(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2014-10-05 16:54:37
Véget ért a szezon és bízom benne hogy minden kedves vendégem jól érezte itt Kefalonián magát. Minden régi és leendő vendégemnek kívánok szép őszt és jó telet....türelmet tavaszig ...velem eggyütt ,hogy újra kezdjük a jövő szezont ezen a gyönyörű szigeten májusban smile Senki se felejtse el hogy december közepétől már lehet online foglalni és befizetni a jövő szezonra és ez kedvezményekkel jár természetesen.. Addig is minden itt feltett kérdésre válaszolok és segítek mindenkinek ... Kellemes őszt és gyors telet kívánok minenkinek még innen Kefaloniáról smile Marcsi smile smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2014-10-05 16:41:01
Csépe Anikó írta ekkor: 2014-10-04 21:22:28
Szia Marcsi! :) Egy hónapja ilyenkor a szigeten voltunk... <3 Küld el kérlek az email címed,van egy közös kép amit átküldenék,mondtad,hogy küldjük át! ;)
Szia Anikó! [email protected] küldheted a képeket smile puszi és köszi nektek Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2014-10-05 16:39:27
Nagy Gabriella írta ekkor: 2014-10-01 18:01:35
Szia Marcsi! Nagy Gabriella vagyok, múlt héten vasárnap jöttünk haza Kefalóniáról édesanyámmal. Édesanyám és a magam nevében is szeretném neked megköszönni ezt a csodálatos nyaralást Kefalónián! Életünk legfantasztikusabb hetét töltöttük ott, ez volt a legcsodálatosabb nyaralás az életünkben, nagyon szépen köszönünk mindent! Szó nincs rá ami kifejezné milyen varázslatos ez a sziget, lenyűgöző, varázslat és mágia, a leggyönyörűbb hely ahol valaha jártunk! Köszönjük szépen a segítséged és a fantasztikus programjaidat, nagyon élveztünk minden programot! Minden nap valóságos élménysokk volt, nem is tudnánk választani, hogy melyik tetszett a leginkább, mert minden program fantasztikus és életre szóló volt! Köszönettel üdvözlünk: Gabriella.
Szia Gabi smile Örültem nektek.... ilyen lelkes embereket régen láttam már a közelemben smile Remélem még viszont látjuk egymást...minden szépet és jót nektek..mill.puszi Marcsi smile
Csépe Anikó Dátum: 2014-10-04 21:22:28
Szia Marcsi! :) Egy hónapja ilyenkor a szigeten voltunk... <3 Küld el kérlek az email címed,van egy közös kép amit átküldenék,mondtad,hogy küldjük át! ;)
Nagy Gabriella Dátum: 2014-10-01 18:01:35
Szia Marcsi! Nagy Gabriella vagyok, múlt héten vasárnap jöttünk haza Kefalóniáról édesanyámmal. Édesanyám és a magam nevében is szeretném neked megköszönni ezt a csodálatos nyaralást Kefalónián! Életünk legfantasztikusabb hetét töltöttük ott, ez volt a legcsodálatosabb nyaralás az életünkben, nagyon szépen köszönünk mindent! Szó nincs rá ami kifejezné milyen varázslatos ez a sziget, lenyűgöző, varázslat és mágia, a leggyönyörűbb hely ahol valaha jártunk! Köszönjük szépen a segítséged és a fantasztikus programjaidat, nagyon élveztünk minden programot! Minden nap valóságos élménysokk volt, nem is tudnánk választani, hogy melyik tetszett a leginkább, mert minden program fantasztikus és életre szóló volt! Köszönettel üdvözlünk: Gabriella.