(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2015-01-19 10:50:02
Tomposné Andi írta ekkor: 2015-01-18 17:27:39
Kedves Marcsi!Köszönöm a válaszodat!Foglaltunk a Mi Abelibe.4-en megyünk az utcai 2 szobába,június 27-július 4-ig.Addig olvasom a fórumot,ha valami kérdésem lenne,majd kereslek!!!!Üdv:Andi
Szia Andi! Szeretettel varlak majd benneteket ,addig is minden jot nektek! udv Marcsi
Varga E Tünde Dátum: 2015-01-18 21:00:45
Kedves Marcsi! :) Olvastam, hogy a szórakozóhelyek a település szélén vannak. Erdeklődnék, hogy a hajnalig nyitva tartó szórakozóheyek, diszkók milyen messze vannak Skala központjától? Köszönöm a válaszod! Üdv: Tünde
Szijjártó Péter Dátum: 2015-01-18 18:51:35
Kedves Marcsi! Szeretnénk megkérdezni,hogy melyik apartmant ajánlod 2 felnőtt,2 gyerek,és egy 1,5 éves gyermek részére. Átlagosan milyen idő van ott június 20.-a környékén? Előre is köszönjük válaszodat. Üdv: Peti smile
Tomposné Andi Dátum: 2015-01-18 17:27:39
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-01-12 18:22:59
Kedves Andi Nem nagy forgalmu az etterem es Skala jellemzoen figyel arra hogy ejfel utan ne legyen hangos. Minden szorakozohelyet a telepules kulso szelehez tettek hogy a turistakat ne zavarjak. Elso evunk ezzel az apartmannal...nem lesz gond az illatokkal sem szerintem... A terger a pineafenyo liget miatt csak resnyire lathatok,de kozel a viz erdemesebb a partrol gyonyorkodni benne. udv Marcsi
Kedves Marcsi!Köszönöm a válaszodat!Foglaltunk a Mi Abelibe.4-en megyünk az utcai 2 szobába,június 27-július 4-ig.Addig olvasom a fórumot,ha valami kérdésem lenne,majd kereslek!!!!Üdv:Andi
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-17 18:38:14
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-01-17 14:08:28
Kedves Marcsi! Érdeklődöm, hogy kimondottan a Zakhintosi hajókirándulásnál konkrétan mennyi időt töltünk a Navagiónál van idő egy kis fürdésre is?Ott nagyon meg szeretnék mártózni. A másik kérdésem meg az Ainai hegyi túra mennyire veszélyes vannak ilyen nagyon keskeny útszakaszok? Elég tériszonyos vagyok, de imádom a hegyvidéket is. Meg mennyire kell edzettnek lenni? Nem vagyok hozzá szokva a sporthoz és eléggé sokat is dohányzom, nem tudom hogy bírnám, nem szeretném hátráltatni a csapatot, viszont nagyon szivesen befizetnék az Ainai hegyi túrára is. Köszönöm Üdv Timi
Timi a Navagional kb.20 percet toltunk a parton de elotte is utana is jut ido a fotozasara..1/3 a a Myrtos beachnek ..azaz kicsi ...es sok hajo kot ki rajta igy a forgalom miatt idoben szabajozzak az ott tartozkodast.Az ott toltott idot te osztod be hogy csobbanni fotozni vagy eppen mihez lesz majd kedved meglatod. udv Marcsi