Sziasztok! Július 3-10-ig nyaraltunk a Politis apartmanban.
Az apartmanról:
Mindenben megfelel a prospektusban leírtaknak, a 3. emelet 15-ös szobájában voltunk, a kilátás pazar, az apartmanban minden működött (mikró, főzőlap, szúnyogháló, légkondi ingyen), tökéletes volt. Sör és bornyitó viszont nincs, akinek ez fontos, az vigyen! A központ kellemes sétával 10 perc. A közelbenen van szupermarket, zöldséges, motorkölcsönző. Aki még most készülődik, annak őszintén ajánlom, szerintem ez a legjobb Grandos apartman.
A városkáról:
Dombokra épült kis meseváros, ahol minden megtalálható, ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges. A helyiek nagyon kedvesek, sokszor előre köszönnek, mosolyognak Rád!
Strandok:
Kicsi strand: köves, de kristálytiszta, kb. 5 percre a Politisból, a víz hőfoka már nagyon-nagyon jó.
Paradis Beach: homokos,kb. 10 percre az apartmantól, kellemes sétával, sokat voltunk itt.
Nagy strand: homokos, kristálytiszta.
A fánk árus naponta jár, délelőtt és délután, egy fánk 2,50 Euro, van csokival töltött, és sima, hatalmas és finom.
Kirándulások:
A mi turnusunkban csak kevesen voltunk, két kirándulás lett megtartva, az egyik egy hajókirándulás, a másik a naplementés.
Autót béreltünk:
A motorkölcsönzőben, egy napra 50 Euroért, egy Fiat Pandát, amivel bejártuk a környéket, Toronit, Porto Coufót, Sartit, voltunk a Narancsparton (ezt, ha tehetitek, ne hagyjátok ki!), Vourvourouban, Sykiában. Nagyon jó nap volt!
Átmentünk Porto Carrasba is, hogy a "hajózás"élménye is meglegyen, vizitaxi oda-vissza 10 Euro/fő.
Motorbérlés: 20 Eurt/nap.
Az árakról:
Én úgy vettem észre, hogy nem sokkal drágább, mint itthon, pontos árakat nem írtam fel, mert nem nagyon figyeltem, nem volt annyira fontos, de pl. étteremben két gyros tál, egy ouzó, egy frappe, egy szóda 19 Euró volt, kaptunk előtte olívás-oregános pirított kenyeret, utána görög-és sárgadinnyét. Gyros a Portban, a Neonban és a Fast Foodban 10 % kedvezménnyel, egyébként 2,50 Euro.
És PATRÍCIÁRÓL:
Ő az idegenvezető, egy nagyon kedves lány, mindenben fordulhattok hozzá, segít mindent megoldani.
Kedves Patrícia!
Örülünk, hogy megismerhettünk, kívánunk Neked sok kedves vendéget ezután, és köszönünk mindent!
Összességében Neos Marmaras jó választásnak bizonyult, nagyon jól éreztük magunkat.
Kívánjuk, hogy a most nyaralóknak és az ezután utazóknak is legalább ilyen jó legyen.
Üdv.