(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Magda Sándor Dátum: 2015-01-30 18:59:51
Szia Marcsi! Mint már emlitettem neked,junius 13-20-ig megyünk Skalába, a Mi Abeli ap.-ba. Onnan 20-án átkompolunk önállóan Zakhyntosra,aholis Tsiliviben foglaltunk szállást a Contessina ap.-ba 20-27-ig. A kérdésem most az hogy már ott lefoglaltuk erre az időpontra a 35-ös szobát,most viszont látom hogy a 20-tól 27-ig terjedő időszakra az egész apartman szobáit lefoglalták,"csoportos opció" cimén. Ez mit jelent? Valami baráti társaság,vagy másik iroda? A mi foglalásunkat ez mennyiben befolyásolja?Előre is Köszönöm válaszodat . Üdv:Sanyi
Ari Judit Dátum: 2015-01-30 18:51:31
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-01-23 10:03:56
Kedves Henriett! A 32 900 ft ami rad vonatkozik amiben benne van szamodra az ut oda vissza es a 7 ejszaka szallassal. A 40 ezer forint az annak szol aki csak busz jegyet fizet pl.ismeroshoz jon a szigetre. A 20 eu klimadijat CSAK AZ fizeti ,aki igenybe akarja venni a klimat...A kompdijat majd a kompnal a soforjeink veszik meg az utasok szamara...ez elorelathatolag kb.20 eu lesz.. Szerintem meg erdemes utasbiztositast is kotni ...sosem lehet tudni ...kit mi erhet... Minden mas koltseg rajtad mulik mire mennyit koltes. Remelem megnyugtattalak ... Minden jot majusig is.. udv Marcsi
Kedves Marcsi! Akkor jól értem, hogy a kompdíj fejenként a foglaláson felül 20 euro/ fő? Oda-vissza kell fizetni, vagy összesen ennyi?
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-24 09:47:05
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-01-23 12:23:11
Kedves Marcsi! Már tervezgetem milyen programokon szeretnék részt venni. Egyik az Aini hegyi túra, de láttam fényképeket róla, és az egyik szakasz útvonal számomra elég meredek, láttam róla képeket és nem vagyok elég tökös csaj, hogy azt beválaljam smile . Ha van egy teljesen biztonságos szakasz arra befizetnék. De az lenne a kérdésem, ha mindenki annyira bevállalós hogy a veszélyes szakaszt választja, és csak én vagyok egyedü, aki a biztonságos szakaszon menne fel a hegyre, akkor nekem egyedül kellene bolyonganom a hegyekbe vagy valaki jönne velem? Nem mindenki olyan gyáva ,mint én, de sajnos én borzasztóan félek. Viszont egyedül sem mennék szivesen fel a hegytetőre idegenvezető nélkül.Köszönöm, tudom még rengeteg időnk van, de már kalkulálni akarok meg gyűjtögetni és megtervezni, hogy milyen programokon szeretnék részt venni. Szép napot neked és minden kedves fórumtársnak!
Kedves Timea! Sokan szeretik a termeszetet igy az AINOS hegyi tura is kulonleges minden fele szempontbol es a latvany is gyonyoru. Nem hagylak egyedul kerlek ne aggodj,a biztonsagos uton viszlek fol majd... Edzocipot hozz magaddal..es no panic! udv Marcsi
Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-23 12:23:11
Kedves Marcsi! Már tervezgetem milyen programokon szeretnék részt venni. Egyik az Aini hegyi túra, de láttam fényképeket róla, és az egyik szakasz útvonal számomra elég meredek, láttam róla képeket és nem vagyok elég tökös csaj, hogy azt beválaljam smile . Ha van egy teljesen biztonságos szakasz arra befizetnék. De az lenne a kérdésem, ha mindenki annyira bevállalós hogy a veszélyes szakaszt választja, és csak én vagyok egyedü, aki a biztonságos szakaszon menne fel a hegyre, akkor nekem egyedül kellene bolyonganom a hegyekbe vagy valaki jönne velem? Nem mindenki olyan gyáva ,mint én, de sajnos én borzasztóan félek. Viszont egyedül sem mennék szivesen fel a hegytetőre idegenvezető nélkül.Köszönöm, tudom még rengeteg időnk van, de már kalkulálni akarok meg gyűjtögetni és megtervezni, hogy milyen programokon szeretnék részt venni. Szép napot neked és minden kedves fórumtársnak!
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-23 10:03:56
Kovács Henrietta írta ekkor: 2015-01-22 19:58:12
Sziasztok! Most utazok először busszal ilyen messzire. Kefalonia-Skala az irány előreláthatólag a Mi Abeli apartman (időpont: május 16-23) Az addig világos, hogy 32.900 forint az ára, de az oldalon lentebb láttam, hogy az autóbusz költsége retúrjegy 40.000 forint. Érdekelne, hogy a 32.900 forinton felül, azt a 40.000 forintot is fizetni kell? A kompdíj 20 euró (oda-vissza) az egy főre annyi? A klíma is érdekelne még, hogy 20 euró hetente, bár én úgy gondolom hogy nem fogom használni május végén a klímát és így ugye nem kell ezt kifizetni? Szűkös a keret, erre az utazásra kb. 40 ezer forintot szánnék, plusz még valamennyit mert önellátást kérek csak.
Kedves Henriett! A 32 900 ft ami rad vonatkozik amiben benne van szamodra az ut oda vissza es a 7 ejszaka szallassal. A 40 ezer forint az annak szol aki csak busz jegyet fizet pl.ismeroshoz jon a szigetre. A 20 eu klimadijat CSAK AZ fizeti ,aki igenybe akarja venni a klimat...A kompdijat majd a kompnal a soforjeink veszik meg az utasok szamara...ez elorelathatolag kb.20 eu lesz.. Szerintem meg erdemes utasbiztositast is kotni ...sosem lehet tudni ...kit mi erhet... Minden mas koltseg rajtad mulik mire mennyit koltes. Remelem megnyugtattalak ... Minden jot majusig is.. udv Marcsi