(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Deák GÁbor Dátum: 2014-05-26 16:57:36
A mai hajnai kb 4-es erősségű földrengésről (Kefalónia és Ithaka között) van valami hír esetleg?
Érdi Beatrix Dátum: 2014-05-26 15:36:43
Érdi Beatrix írta ekkor: 2014-05-26 15:35:35
Kedves Marcsi! Mi ( a párommal) június 18-án érkezünk Kefalóniába! :) Már nagyon várjuk mindketten, hogy megismerhessük a szigetet. Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a fakultatív programok fix napokon vannak? Ha jól olvastam Zakhyntos az szerdánként, Myrtos beach pedig keddenként. 3 másik program érdekelne még: Szigettúra, Fiskardo kiárndulás, Esti séta Argostoliban Előre is köszönöm a válaszodat! Beus
júni 28. - elírtam véletlenül :)
Érdi Beatrix Dátum: 2014-05-26 15:35:35
Kedves Marcsi! Mi ( a párommal) június 18-án érkezünk Kefalóniába! :) Már nagyon várjuk mindketten, hogy megismerhessük a szigetet. Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a fakultatív programok fix napokon vannak? Ha jól olvastam Zakhyntos az szerdánként, Myrtos beach pedig keddenként. 3 másik program érdekelne még: Szigettúra, Fiskardo kiárndulás, Esti séta Argostoliban Előre is köszönöm a válaszodat! Beus
Ágnes Dátum: 2014-05-25 14:23:49
Galgóczy Árpád írta ekkor: 2014-05-20 00:59:44
Ági! Ithakára már többször is elhajóztunk, hol Lefkadáról, hol Kefaloniáról, és még nem sikerült megunnunk, úgy-hogy gondolhatod, micsoda gyönyörűség lehet!! Fiscardót idén először látogatjuk meg hajóúton, én nem is magától a várostól vagyok oda, de az odavezető út már bezsongatott, alig várom, hogy idén erre az útra is elmehessünk, mert ez is rengeteg csodát ígér a keleti partokat ismerve a sziget belseje felől! Szóval egyetértve az előttem szólóval: ha nincs keret mindkettőre, akkor bármelyiket is választod, nem fogsz csalódni, és legalább ha visszamentek (és ez tuti!!), legközelebb a másikat is megnézitek :) ha lenne keretünk, én az összes hajóútra elmennék, amit Vageli's kapitány szervez :) Ezen a linken részletes leírást találhatsz mindegyik fakultatív útjáról képekkel, magyar nyelven is(!!!): http://kefalonia-cruises.gr/index.html Ez pedig a hivatalos weboldaluk: http://www.kefalonia.net.gr/en/infoidmini.asp?EntityID=1017
Köszönöm a segítséget! Sokat segített!
Grand Marcsi Dátum: 2014-05-25 13:32:01
Helga Lakatosne írta ekkor: 2014-05-23 20:50:48
Jajjjj, tényleg :) július 5-től 12-ig leszünk ..... köszönöm
Kedves Helga! 3 komp megy és 3 jön Ithakáról naponta..a www.gtp.gr oldalon, az adott számotokra megfelelő napon meg tudjátok majd nézni! üdv Marcsi