sziasztok, mi idén nyáron mennénk SKALA-ba. Segítségeteket szeretném kérni, több helyen olvastam motoros dolgokról, de a konkrétumok valahogy hiányoznak nekem
1) B-s jogsink van a párommal, volt aki azt írta nem adnak még 50-es robogót sem csak A jogsira. Mi az igazság?
Igazából nekünk egy 125-ös kellene, mivel SKALA kb. mindentől messzire van, és több helyen olvastam h. az 50-es elég para a hegyi emelkedőkön, mit gondoltok, meg lehet lépni B-s jogsival? Van valakinek tapasztalat bármilyen robogós témára? Nem száguldozni akarunk, hanem eldöcögni, nézelődni....
2) Bukósisakot mi vigyünk vagy adnak helyben?
3) Ha nagyon nem megy másképp, akkor autót bérlünk de ahogy nézem egy autó 3 napra 120 euro körültől van, egy robogó meg kb. 60, szóval a fele. Nem mindegy...
SKALA-ban melyik szállás az "ajánlott"? Előre is köszi!
Kedves La Harper!
A B-s jogosítvány ,a tapasztalt motor vezetési gyakorlat,valamint nagyon fontos hány éve vezetsz motort és hogy a pároddal együtt tudsz -e jól biztonságosan vezetni?????
A saját biztonságotok érdekében mondom el ezeket mivel nagy a szigetünk 800 km2...szerpentines szűk utakkal,nagy távolságokkal,lejtőkkel ,magaslatokkal...
Bukósisakot adnak a helyszinen..
A szállásainknál minden föl van tüntetve melyik hol található és a központtól való távolsága stb...A te izlésednek megfelelően válassz, mert a lényeg hogy ti ízléseteknek feleljen meg...
Minden jót érkezésig...jó választást!
Üdv
Marcsi