(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2014-08-27 18:57:48
Csóré László írta ekkor: 2014-08-26 00:16:30
Kedves Marcsi! Érdeklődnék hogy bicajt lehet e bérelni és azzal megközelíteni 1-2 strandot? Szept.26-án indulunk és ez is be van tervezve ha lenne rá lehetőség :) Illetve ha igen akkor milyen napi költséggel kell számolni? Előre is köszi
Kedves László Nincs a faluban túrabicikli ami erre a terepre való..más bérelhető:) Jó utat majd nektek:) üdv Marcsi
Kertész-F. Kornél Dátum: 2014-08-27 16:11:11
Kedves Marcsi! Nemsokára mi is érkezünk oda a Hermes Apartmanba,de előre leszögezem,lehet hülyeséget kérdezek! Az érdekelne,hogy mennyire megbízható maga az üdülő környék illetve az apartman? Gyakori a szoba feltörés,szigeten való lopások száma,vagy ne tartsunk tőle egyáltalán,nyugodtan lehet értéket a szobába hagyni,ne Magyarországból induljak ki? :D Speciel ilyen fényképezőgép,telefon,és egyéb szórakoztató műszaki cikkekre értem,na meg készpénzre ha pl. strandol az ember és a parton hagyja ezeket véletlen... Esetleg ha ebből gond van,mit ajánlasz legjobb megoldásnak az érték megőrzésre? Köszönöm a válaszod előre is,csak tájékozódni szeretnék,ha pedig badarságot kérdeztem,akkor bocsánat utólag is! :) Várjuk már nagyon!
Nagy Gabriella Dátum: 2014-08-27 00:44:40
Kedves Mindenki! Édesanyámmal utazunk Kefalóniára szeptember 13-20 közötti időszakban. Mivel sajnos egyikőnk sem vezet, így szeretnék érdeklődni, hogy be tudnánk-e társulni valakihez esetleg autóbérlésbe csütörtökön vagy pénteken? Két terület is érdekel minket, amit mindenképpen meg szeretnénk nézni. Az egyik Assos (falu, erődből kilátás), a másik terület pedig a Kefalónia nyugati részén lévő fantasztikus és lenyűgöző szépségű XI Beach, Platia Ammos és Petani Beach. Ha valaki ebben az időszakban szintén a szigeten nyaral és tervez autóbérlést ilyen kirándulásokhoz ezekre a helyekre, akkor nagyon szívesen betársulunk édesanyámmal és természetesen minden költséget megosztunk! Remélem lesz lehetőségünk meglátogatni ezeket a csodálatos helyeket! Gabriella
Kovács Gyöngyvér Dátum: 2014-08-26 22:59:08
Sziasztok! Szeptember 13-20 között utaznék Kefalóniára. Olvastam itt a korábbi hozzászólásokban, hogy Myrtos és Assos között nem járható az út a földrengés miatt, busz nem tud oda menni, csak ha autót bérel az ember és kerülővel. Sajnos én nem vezetek, ezért az a kérdésem, hogy gyalogosan kb. hány kilométerre van egymástól a főúton? A térképen úgy látom nincs messze egymástól, át lehet sétálni a Myrtosról Assos-ra a főúton ugye? Gyönyörű kilátás van ott az útról ahogy nézem az interneten, érdemes végigjárni ha nincs túl messze egymástól, gyönyörű fotók készíthetők. Marcsi mit tudsz erről? A Myrtos-Assos közti főút teljes egészében nem járható, vagy csak az Assos-ra levezető szerpentines utat érinti ez? Melyik nap délelőttjén lesz a Myrtos program és hány óráig tart majd? Mert azután megnézném akkor Assos-t is délután, gyalogosan. Utána taxit bérelnék, ami visszavinne Skala-ba. Ez kivitelezhető? Kb. mennyibe kerül Kefalónián a taxibérlés és hogyan kell bérelni? A Myrtos környékén lesz taxi vagy előre kell kérni kocsit? Így, hogy busszal nem közelíthető meg Assos, nem jut eszembe más megoldás, ha meg szeretném nézni tüzetesebben a falut és környékét. Vagy esetleg van itt olyan utastársam aki ebben az időszakban Kefalónián lesz és szintén szeretne ide látogatni, vezet és autót bérelne? Mert akkor szívesen betársulnék esetleg a kocsibérlés költségeibe. :) Üdv.: Gyöngyvér.
Molnár Csilla Dátum: 2014-08-26 16:26:10
Sziasztok! Vasárnap este érkeztünk haza Kefalónia Skaláról! Kefalonia lélegzetelállítóan gyönyörű! Az Anna apartman kifogástalan, a hajókirándulás egy életre szóló élmény volt! A víz kristálytiszta, bár akinek nem gond körül belül 4 km-t sétálni, az feltétlenül sétáljon át a Mounda Beach-re! Kihagyhatatlan! Egy életre szóló élményben volt részünk! Hálás köszönet Grand Marcsinak, a kedvességéért, türelméért, és odaadásáért :-) . Sok helyen jártam már, de még egy ilyen belevaló, fantasztikus idegenvezető csajjal nem találkoztam még :-D ! Ezer köszönet a drága Doktor Úrnak a gyors segítségért, illetve a Grand Tours sofőrjeinek, elsősorban Szikszai Attilának a zökkenőmentes és biztonságos utazásért! A GRAND TOURS ismét hozta számunka a színvonalat.....évek óta a legjobb :-D Várjuk tőletek a további újdonságokat :-) . Ha valakinek kérdése van Skaláról, kérdezzetek bátran szívesen válaszolok. Marcsi, neked hatalmas puszi mindenért :-) . További szép napot kívánok. Üdv: Csilla.