(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-20 12:03:02
Szia Marcsi! Megint bombázlak a kérdéseimmel, azt szeretném kérdezni, hogy Skala tengerpartja hullámosabb vagy nyugodtabb szokott lenni. Tudom ezt száz százalékosan nem lehet megjósolni, de vannak tengerpartok ahol ez jobban kiszámítható. Pl én voltam Lefkadán Nidribe védett öböl volt, egyszer sem hullámzott a tenger, amikor ott voltam meg ilyen volt Parga is csendes nyugodt. De fórumokon olvastastam pl Thassoson a Paradise beachen állandó hullámok vannak.Ezért érdekelne mi újság van Skálán. A másik kérdésem meg az lenne, hogy a buszos szigettúrán meglátogatjuk e Antissamos tengerpartját, vagy csak Samit a közelében? Köszönöm ! Üdvözlet
Pilián Henrietta Dátum: 2015-01-20 11:50:32
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi ketten mennénk a párommal ide nyaralni, de ahogy nézem a 2 férőhelyes szobák sehol sem néznek a tengerre, csak a 3-4 férőhelyesek. Ezek szerint aki a párjával utazik kettesben nincs lehetőség sehol olyan szobát kapni, aminek a terasza (erkély) a tengerre néz? köszönöm a választ
Szijjártó Péter Dátum: 2015-01-19 18:07:40
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-01-19 10:58:44
Kedves Peter! A gyerekek korat nem irtad meg Peter...de engedellyel lehet csak 5 fot elhelyezni igy kerlek az irodankkal beszeld ezt meg. A Renieriben es a Hermesben is van 2 es 3 agyas szoba egymas mellett,tekintsd meg ezeket is ha gondolod. Az idojarasrol annyit hogy alltalaban juniusban is eleg meleg van 33 fok korul a viz is 23 fok korul..de az adott idore vonatkozo homersekletet majd elotte 5 nappal megnezheted a www.meteo.gr oldalon. addig is minden jot nektek,jo foglalast es jo utat majd Kefaloniara! udv Marcsi
Köszi szépen,irány az iroda. smile Üdv:Peti
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-19 11:04:42
Varga E Tünde írta ekkor: 2015-01-18 21:00:45
Kedves Marcsi! :) Olvastam, hogy a szórakozóhelyek a település szélén vannak. Erdeklődnék, hogy a hajnalig nyitva tartó szórakozóheyek, diszkók milyen messze vannak Skala központjától? Köszönöm a válaszod! Üdv: Tünde
Kedves Tunde! Az egyik ilyen szorakozohely a 3 km a masik 4 km a kozponttol. Taxival,berelt jarmuvel ,gyalog lehet megkozeliteni...vagy foszezonban ejfeltol buszokkal viszik ...hozzak a vendegeket a kozpntbol a szorakozohelyre. udv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-19 10:58:44
Szijjártó Péter írta ekkor: 2015-01-18 18:51:35
Kedves Marcsi! Szeretnénk megkérdezni,hogy melyik apartmant ajánlod 2 felnőtt,2 gyerek,és egy 1,5 éves gyermek részére. Átlagosan milyen idő van ott június 20.-a környékén? Előre is köszönjük válaszodat. Üdv: Peti smile
Kedves Peter! A gyerekek korat nem irtad meg Peter...de engedellyel lehet csak 5 fot elhelyezni igy kerlek az irodankkal beszeld ezt meg. A Renieriben es a Hermesben is van 2 es 3 agyas szoba egymas mellett,tekintsd meg ezeket is ha gondolod. Az idojarasrol annyit hogy alltalaban juniusban is eleg meleg van 33 fok korul a viz is 23 fok korul..de az adott idore vonatkozo homersekletet majd elotte 5 nappal megnezheted a www.meteo.gr oldalon. addig is minden jot nektek,jo foglalast es jo utat majd Kefaloniara! udv Marcsi