(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

LA_harper Dátum: 2014-04-10 10:15:21
sziasztok, mi idén nyáron mennénk SKALA-ba. Segítségeteket szeretném kérni, több helyen olvastam motoros dolgokról, de a konkrétumok valahogy hiányoznak nekem 1) B-s jogsink van a párommal, volt aki azt írta nem adnak még 50-es robogót sem csak A jogsira. Mi az igazság? Igazából nekünk egy 125-ös kellene, mivel SKALA kb. mindentől messzire van, és több helyen olvastam h. az 50-es elég para a hegyi emelkedőkön, mit gondoltok, meg lehet lépni B-s jogsival? Van valakinek tapasztalat bármilyen robogós témára? Nem száguldozni akarunk, hanem eldöcögni, nézelődni.... 2) Bukósisakot mi vigyünk vagy adnak helyben? 3) Ha nagyon nem megy másképp, akkor autót bérlünk de ahogy nézem egy autó 3 napra 120 euro körültől van, egy robogó meg kb. 60, szóval a fele. Nem mindegy... SKALA-ban melyik szállás az "ajánlott"? Előre is köszi!
Grand Marcsi Dátum: 2014-04-09 19:49:05
Fodorné Vajda Ágnes írta ekkor: 2014-04-09 17:40:08
Kedves Marcsi! Augusztus elején megyünk 2 hétre (2 fő). Szeretnénk majd kocsit bérelni, 3-4 napra. A segítségedet szeretnénk kérni ezzel kapcsolatban. Olvastunk olyat a fórumon, hogy főszezonban már nem kaptak kocsit, le kellett volna előre foglalniuk. Ez tényleg igaz? Mi még nem tudjuk pontosan a napokat, függ a fakultatív programok időpontjától is. Mivel ketten vagyunk, ha az utastársak között lesz érdeklődő, akkor akár társulnánk is velük. Segítségedet előre is köszönjük! Üdvözlettel: Fodor István és Fodorné Ági
Kedves Ági! 4-5 autót szoktam félre tetetni a mi csoportunknak,így senki nem marad jármű nélkül..azért bízom benne hogy legalább a hétfői szigettúrámra eljöttök velem...nagyon gazdag és látványos program és ezen belül is sok ötlettel látom el a vendégeimet mit érdemes még felkeresniük...Minden rendben lesz nem kell aggódnotok...mindent látni fogtok igérem! üdv Marcsi smile
Fodorné Vajda Ágnes Dátum: 2014-04-09 17:40:08
Kedves Marcsi! Augusztus elején megyünk 2 hétre (2 fő). Szeretnénk majd kocsit bérelni, 3-4 napra. A segítségedet szeretnénk kérni ezzel kapcsolatban. Olvastunk olyat a fórumon, hogy főszezonban már nem kaptak kocsit, le kellett volna előre foglalniuk. Ez tényleg igaz? Mi még nem tudjuk pontosan a napokat, függ a fakultatív programok időpontjától is. Mivel ketten vagyunk, ha az utastársak között lesz érdeklődő, akkor akár társulnánk is velük. Segítségedet előre is köszönjük! Üdvözlettel: Fodor István és Fodorné Ági
Grand Marcsi Dátum: 2014-04-09 08:46:45
Kosztyuné Sárközi Hajnalka írta ekkor: 2014-04-08 10:00:56
Kedves Marcsi, nagyon szépen köszönöm a gyors választ, és lehet, hogy még kérdezgetni foglak! A fórum nagyon jó, most olvasgattam visszafelé, és rengeteg információt kapunk innen is! Ja és ugye nem lenne baj ha tegeződnénk? Üdv: Hajni :)
Szia Hajni! Köszönöm hogy tegeződhetünk smile Természetesen bármi eszedbe jut még nyugodtan kérdezz...azért van a fórumunk hogy mindenben kielégítsük a régi vagy leendő vendégeink kíváncsiságát smile üdv Marcsi smile
Kosztyuné Sárközi Hajnalka Dátum: 2014-04-08 10:00:56
Grand Marcsi írta ekkor: 2014-04-07 23:26:48
Kedves Hajnalka! Elég az új tipusú személyi ,nem szükséges az útlevél... Szeretettel várom majd önöket Hajnalka, nem fognak csalódni a sziget szépségében! smile Minden jót addig is ! Üdv Marcsi smile
Kedves Marcsi, nagyon szépen köszönöm a gyors választ, és lehet, hogy még kérdezgetni foglak! A fórum nagyon jó, most olvasgattam visszafelé, és rengeteg információt kapunk innen is! Ja és ugye nem lenne baj ha tegeződnénk? Üdv: Hajni :)