(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Farkas Bernadett Dátum: 2014-04-21 21:22:01
Szia Marcsi!Julius vegen utazunk veletek Skalara. Nagyon sok kerdesunk lenne majd de egyszerre ugysem tudsz valaszolni mindenre. A Hermes apartmanban fogunk megszallni a 24-es es a 27-es szobákban. Azt szeretnénk megtudni hogy valamelyik tengerre néző szoba-e, mert mar eleg sok mindent olvastunk. Ami elsősorban fontos lenne számunkra az étkezéssel kapcsolatos. Vannak-e esetleg magyar étlapos éttermek? Olvastunk a Manolisról, hogy be lehet fizetni a grandosoknak vacsira? Ha igen akkor milyen jellegűek ezek a vacsorák, azt olvastuk hogy főétel salàta desszert is tartozik bele de mi arra lennenk kivancsiak,hogy többféle választási lehetősèg is adódik, vagy pedig az éttereàltal összeállított menüsort kapjuk. Azért kérdezném hogy mennyire vannak benne pl görög különlegességek. Ez egy nagyon jó lehetősėg lehet amennyiben mindannyiunk számára talalhatunk megfelelot, mivel pl a tengeri kulonlegessegeket nem igazan szeretjuk. 1 főre 1 napi ilyen vacsorarendeles milyen összegbe kerulhet szerinted majd iden? Ezzel kapcsolatban szivesen varom masok tapasztalatait vagy esetleg konkretumokat is. Előre is köszönöm mindenkinek.
Grand Marcsi Dátum: 2014-04-21 11:53:46
tóth zoltán írta ekkor: 2014-04-20 23:33:32
szia Marcsi! üzenem az Annás gazda asszonyomnak úgy néz ki idén is meglátogatom!! azaz.. te sem ,,szabadultál " meg tőlem! jövök kísérteni,huuuuuuuuuuuuu! film legyen friss! smile
Szia Zoli! Biztos megörül majd smile A filmre neked legyen gondod,szeretettel várunk,majd írd meg mikorra várjunk smile az e-mail címemre:[email protected] Addig is minden jót neked! Marcsi smile
tóth zoltán Dátum: 2014-04-20 23:33:32
szia Marcsi! üzenem az Annás gazda asszonyomnak úgy néz ki idén is meglátogatom!! azaz.. te sem ,,szabadultál " meg tőlem! jövök kísérteni,huuuuuuuuuuuuu! film legyen friss! smile
Grand Marcsi Dátum: 2014-04-14 07:55:29
Domonkos Diána írta ekkor: 2014-04-13 21:01:34
Szia! Köszönöm válaszod Marcsi! Fel fogom hívni az irodát. Az a legbiztosabb. Én már csak tudom, hogy mennyire jó idő van, mert már voltam májusban és októberben is :-D Sajnálom, hogy sok ember nem tudja és fél, hogy nem lesz meleg, pedig ilyenkor nagyon is lehet napozni és óvatosan fürdeni a tengerben :-D
Szia Diana! Remélem én is hogy megnő az érdeklődés az első hét iránt is a vendégeim részéről és kíváncsiak lesznek arra hogy milyen szép is a szigetünk és még szinte érintetlen kora májustól.... Mindenkit szeretettel várunk és bízom benne hogy sikerül már az első héttől beindítani a szezont Kefalonián..Angolok és pár skandináv nép már a Görög húsvéttól elkezdi a szezont itt a szigeten,ők már vígan úsznak mire mi megérkezünk smile smile smile üdv Marcsi smile
Domonkos Diána Dátum: 2014-04-13 21:01:34
Grand Marcsi írta ekkor: 2014-04-13 19:54:34
Kedves Diana! A főnökség szerintem a héten dönt ezzel kapcsolatban ,de egyszerűbb lenne az irodánkat felhívni ...ebben az ügyben... Én nagyon örülnék ha minél többen jönnének már az első héten,mivel már akkor is nagyon jó idő kellemes hőmérséklet és 20 fokos tenger vár bennünket smile smile smile üdv Marcsi smile
Szia! Köszönöm válaszod Marcsi! Fel fogom hívni az irodát. Az a legbiztosabb. Én már csak tudom, hogy mennyire jó idő van, mert már voltam májusban és októberben is :-D Sajnálom, hogy sok ember nem tudja és fél, hogy nem lesz meleg, pedig ilyenkor nagyon is lehet napozni és óvatosan fürdeni a tengerben :-D