(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

MÁNDITY KATALIN Dátum: 2014-04-13 16:49:10
Kedves Marcsi!A kérdésem az lenne,hogy 3 főre van e lehetőség 2 légterű apartmant foglalni?Válaszodat előre is köszonom!Kata
Domonkos Diána Dátum: 2014-04-11 21:16:38
Szép jó estét mindekinek! Kérdezném, hogy a május 17-24-ig turnusra eddig csak 3-4 szoba van lefoglalva? Egyáltalán indulni fog ez a turnus??? Mikor lehet ezt megtudni? Akkor mennék barátnőmmel, és még nem mertem lefoglalni a szobát. Megköszönném a választ! Dia
Grand Marcsi Dátum: 2014-04-10 19:13:51
Fodorné Vajda Ágnes írta ekkor: 2014-04-10 17:25:45
Kedves Marcsi! Nagyon köszönöm a gyors választ! Természetesen a szigettúrát kinéztük, pont abban bízva, hogy ott látjuk, mit nézzünk meg a kocsival részletesebben. ( Pl.: Myrtos Beach ) Tervezünk még egy hajós utat is, valószínűleg Ithakára. Nem szeretnénk két hétig csak a parton feküdni, viszont a látnivaló is sok, ezért biztosan szükségünk lesz azokra az ötletekre amikről írtál. Nagyon várjuk már, hogy személyesen is találkozhassunk Veled, és a gyönyörű szigettel, " már csak " 113 nap. :) smile smile Üdv Ági és István
Kedves Ági és István! Mindenről részletesen tájékoztatok mindenkit már az első nap,az érkezés délutánján...sok ötletet is adok...kizárt dolog hogy akár egy percig is unatkozzon bárki a szigetünkön.. Én is várlak majd nagyon benneteket, minden jót addig is nektek smile üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2014-04-10 19:09:55
LA_harper írta ekkor: 2014-04-10 10:15:21
sziasztok, mi idén nyáron mennénk SKALA-ba. Segítségeteket szeretném kérni, több helyen olvastam motoros dolgokról, de a konkrétumok valahogy hiányoznak nekem 1) B-s jogsink van a párommal, volt aki azt írta nem adnak még 50-es robogót sem csak A jogsira. Mi az igazság? Igazából nekünk egy 125-ös kellene, mivel SKALA kb. mindentől messzire van, és több helyen olvastam h. az 50-es elég para a hegyi emelkedőkön, mit gondoltok, meg lehet lépni B-s jogsival? Van valakinek tapasztalat bármilyen robogós témára? Nem száguldozni akarunk, hanem eldöcögni, nézelődni.... 2) Bukósisakot mi vigyünk vagy adnak helyben? 3) Ha nagyon nem megy másképp, akkor autót bérlünk de ahogy nézem egy autó 3 napra 120 euro körültől van, egy robogó meg kb. 60, szóval a fele. Nem mindegy... SKALA-ban melyik szállás az "ajánlott"? Előre is köszi!
Kedves La Harper! A B-s jogosítvány ,a tapasztalt motor vezetési gyakorlat,valamint nagyon fontos hány éve vezetsz motort és hogy a pároddal együtt tudsz -e jól biztonságosan vezetni????? A saját biztonságotok érdekében mondom el ezeket mivel nagy a szigetünk 800 km2...szerpentines szűk utakkal,nagy távolságokkal,lejtőkkel ,magaslatokkal... Bukósisakot adnak a helyszinen.. A szállásainknál minden föl van tüntetve melyik hol található és a központtól való távolsága stb...A te izlésednek megfelelően válassz, mert a lényeg hogy ti ízléseteknek feleljen meg... Minden jót érkezésig...jó választást! Üdv Marcsi smile
Fodorné Vajda Ágnes Dátum: 2014-04-10 17:25:45
Grand Marcsi írta ekkor: 2014-04-09 19:49:05
Kedves Ági! 4-5 autót szoktam félre tetetni a mi csoportunknak,így senki nem marad jármű nélkül..azért bízom benne hogy legalább a hétfői szigettúrámra eljöttök velem...nagyon gazdag és látványos program és ezen belül is sok ötlettel látom el a vendégeimet mit érdemes még felkeresniük...Minden rendben lesz nem kell aggódnotok...mindent látni fogtok igérem! üdv Marcsi smile
Kedves Marcsi! Nagyon köszönöm a gyors választ! Természetesen a szigettúrát kinéztük, pont abban bízva, hogy ott látjuk, mit nézzünk meg a kocsival részletesebben. ( Pl.: Myrtos Beach ) Tervezünk még egy hajós utat is, valószínűleg Ithakára. Nem szeretnénk két hétig csak a parton feküdni, viszont a látnivaló is sok, ezért biztosan szükségünk lesz azokra az ötletekre amikről írtál. Nagyon várjuk már, hogy személyesen is találkozhassunk Veled, és a gyönyörű szigettel, " már csak " 113 nap. :) smile smile Üdv Ági és István