(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2014-11-10 20:07:53
Szűcs Szabina írta ekkor: 2014-11-10 09:48:59
Kedves Marcsi! Párommal jövő augusztus 29-én tartjuk az esküvőnket. Nászútnak Kafelóniát néztük ki magunknak. Nagyon sok szépet hallottunk már róla. Annyi kérdésem lenne, hogy szeptember 6.-ai indulással tudnánk csak menni. Milyen idő jellemző még ilyenkor odakint? Szeretnénk ha felejthetetlen lenne számunkra, félünk a rossz időtől :)
Kedves Szabina! smile Egy percig se aggódj kérlek,csodálatos az idő még szeptemberben is a szigeten és a tenger is megőrzi a meleg hőmérsékletét októberben is végig smile Nagyon sok boldogságot és minden földi jót kívánok nektek addig is smile Jó lagzizás ,jó utat majd ide Skalára. Szeretettel várlak majd benneteket! üdv Marcsi
Szűcs Szabina Dátum: 2014-11-10 09:48:59
Kedves Marcsi! Párommal jövő augusztus 29-én tartjuk az esküvőnket. Nászútnak Kafelóniát néztük ki magunknak. Nagyon sok szépet hallottunk már róla. Annyi kérdésem lenne, hogy szeptember 6.-ai indulással tudnánk csak menni. Milyen idő jellemző még ilyenkor odakint? Szeretnénk ha felejthetetlen lenne számunkra, félünk a rossz időtől :)
Grand Marcsi Dátum: 2014-11-07 17:53:10
molnár boglárka írta ekkor: 2014-10-21 12:28:47
Sziasztok!jövöre Kefaloniára szeretnénk menni nyaralni találtam egy nagyon szép partot csak nem tudom a szigeten merre van.a neve Costa Costa beach.Ha valaki esetleg volt már ott vagy tudja segitene?Köszönöm:Bogi
Kedves Boglárka! Lassi mellett található ez az általam is kedvelt part! smile üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2014-11-07 17:49:44
Kalmár Krisztina írta ekkor: 2014-10-19 14:26:42
Kedves Marcsi! Jövőre tervezzük Kefalónia meglátogatását. smile Kérdésem az lenne, hogy milyen időjárás jellemző a szigetre június elején? Előre is köszönöm válaszát! Üdv: Krisztina
Kedves Krisztina! Nagyon jó az idő már május elejétől 30 fokok vannak a tenger kb 19-20 fokos smile májusban is ritkán esik az eső...júniustól viszont csak jó idő van és a tenger is kellemes 21-22 fokos a hőmérséklet. Szeretettel várom majd kedves Krisztina smile üdv:Marcsi
Robert Niros Dátum: 2014-11-04 10:06:54
Völgyi Klári írta ekkor: 2014-10-21 17:18:21
Az tényleg gyönyörű, Argostoli és a repülőtér közötti szakaszon van. Fakultatív kirándulás keretében lehet ott strandolni. Marcsi mindent elmond Nektek!
Egy hetet nyaraltam idén nyáron Lassiban. Minden nap a Costa Costa beach volt a strand ahova lejártunk. Legjobb strand az egész szigeten. Lassan mélyül és nagyon tiszta a víze. Homokos de a jobbik fajtából. De ehez Lassiba kell lakni, vagyis ott kell szállást foglalni. Nem véletlenül a helyiek is tömegesen ezt strandot választják! Kicsit tömegstrand de az is azért van mert jó a hely. Fakultatív is megy ide az kb. 2 órát vagy itt. Ebből kajálsz a parton másfél órát mert délben értek ide tehát a vízbe keveset vagy.