(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyvér Dátum: 2014-08-28 20:32:22
Szia Marcsi! Köszi a válaszod! Még annyi lenne a kérdésem a helyi közlekedéssel kapcsolatban, mivel busszal és komppal is szeretnék majd utazni a szigeten, hogy szeptember közepén hogy jár a komp Argostoli és Lixouri között? Milyen gyakran jár utószezonban? Este mikor indul az utolsó kompjárat Lixouriból vissza Argostoliba? A kompmenetrend elérhető valahol az interneten? A másik kérdésem pedig a busz. Találtam a kefallinia.hu honlapon helyi buszmenetrendet. Ez még aktuális? Konkrétan három járat érdekel! Az Agia Efimia-ból 17:15-kor Argostoli felé induló járat bemegy Skala-ba? A Skala-ból reggel 06:15-kor Argostoliba induló buszjárat megvan még? Mikor indul az utolsó busz este Argostoliból vissza Skalába? Van a helyi buszmenetrendnek valami hivatalos honlapja akár idegen nyelven is (angolul)? Köszi szépen a segítséget!
Csépe Anikó Dátum: 2014-08-28 12:58:15
Holnap indulunk!!!!! :D Remélem sok sok napsütés lesz!!!Már nagyon vártuk ezt a pillanatot!!! :)
Kosztyuné Sárközi Hajnalka Dátum: 2014-08-28 09:08:33
Kedves Marcsi! Természetesen nem rontja el azt a csodát, és szépséget, amit a sziget és az egész nyaralás nyújtott. Minden ismerősömnek, barátomnak ajánlom a szigetet! És amikor majd felbontjuk a borocskákat amiket onnan hoztunk, akkor a Kefaloniaik - beleértve Téged is :) - egészségére is isszuk! Üdvözlettel: Kosztyuné Hajni
Grand Marcsi Dátum: 2014-08-27 19:41:40
Kosztyuné Sárközi Hajnalka írta ekkor: 2014-08-27 19:09:03
Csodálatos és fantasztikus volt Kefalonia, mi is vasárnap értünk haza. Óriási élményekkel amiket nem lehet szavakba önteni. Viszont nekem bizonyos szinten csalódást okozott az iroda. Sehol nem írták le, és senki sem tájékoztatott, hogy a hazaútnál a gyűjtőhelyen akár több órát is kell várakozni. Most vasárnap kb. négy órát várt hat busz két törökországi buszra Szegeden a Tesco parkolójában. Mikor ezt kiírtam az üzenőfalra akkor kitörölték az írásomat. Pedig két mondat elég lett volna, amivel megnyugatnak, hogy pl. másképp nem tudják megoldani, és köszönik a türelmemet. Ennyi lett volna. És itt jön a csalódás, hogy az iroda csak azokat az írásokat jelenteti meg, ami kivétel nélkül dicshimnuszt zeng róluk. És ez szomorú. Egy vendéget két-három mondattal meg lehet nyugatni, le lehet szerelni, csak igazat kell neki adni, és kedvesnek kell lenni hozzá. De ezt Önök tudják a legjobban, hisz már nagyon hosszú ideje utaztatnak.
Kedves Hajnalka! Köszönöm a türelmeteket és utólag is elnézést kérek a kellemetlenségért,remélem azért ez az emlékeket Kefaloniáról nem rontja el... Minden jót nektek,üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2014-08-27 19:34:34
Kertész-F. Kornél írta ekkor: 2014-08-27 16:11:11
Kedves Marcsi! Nemsokára mi is érkezünk oda a Hermes Apartmanba,de előre leszögezem,lehet hülyeséget kérdezek! Az érdekelne,hogy mennyire megbízható maga az üdülő környék illetve az apartman? Gyakori a szoba feltörés,szigeten való lopások száma,vagy ne tartsunk tőle egyáltalán,nyugodtan lehet értéket a szobába hagyni,ne Magyarországból induljak ki? :D Speciel ilyen fényképezőgép,telefon,és egyéb szórakoztató műszaki cikkekre értem,na meg készpénzre ha pl. strandol az ember és a parton hagyja ezeket véletlen... Esetleg ha ebből gond van,mit ajánlasz legjobb megoldásnak az érték megőrzésre? Köszönöm a válaszod előre is,csak tájékozódni szeretnék,ha pedig badarságot kérdeztem,akkor bocsánat utólag is! :) Várjuk már nagyon!
Kedves Kornél! Hála az égieknek nagyon biztonságos a szigetünk...nincs miért aggódnod.. Jó utat majd smile Üdv Marcsi smile