(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-08-10 09:38:17
Németh Erika írta ekkor: 2012-08-08 12:07:46
Sziasztok! A Politis apartman felől érdeklődnék. Valóban minden megfelel a katalógusban leírtaknak? A konyha rendesen fel van szerelve eszközökkel? A második emeletről lehet-e látni valamennyire a tengert, vagy egyáltalán nem? Előre is köszönöm a válaszokat.
Kedves Erika! A katalógusban írtak valóban megfelelnek az igazságnak, a konyha jól felszerelt, mikróval, főzőlapokkal, hűtővel ellátott. Egy új építésű ház, színes berendezésekkel, falakkal, modern és praktikus fürdőszobával, konyhával és nyílászárókkal! Lehet látni a tengert, illetve a kikötő egy részét a 2. emeleti szélső szobák teraszáról, de nyílván a 3.emeletről még szebb a kilátás. Remélem segítettem! Üdv: Patrícia
Dátum: 2012-08-10 09:16:02
Marton Imréné írta ekkor: 2012-08-08 10:14:12
Sziasztok! valaki tudna bővebben írni a Politis apartmanról? nagyon meredeken kell feljárni hozzá, és mennyire kicsik a szobák? köszi! magdi
Kedves Magdi! A Politis Apartmanban 2 ill 3 ágyas szobák vannak, az épület új építésű, minden szoba egyforma nagyságú kivéve a földszint 1-est,ez a szoba valamivel nagyobb, mint a többi, itt 1dupla ill 1szimpla ágy kapott helyet. Az emeleti szobák nagy része 2 személyes és kényelmesen el lehet bennük férni. A szobákat nem nevezném kicsiknek, inkább praktikusaknak. Én is ebben az apartmanban lakom, nagyon ajánlom! :) Neos Marmaras egész területe dimbes-dombos, így akadnak lejtős utcák, de ez az aprtman utcájára nem vonatkozik, könnyen megközelíthető. Remélem kielégítő választ adtam és hogy rövidesen találkozunk! Üdv: Patrícia
Kurdi Gábor Dátum: 2012-08-09 05:20:25
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban,hogy mikor van a 3 napos nyár bucsú Marmaroszon. Pontos időpontot kérek! Üdv Gábor
Kurdi Gábor Dátum: 2012-08-09 05:20:25
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban,hogy mikor van a 3 napos nyár bucsú Marmaroszon. Pontos időpontot kérek! Üdv Gábor
Németh Erika Dátum: 2012-08-08 12:07:46
Sziasztok! A Politis apartman felől érdeklődnék. Valóban minden megfelel a katalógusban leírtaknak? A konyha rendesen fel van szerelve eszközökkel? A második emeletről lehet-e látni valamennyire a tengert, vagy egyáltalán nem? Előre is köszönöm a válaszokat.