(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Orbán Sándor Dátum: 2012-08-12 08:18:39
Sziasztok! smile Tud valaki fényképet-, fényképeket küldeni nekem az Athene Apartman B2-es stúdiójáról? Az e-mail címem [email protected] Köszönöm előre is!!! smile
Marton Imréné Dátum: 2012-08-11 11:38:27
Kedves Patricia! köszönöm a választ, szeptemberben találkozunk! Magdi
Klára Dátum: 2012-08-10 12:44:37
írta ekkor: 2012-08-10 09:38:17
Kedves Erika! A katalógusban írtak valóban megfelelnek az igazságnak, a konyha jól felszerelt, mikróval, főzőlapokkal, hűtővel ellátott. Egy új építésű ház, színes berendezésekkel, falakkal, modern és praktikus fürdőszobával, konyhával és nyílászárókkal! Lehet látni a tengert, illetve a kikötő egy részét a 2. emeleti szélső szobák teraszáról, de nyílván a 3.emeletről még szebb a kilátás. Remélem segítettem! Üdv: Patrícia
Szia Erika! Mi tavaly voltunk ott és pont abban az apartmanban laktunk a 3ik emeleten. Ott csodás volt a kilátás! smile Bár Mi egy kicsit esős időt fogtunk ki akkor sajnos,de attól függetlenül egy fantasztikus volt és csak ajánlani tudom Nektek! Szerintem sem az apartman,sem a városka nem fog Nektek csalódást okozni! Szép nyaralást és jó utat nektek. Üdv. Klári smile
Dátum: 2012-08-10 12:41:10
Simon Angéla írta ekkor: 2012-08-10 10:32:52
Kedves Patrícia! Szeretnénk megköszönni a segítségedet, amit (júniusban)a kislányunk "csípésé"-vel kapcsolatban tanúsítottál. Továbbá a Tóth családnak is, akik önzetlenül segítettek! Nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük jövőre ismét találkozunk! Angéla, Lilike, László és Dia smile
Kedves Simon Család! :) Nagyon szívesen segítettem, remélem mindannyian jól vagytok!! Én is nagyon remélem, hogy jövőre is találkozunk! Üdv: Patrícia
Simon Angéla Dátum: 2012-08-10 10:32:52
Kedves Patrícia! Szeretnénk megköszönni a segítségedet, amit (júniusban)a kislányunk "csípésé"-vel kapcsolatban tanúsítottál. Továbbá a Tóth családnak is, akik önzetlenül segítettek! Nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük jövőre ismét találkozunk! Angéla, Lilike, László és Dia smile