(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-20 21:50:20
Eddig én ,ahol eddig voltam Görögországban június elején az éttermek boltok nagy része nyitva volt már, és annyira kihaltak sem voltak az üdülők, már voltak túristák. Pl Parálián is voltam és rengeteg turista volt már szezon elején. Viszont ez Kefalónia több helyen olvastam csendesebb nyugodtabb sziget. Itt elképzelhető hogy akkora tömeg nyüzsi nem lesz. De ez a sziget nem is a nyüsgésről szól, hanem a természeti csodákról. De egy kis életnek én is örülnék az utcákon éttermekben, nekem is furcsa lenne ha egyedül én sétalgatnék a főutcán vagy egyedül ülnék az éttermekbe smile . Azért arra én is kiváncsi vagyok mennyire lesz csendes. Meglátjuk reméljük azért lesz élet Üdv smile
Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-20 20:24:18
Viszont én meg úgy gondolom, hogy szeptemberben meg az esőre van nagyobb esély. De ezt azok tudják megmondani ,akik sűrűn nyaralnak szeptemberbe Görögországba. Biztos lesz szeptemberi utazó is aki leírja neked a véleményét. Szép napot!
Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-20 20:18:31
Szia! Én is júniusi párti nyaraló vagyok, én általában 10 utazásból 7 szer mentem június elején nyaralni. Eddig 6 alkalommal nyönyörű napsütéses meleg időt fogtam ki Görögországba. Tavaly volt az első alkalom, hogy Lefkadán kifogtam több esős napot 2 vagy 3-at, de előtte soha. Én a szeptemberi nyaralásról nem tudok nyilatkozni, mert összel sosem mentem. Nekem a nyár kezdete mindig szimpatikusabb mint az elmúlás a szeptember mikor a nyár vége közeleg. Még júniusban minden zöld és minden virágzik, hosszúak a nappalok és a kezdet, lehet tudat alatt lelki okai is vannak én imádom mikor jön a nyár és jobban bízom a jó időbe, amikor közeleg a szeptember szomorúbb vagyok mert a nyár elmúlását jelenti. Viszont szeptemberben melegebb a tenger mint júniusba, nyár elején fázosabbaknak kicsit hideg. Szeptemberben meg még tartja a meleget. Biztos lesznek a fórumon, akik meg inkább az őszi utazást kedvelik és ugyan úgy szép időt fogtak ki összel. Érvek és ellenérvek.Most is június 5.-én utazom Kefalóniára és természetesen én is bízom a jó időbe,mint mindeni itt a fórumon, de bármi történhet ki foghatunk nagy viharokat esőt is.
Magda Sándor Dátum: 2015-01-20 18:13:01
Pilián Henrietta írta ekkor: 2015-01-20 15:26:23
Sziasztok! Bocsi, de még eg ykérdésem volna, hogy mikor érdemesebb utazni, ha nem a főszezonba gondolkodom. Június vagy szeptember? A levegő, tenger hőmérsékletére gondolok, lehet-e még (már) ilyenkor fürdeni, mennyire jó az idő, a boltok, tavernák nyitva tartása? köszönöm szépen, ha valaki válaszol
Szia Henrietta! Mi majdnem mindig junius második felében utazunk,eddig még bejött,meleg van de nincs forróság,a viz már jól fürödhető,és nincs tömeg,olcsóbb mint a főszezon...hogy csak pár érvet hozzak fel mellette.Szeptember is jó de mi akkor más irányba szoktunk utazni,inkább valami hegyvidéki területre. Most a Mi Abeli-apartmanba megyünk juniusban Skalába,az tünik legjobbnak.
Pilián Henrietta Dátum: 2015-01-20 15:26:23
Sziasztok! Bocsi, de még eg ykérdésem volna, hogy mikor érdemesebb utazni, ha nem a főszezonba gondolkodom. Június vagy szeptember? A levegő, tenger hőmérsékletére gondolok, lehet-e még (már) ilyenkor fürdeni, mennyire jó az idő, a boltok, tavernák nyitva tartása? köszönöm szépen, ha valaki válaszol