apartmanról képeket is talál itt weboldalon illetve a katalógusban is. Nagyon remélem, hogy a szezon utolsó hetét együtt tölthetjük el itt a Politis házban! Én várom Önöket! smile Üdvözlettel: Patrícia
Kedves Patricia! Köszönöm a kimerítő választ. A felsorolásban nem szerepelt a kávéfőző, ami azt jelenti, hogy nincs? Mi is várjuk már az utazást! Üdvözlettel: Icuka
Dátum: 2012-09-12 16:42:30
Molnár Károlyné írta ekkor: 2012-09-10 12:14:52
Kedves Neos Marmarosi Idegenvezető! Több éven keresztül nyaralunk már ezen a csodálatos helyen az utolsó turnusban. Most is erre készülünk, de az utolsó turnust egy héttel hamarabbra tették, így sajnos úgy néz ki nem sikerül az Athene Apartmanban elhelyezni bennünket a harmadik szint 2 egymás melletti szobában, ezért a Politis Apartman után érdeklődnénk, elsősorban a konyha felszerltsége érdekelne. Üdvözlettel: Icuka
Kedves Molnár Károlyné! A Politis egy csendes, felújított apartmanház. az emeleti szobák a tengerre illetve a falura néznek. A szobák valamivel kisebbek mint az Athéne Apartman szobái, de annál hangulatosabbak a színes függönyök, falak és ágykeretek miatt is. A szobákban légkondícionáló, hűtő, villanyrezsó, mikrohullámú sütő egységesen megtaláható. Minden szoba új fürdőszobával és egy konyharésszel rendelkezik. A konyha felszereltsége szerény főzőcskézésre alkalmas: vizespoharak, kávéscsészék, kávékiöntő, kis-,mély- és lapos tányérok, evőeszközök, műanyag tálca, kenyérszeletelő kés, vágódeszka, levesmerő, húslapát, fakanál, tésztaszűrő, salátás tál, egy közepes méretű lábas és egy hússütő. Az apartmanról képeket is talál itt weboldalon illetve a katalógusban is. Nagyon remélem, hogy a szezon utolsó hetét együtt tölthetjük el itt a Politis házban! Én várom Önöket! smile Üdvözlettel: Patrícia