(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2014-09-14 10:12:22
Mike Tibor írta ekkor: 2014-09-13 10:13:32
Szia Marcsi! Szeptember 26-án indulunk,és a Renieri apartmanban lessz a szállásunk.Azt szertném kérdezni milyen idő szokott lenni szemtember végén,lehet fürödni a tengerben? Üdv: Tibi
Szia Tibi! Október végéig úszható kellemes a tenger vize..és nagyon jó az idő végig és kellemes kiránduló idő van. Jó utat majd nektek! üdv Marcsi
Mike Tibor Dátum: 2014-09-13 10:13:32
Szia Marcsi! Szeptember 26-án indulunk,és a Renieri apartmanban lessz a szállásunk.Azt szertném kérdezni milyen idő szokott lenni szemtember végén,lehet fürödni a tengerben? Üdv: Tibi
Évaanya Dátum: 2014-09-13 08:41:58
Grand Marcsi írta ekkor: 2014-09-13 07:28:28
Sziasztok! Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést:) Jobbulást kívánok a családnak smile és mill puszi smile a rajzot is megkaptam ...nagyon köszönöm smile Minden földi jót nektek,várlak vissza benneteket jövőre smile puszi Marcsi smile
A rajzon sokat dolgoztak, s képzeld, azt találták ki, hogy bedugják az ajtód alatt, s gyorsan elszaladnak, ezért nem tudtad elcsípni őket, hiába nyitottál gyorsan ajtót :-). Köszi a jókívánságokat, Neked is hasonlót :-). Biztos kaptatok egy kis energiabombát egymástól a Szüleidtől, mikor kint voltak. Hogy jövőre ismét Kefalónián? - úgy legyen :-). Puszi: Éva
Grand Marcsi Dátum: 2014-09-13 07:28:28
Évaanya írta ekkor: 2014-09-12 23:17:00
Szia Marcsi (GrandMarcsi)! Boldog névnapot kívánunk! Közel 2 hete, hogy hazajöttünk, de még Kefalónia-lázban égünk (meg kicsit "hagyományos" lázban is, mert megfázott a fél család). Épp az imént néztem meg sokadjára a sok szép helyet felidéző fotót a Szigettúráról, Myrtos beachről stb. Gyerkőceim is sokat emlegetnek Téged, hogy milyen aranyos voltál - lehet csuklasz :-). Köszi még 1x mindent! (írtam a facebook-on pár sor üzit neked). Üdv: Jármyék a 3 gyerekkel (Hermes 20-21-ből aug. utolsó hetéről)
Sziasztok! Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést:) Jobbulást kívánok a családnak smile és mill puszi smile a rajzot is megkaptam ...nagyon köszönöm smile Minden földi jót nektek,várlak vissza benneteket jövőre smile puszi Marcsi smile
Évaanya Dátum: 2014-09-12 23:17:00
Szia Marcsi (GrandMarcsi)! Boldog névnapot kívánunk! Közel 2 hete, hogy hazajöttünk, de még Kefalónia-lázban égünk (meg kicsit "hagyományos" lázban is, mert megfázott a fél család). Épp az imént néztem meg sokadjára a sok szép helyet felidéző fotót a Szigettúráról, Myrtos beachről stb. Gyerkőceim is sokat emlegetnek Téged, hogy milyen aranyos voltál - lehet csuklasz :-). Köszi még 1x mindent! (írtam a facebook-on pár sor üzit neked). Üdv: Jármyék a 3 gyerekkel (Hermes 20-21-ből aug. utolsó hetéről)