Kedves Magdi és Laci!
Örülök neki, hogy Ti nem tapasztaltátok a fent leírtakat...nem tudom ti mikor voltatok én csak az észrevételeinket írtam le, és nem én voltam az egyetlen, aki panaszkodott. De túléltük, nem is azért írtam mert rosszul éreztük magunkat, hiszen a többi látnivaló kárpótolt mindenért. A fürdőszoba képe meg valóban fent volt, de azt hittük az a B1re vonatkozik, mivel kicsi oda nem fér be egy tálca....És persze értem én, hogy nem all inclusive superior hotel, de én akármerre jártam eddig apartmanban, a tisztaság alapvető volt, még Magyarországon is! Mi is jeleztük az idegenvezetőnek, a válasz annyi volt, hogy OKÉ:-) Mindegy, köszi a kommentet, remélem ha legközelebb mentek, a ti szobátokat kitakarítják majd. Mindezek felett kellemes pihenést kívánok mindenkinek!
Kedves Dudás Patricia!
Örülök, hogy ezt a két kellemetlen jelenséget leszámítva jól éreztétek magatokat. Amint azt a megérkezésetek alkalmával, és az azt követő Tájékoztatón is többször elmondtam, ha bárkinek bármi problémája akadna a szobákkal kapcsolatban nyugodtan szóljon. Nekem nem jeleztétek, hogy bármi problémátok lett volna a szoba tisztaságát illetően az egy hét alatt, kivéve az utolsó napot, amikor is ezt a tulajdonos és a felesége jelenelétében tettétek. Én ezt követően őket az esetről értesítettem, mivel nekem mint idegenvezetőnek ez a dolgom. Szép napot! Üdvözlettel: Patricia