(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2014-09-23 20:08:43
Zajácz Mónika írta ekkor: 2014-09-23 11:07:40
Köszönöm :) Reméljük így is marad :) Még egy kérdés, a Hermes apartmanban van tv? Nem mintha tévézni mennénk, csak érdeklődünk :)
Mónika nincs tv egy apartmanunkban sem....a látvány magában elég:) üdv Marcsi:)
Benőcs Boglárka Dátum: 2014-09-23 16:45:34
Kedves Marcsi! 37fok???!!! Ne fájdítsd a szívem, mikor mi voltunk egész héten esett :( ... ha garantálni tudod jövőhétre a jó időt és meleget azonnal befizetek :)
Felföldi Attila Dátum: 2014-09-23 16:16:13
T Zsuzsanna írta ekkor: 2014-09-22 21:57:18
Érdeklődni szeretnék a Kefalóniát megjárt utastársaktól a Skala-i tengerpartról. Azt olvastam, hogy hirtelen mélyül a tenger, ez mennyire valós? Mi 2 kisgyerekkel szeretnénk menni és számunkra nagyon fontos, hogy milyen a tengerpart.De erről itt a fórumon is alig írtak. Van olyan partszakasz ami kisgyerekeseknek is biztonságos?Mi inkább a tengerben szeretünk fürdeni, mint napfürdőzni. A képekről úgy látom , hogy szép tiszta a tenger. Tengeri fű, hínáros rész, tengeri sün gyakori? Van homokos partszakasz is, vagy az egész part kavicsos? A válaszoktól tettük függővé a jövő évi nyaralásunk színhelyét, Zakynthos,Korfu,Toló,Paralia után egy új helyre szeretnénk menni, és Kefalóniáról annyi szépet olvastunk, de aggódunk a gyorsan mélyülő tengerpart miatt!?Előre is köszönöm a válaszokat!Zsuzsa
Kedves Zsuzsanna! Most látom, hogy elírtam a nevét. Elnézését kérem. smile Egyébként Marcsi, az idegenvezető mindenben készségesen segíteni fog. Válasszák nyugodtan Kefalóniát, kihagyhatatlan élmény a sziget. (Talán azért írom ezt, mert egy kicsit elfogult vagyok a szigettel kapcsolatban, idén harmadjára voltunk ott smile ) Üdv: Attila
Felföldi Attila Dátum: 2014-09-23 16:08:05
T Zsuzsanna írta ekkor: 2014-09-22 21:57:18
Érdeklődni szeretnék a Kefalóniát megjárt utastársaktól a Skala-i tengerpartról. Azt olvastam, hogy hirtelen mélyül a tenger, ez mennyire valós? Mi 2 kisgyerekkel szeretnénk menni és számunkra nagyon fontos, hogy milyen a tengerpart.De erről itt a fórumon is alig írtak. Van olyan partszakasz ami kisgyerekeseknek is biztonságos?Mi inkább a tengerben szeretünk fürdeni, mint napfürdőzni. A képekről úgy látom , hogy szép tiszta a tenger. Tengeri fű, hínáros rész, tengeri sün gyakori? Van homokos partszakasz is, vagy az egész part kavicsos? A válaszoktól tettük függővé a jövő évi nyaralásunk színhelyét, Zakynthos,Korfu,Toló,Paralia után egy új helyre szeretnénk menni, és Kefalóniáról annyi szépet olvastunk, de aggódunk a gyorsan mélyülő tengerpart miatt!?Előre is köszönöm a válaszokat!Zsuzsa
Kedves Zsuzsa! Skalánál kavicsos a tengerpart, és 3-4 lépés után már néhol úszni kell.Viszont ha előveszi a térképet, és a parton dél fele halad, a "csücsöktől" kezdődik a Mounda part. Lehet a parton is elgyalogolni, de van egy szakasz, ami nagyon sziklás,itt akár nyakig érő vízben is kell menni, viszont a látványért és az élményért megéri. (mi ezt választottuk) De bármelyik taxis elviszi Önöket 6 euróért és a megbeszélt időpontban vissza is hoz. A Moundán széles, homokos part (néhol akár 100 m) és a víz is lassan mélyül. 50-70 méteren is csak derékig ér. Van kiépített mosdó is ha jól láttam. Egyébként gyalog is el lehet jutni közúton (Kb 4 km), de eléggé "rapszódius" a terep. Nekünk, Alföldhön nevelkedett embereknek a vádlink izomlázas lett smile . De mindenképp megéri. Sünnel nem találkoztunk. (De attól még lehet) Javaslom, nézegesse a googlemaps.com-on a sreetview alkalmazást (kis sárga ember). Döntsenek belátásuk szerint. Remélem, segítettem,
Zajácz Mónika Dátum: 2014-09-23 11:07:40
Grand Marcsi írta ekkor: 2014-09-22 20:41:39
Szia Mónika Ma szigettúránk volt 37 fok volt egész nap és este sincs hűvös egyenlőre..mindenki strandol és pirul folyamatosan smile smile smile smile üdv Marcsi smile
Köszönöm :) Reméljük így is marad :) Még egy kérdés, a Hermes apartmanban van tv? Nem mintha tévézni mennénk, csak érdeklődünk :)