(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2014-08-27 19:25:20
Kovács Gyöngyvér írta ekkor: 2014-08-26 22:59:08
Sziasztok! Szeptember 13-20 között utaznék Kefalóniára. Olvastam itt a korábbi hozzászólásokban, hogy Myrtos és Assos között nem járható az út a földrengés miatt, busz nem tud oda menni, csak ha autót bérel az ember és kerülővel. Sajnos én nem vezetek, ezért az a kérdésem, hogy gyalogosan kb. hány kilométerre van egymástól a főúton? A térképen úgy látom nincs messze egymástól, át lehet sétálni a Myrtosról Assos-ra a főúton ugye? Gyönyörű kilátás van ott az útról ahogy nézem az interneten, érdemes végigjárni ha nincs túl messze egymástól, gyönyörű fotók készíthetők. Marcsi mit tudsz erről? A Myrtos-Assos közti főút teljes egészében nem járható, vagy csak az Assos-ra levezető szerpentines utat érinti ez? Melyik nap délelőttjén lesz a Myrtos program és hány óráig tart majd? Mert azután megnézném akkor Assos-t is délután, gyalogosan. Utána taxit bérelnék, ami visszavinne Skala-ba. Ez kivitelezhető? Kb. mennyibe kerül Kefalónián a taxibérlés és hogyan kell bérelni? A Myrtos környékén lesz taxi vagy előre kell kérni kocsit? Így, hogy busszal nem közelíthető meg Assos, nem jut eszembe más megoldás, ha meg szeretném nézni tüzetesebben a falut és környékét. Vagy esetleg van itt olyan utastársam aki ebben az időszakban Kefalónián lesz és szintén szeretne ide látogatni, vezet és autót bérelne? Mert akkor szívesen betársulnék esetleg a kocsibérlés költségeibe. :) Üdv.: Gyöngyvér.
Kedves Gyöngyvér! Szerdán megyünk a Myrthosra strandolni 14:00-ig...nem sétálgathattok építési területen az biztos! Itt mindent megbeszélünk ezzel kapcsolatban...ne aggódj.. üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2014-08-27 19:25:14
Kovács Gyöngyvér írta ekkor: 2014-08-26 22:59:08
Sziasztok! Szeptember 13-20 között utaznék Kefalóniára. Olvastam itt a korábbi hozzászólásokban, hogy Myrtos és Assos között nem járható az út a földrengés miatt, busz nem tud oda menni, csak ha autót bérel az ember és kerülővel. Sajnos én nem vezetek, ezért az a kérdésem, hogy gyalogosan kb. hány kilométerre van egymástól a főúton? A térképen úgy látom nincs messze egymástól, át lehet sétálni a Myrtosról Assos-ra a főúton ugye? Gyönyörű kilátás van ott az útról ahogy nézem az interneten, érdemes végigjárni ha nincs túl messze egymástól, gyönyörű fotók készíthetők. Marcsi mit tudsz erről? A Myrtos-Assos közti főút teljes egészében nem járható, vagy csak az Assos-ra levezető szerpentines utat érinti ez? Melyik nap délelőttjén lesz a Myrtos program és hány óráig tart majd? Mert azután megnézném akkor Assos-t is délután, gyalogosan. Utána taxit bérelnék, ami visszavinne Skala-ba. Ez kivitelezhető? Kb. mennyibe kerül Kefalónián a taxibérlés és hogyan kell bérelni? A Myrtos környékén lesz taxi vagy előre kell kérni kocsit? Így, hogy busszal nem közelíthető meg Assos, nem jut eszembe más megoldás, ha meg szeretném nézni tüzetesebben a falut és környékét. Vagy esetleg van itt olyan utastársam aki ebben az időszakban Kefalónián lesz és szintén szeretne ide látogatni, vezet és autót bérelne? Mert akkor szívesen betársulnék esetleg a kocsibérlés költségeibe. :) Üdv.: Gyöngyvér.
Kedves Gyöngyvér! Szerdán megyünk a Myrthosra strandolni 14:00-ig...nem sétálgathattok építési területen az biztos! Itt mindent megbeszélünk ezzel kapcsolatban...ne aggódj.. üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2014-08-27 19:19:37
Molnár Csilla írta ekkor: 2014-08-26 16:26:10
Sziasztok! Vasárnap este érkeztünk haza Kefalónia Skaláról! Kefalonia lélegzetelállítóan gyönyörű! Az Anna apartman kifogástalan, a hajókirándulás egy életre szóló élmény volt! A víz kristálytiszta, bár akinek nem gond körül belül 4 km-t sétálni, az feltétlenül sétáljon át a Mounda Beach-re! Kihagyhatatlan! Egy életre szóló élményben volt részünk! Hálás köszönet Grand Marcsinak, a kedvességéért, türelméért, és odaadásáért :-) . Sok helyen jártam már, de még egy ilyen belevaló, fantasztikus idegenvezető csajjal nem találkoztam még :-D ! Ezer köszönet a drága Doktor Úrnak a gyors segítségért, illetve a Grand Tours sofőrjeinek, elsősorban Szikszai Attilának a zökkenőmentes és biztonságos utazásért! A GRAND TOURS ismét hozta számunka a színvonalat.....évek óta a legjobb :-D Várjuk tőletek a további újdonságokat :-) . Ha valakinek kérdése van Skaláról, kérdezzetek bátran szívesen válaszolok. Marcsi, neked hatalmas puszi mindenért :-) . További szép napot kívánok. Üdv: Csilla.
Köszi Csilla smile A Grand csapata nevében köszönjük a jó szavakat...próbálunk mindíg a minőségre törekedni...minden jót nektek is.. Örültem hogy megismerhettelek benneteket smile puszi Marcsi smile
Kosztyuné Sárközi Hajnalka Dátum: 2014-08-27 19:09:03
Csodálatos és fantasztikus volt Kefalonia, mi is vasárnap értünk haza. Óriási élményekkel amiket nem lehet szavakba önteni. Viszont nekem bizonyos szinten csalódást okozott az iroda. Sehol nem írták le, és senki sem tájékoztatott, hogy a hazaútnál a gyűjtőhelyen akár több órát is kell várakozni. Most vasárnap kb. négy órát várt hat busz két törökországi buszra Szegeden a Tesco parkolójában. Mikor ezt kiírtam az üzenőfalra akkor kitörölték az írásomat. Pedig két mondat elég lett volna, amivel megnyugatnak, hogy pl. másképp nem tudják megoldani, és köszönik a türelmemet. Ennyi lett volna. És itt jön a csalódás, hogy az iroda csak azokat az írásokat jelenteti meg, ami kivétel nélkül dicshimnuszt zeng róluk. És ez szomorú. Egy vendéget két-három mondattal meg lehet nyugatni, le lehet szerelni, csak igazat kell neki adni, és kedvesnek kell lenni hozzá. De ezt Önök tudják a legjobban, hisz már nagyon hosszú ideje utaztatnak.
Grand Marcsi Dátum: 2014-08-27 18:59:14
Sóvágó Judit írta ekkor: 2014-08-26 11:46:53
Szia Marcsi, Szept. 26.án indulunk Skalára. Szeretnénk 1 napra autót bérelni, viszont egy ismerősöm most jött haza (ő másik vársoban volt) és azt mondta minimum 3 napra lehet csak autót bérelni. Kérlek nyugtass meg, hogy lehet 1 napra is :) Üdv, Judit
Szia Judit! A főszezont ne keverd össze a szeptember végével... nem lesz gond nyugi smile üdv Marcsi smile