(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2014-04-28 08:49:28
Nagy Gabriella írta ekkor: 2014-04-27 12:53:22
Kedves Marcsi! Nagy Gabriella vagyok. Köszönöm szépen a válaszod! Bejelentkeztem a szeptember 13-20-i turnusra! Szeptember 13-án Kefalónián találkozunk! :))) Már nagyon várjuk az utazást! Összegyűjtöttem néhány kérdést, amit szeretnék előre megbeszélni veled. Esetleg tudnál adni egy email címet, vagy itt írjam meg őket? Üdvözlettel: Gabriella.
Kedves Gabriella! Szeretettel várlak majd benneteket, ha nem publikusak a kérdéseid akkor írj a [email protected] e-mail címemre. üdv:Marcsi smile smile smile
Nagy Gabriella Dátum: 2014-04-27 12:53:22
Kedves Marcsi! Nagy Gabriella vagyok. Köszönöm szépen a válaszod! Bejelentkeztem a szeptember 13-20-i turnusra! Szeptember 13-án Kefalónián találkozunk! :))) Már nagyon várjuk az utazást! Összegyűjtöttem néhány kérdést, amit szeretnék előre megbeszélni veled. Esetleg tudnál adni egy email címet, vagy itt írjam meg őket? Üdvözlettel: Gabriella.
Grand Marcsi Dátum: 2014-04-23 22:47:35
Nagy Gabriella írta ekkor: 2014-04-23 20:53:10
Kedves Marcsi! Nagy Gabriella vagyok. Most már biztos, hogy veletek Kefalónián fogjuk tölteni a nyaralásunkat édesanyámmal szeptember közepe-vége felé. (Nem bírjuk a nagy meleget, ezért mennénk szeptember közepén-végén.) Minket elsősorban a sziget szépségei, természeti látnivalói érdekelnek, így a katalógusban megjelölt fakultatív programokon mindenképpen szeretnénk majd részt venni. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a tapasztalatod a szeptember közepén-végén lévő turnusokról a fakultatív programokat tekintve? Mivel a fakultatív programok indítása létszámfüggő, így az a kérdésem, hogy ebben az időszakban mennyire szokott összejönni a létszám? A szeptember 13-20 és a 20-27 turnusokon gondolkodom. Szeptember végén van még annyi jelentkező ezekre a programokra, hogy elinduljanak, meg legyenek tartva? (Nem vagyunk nagy fürdőzők, így ha már ilyen messzire utazunk, akkor sok program sok kirándulásán szeretnénk veletek részt venni.) Várom a válaszod amit előre is köszönök szépen! Szép estét, Gabriella.
Kedves Gabriella! Megnyugtatlak a kirándulások 99%-ban indulnak és nagyon örülök hogy lesz lehetőségem nektek is megmutatni Kefalonia szépségét smile Szeretettel várlak majd benneteket és minden jót kívánok addig is nektek! smile üdv Marcsi smile
Nagy Gabriella Dátum: 2014-04-23 20:53:10
Kedves Marcsi! Nagy Gabriella vagyok. Most már biztos, hogy veletek Kefalónián fogjuk tölteni a nyaralásunkat édesanyámmal szeptember közepe-vége felé. (Nem bírjuk a nagy meleget, ezért mennénk szeptember közepén-végén.) Minket elsősorban a sziget szépségei, természeti látnivalói érdekelnek, így a katalógusban megjelölt fakultatív programokon mindenképpen szeretnénk majd részt venni. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a tapasztalatod a szeptember közepén-végén lévő turnusokról a fakultatív programokat tekintve? Mivel a fakultatív programok indítása létszámfüggő, így az a kérdésem, hogy ebben az időszakban mennyire szokott összejönni a létszám? A szeptember 13-20 és a 20-27 turnusokon gondolkodom. Szeptember végén van még annyi jelentkező ezekre a programokra, hogy elinduljanak, meg legyenek tartva? (Nem vagyunk nagy fürdőzők, így ha már ilyen messzire utazunk, akkor sok program sok kirándulásán szeretnénk veletek részt venni.) Várom a válaszod amit előre is köszönök szépen! Szép estét, Gabriella.
Grand Marcsi Dátum: 2014-04-22 20:39:56
Farkas Bernadett írta ekkor: 2014-04-21 21:22:01
Szia Marcsi!Julius vegen utazunk veletek Skalara. Nagyon sok kerdesunk lenne majd de egyszerre ugysem tudsz valaszolni mindenre. A Hermes apartmanban fogunk megszallni a 24-es es a 27-es szobákban. Azt szeretnénk megtudni hogy valamelyik tengerre néző szoba-e, mert mar eleg sok mindent olvastunk. Ami elsősorban fontos lenne számunkra az étkezéssel kapcsolatos. Vannak-e esetleg magyar étlapos éttermek? Olvastunk a Manolisról, hogy be lehet fizetni a grandosoknak vacsira? Ha igen akkor milyen jellegűek ezek a vacsorák, azt olvastuk hogy főétel salàta desszert is tartozik bele de mi arra lennenk kivancsiak,hogy többféle választási lehetősèg is adódik, vagy pedig az éttereàltal összeállított menüsort kapjuk. Azért kérdezném hogy mennyire vannak benne pl görög különlegességek. Ez egy nagyon jó lehetősėg lehet amennyiben mindannyiunk számára talalhatunk megfelelot, mivel pl a tengeri kulonlegessegeket nem igazan szeretjuk. 1 főre 1 napi ilyen vacsorarendeles milyen összegbe kerulhet szerinted majd iden? Ezzel kapcsolatban szivesen varom masok tapasztalatait vagy esetleg konkretumokat is. Előre is köszönöm mindenkinek.
Szia Bernadett! A 27-es a tengerre néző szoba ,a 24-es dél nyugati fekvésű és 2 terasszal rendelkező szoba. Az étlapot lefordítottam így mindenki ebből kedvére válogathat minden est amit éppen akkor kíván.Kevés tenger gyümölcsei ,annál több helyi étel és grillezett husok közül válogathatnak. Csak az italért kell külön fizetni.A vendégeim visszajelzése alapján bőségesen és háziasan finoman főznek a családi vállalkozásként működő Manolis tavernában. Más éttermeknél álltalában 7-14€ körül és fölfelé mozognak a főétel árak. Amint leérek a szigetre május 14-e környékén azonnal fogok az idei árakról és változásokról írni itt a fórumunkban. Szeretettel várlak benneteket majd,addig is minden jót nektek! smile Üdv Marcsi smile