(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kovács Henrietta Dátum: 2015-01-22 19:58:12
Sziasztok! Most utazok először busszal ilyen messzire. Kefalonia-Skala az irány előreláthatólag a Mi Abeli apartman (időpont: május 16-23) Az addig világos, hogy 32.900 forint az ára, de az oldalon lentebb láttam, hogy az autóbusz költsége retúrjegy 40.000 forint. Érdekelne, hogy a 32.900 forinton felül, azt a 40.000 forintot is fizetni kell? A kompdíj 20 euró (oda-vissza) az egy főre annyi? A klíma is érdekelne még, hogy 20 euró hetente, bár én úgy gondolom hogy nem fogom használni május végén a klímát és így ugye nem kell ezt kifizetni? Szűkös a keret, erre az utazásra kb. 40 ezer forintot szánnék, plusz még valamennyit mert önellátást kérek csak.
Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-21 14:59:53
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-01-21 10:20:22
Kedves Timea! Pozitiv hozzaallas a lenyeg...gyonyoru a sziget minden evszakban higgy nekem...a tavaszi viragzo es az oszi arca is fantasztikus Kefalonianak...itt a lenyeg hogy a te lelkecsked melyik latvanyara vagyik... Nem lesz tomeg es nem lesz nyuzsges, ha azt akarsz akkor juli augusztus honapban kell jonnod Kefaloniara...de setalgato emberek lesznek es teli ettermek is. Viszont mivel szeles a partunk igy foszezonban is jut hely mindenkinek kenyelmesen! Minden rendben lesz legy nyugodt, super fotokat keszitesz majd es feledhetetlen latnivalokkal es kalandokkal tersz majd haza! Szeretettel varlak majd! udv Marcsi
Köszönöm szépen! Azért általában az a jelemző rám, hogy mindenhol jól érzem magam, és mindenhol meglátom a szépet. Gondolom ez most sem lesz másképp imádom Görögországot smile Üdvözlet
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-21 10:20:22
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-01-20 21:50:20
Eddig én ,ahol eddig voltam Görögországban június elején az éttermek boltok nagy része nyitva volt már, és annyira kihaltak sem voltak az üdülők, már voltak túristák. Pl Parálián is voltam és rengeteg turista volt már szezon elején. Viszont ez Kefalónia több helyen olvastam csendesebb nyugodtabb sziget. Itt elképzelhető hogy akkora tömeg nyüzsi nem lesz. De ez a sziget nem is a nyüsgésről szól, hanem a természeti csodákról. De egy kis életnek én is örülnék az utcákon éttermekben, nekem is furcsa lenne ha egyedül én sétalgatnék a főutcán vagy egyedül ülnék az éttermekbe smile . Azért arra én is kiváncsi vagyok mennyire lesz csendes. Meglátjuk reméljük azért lesz élet Üdv smile
Kedves Timea! Pozitiv hozzaallas a lenyeg...gyonyoru a sziget minden evszakban higgy nekem...a tavaszi viragzo es az oszi arca is fantasztikus Kefalonianak...itt a lenyeg hogy a te lelkecsked melyik latvanyara vagyik... Nem lesz tomeg es nem lesz nyuzsges, ha azt akarsz akkor juli augusztus honapban kell jonnod Kefaloniara...de setalgato emberek lesznek es teli ettermek is. Viszont mivel szeles a partunk igy foszezonban is jut hely mindenkinek kenyelmesen! Minden rendben lesz legy nyugodt, super fotokat keszitesz majd es feledhetetlen latnivalokkal es kalandokkal tersz majd haza! Szeretettel varlak majd! udv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-21 10:09:27
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-01-20 12:03:02
Szia Marcsi! Megint bombázlak a kérdéseimmel, azt szeretném kérdezni, hogy Skala tengerpartja hullámosabb vagy nyugodtabb szokott lenni. Tudom ezt száz százalékosan nem lehet megjósolni, de vannak tengerpartok ahol ez jobban kiszámítható. Pl én voltam Lefkadán Nidribe védett öböl volt, egyszer sem hullámzott a tenger, amikor ott voltam meg ilyen volt Parga is csendes nyugodt. De fórumokon olvastastam pl Thassoson a Paradise beachen állandó hullámok vannak.Ezért érdekelne mi újság van Skálán. A másik kérdésem meg az lenne, hogy a buszos szigettúrán meglátogatjuk e Antissamos tengerpartját, vagy csak Samit a közelében? Köszönöm ! Üdvözlet
Szia Timi! Skala a sziget DK reszen van es az alltalanos szel a szigetunkon DNY i...egy egy delutan..neha vannak nagyobb hullamok de nem veszesek ..mindenki strandol igy is. Ha benne lenne Antisami a szigettura programban akkor beleirtuk volna hidd el,Saminal allunk meg foto stopra es megyunk tovabb. udv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-21 10:00:28
Pilián Henrietta írta ekkor: 2015-01-20 11:50:32
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi ketten mennénk a párommal ide nyaralni, de ahogy nézem a 2 férőhelyes szobák sehol sem néznek a tengerre, csak a 3-4 férőhelyesek. Ezek szerint aki a párjával utazik kettesben nincs lehetőség sehol olyan szobát kapni, aminek a terasza (erkély) a tengerre néz? köszönöm a választ
Kedves Henrietta! Javaslom a Mi Abeli apartman 7 es 8 as szobajat esetleg vagy a Hermes 21 es 26 os szoba teraszarol oldalrol is lathato a tenger.. Szerintem a partrol a legjobban elvezheto a tenger latvanya..ahol a tenger illatat es a tapintasat is elvezheted nem csak a szemed toltodik meg de minden erzekszerved is!!!! Jo foglalast es majd jo utat Kefaloniara,szeretettel varlak majd benneteket! Kefalonian ,Skalan oktober vegeig meleg,elvezheto a tenger,az uzletek ettermek is nyitva vannak es a barok is... mivel az Angolok oktober kozepe fele utaznak el csak a szigetrol. udv Marcsi