(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

kaliber Dátum: 2012-03-14 21:22:25
Kovács Dóra írta ekkor: 2012-03-14 17:40:30
Köszi Kaliber! A te véleményed is sokat segít a döntésben még ha nem is Kefalóniával kapcsolatos! Természetesen mérlegelem azt is, amit Grandmarcsi mondott! :) Még egy kérdésem lenne a szobákkal kapcsolatban leginkább Grandmarcsihoz! A kérdésem az lenne, hogy melyik szobát vagy szobákat ajánlanád a Hermes apartmanban 2 főre ami nem annyira meleg (mivel a klíma pénzbe kerül)? Köszi!
Szivesen Dóra! smile Mint írtam ez lesz a hetedik görög nyaralásunk különböző helyeken, de itt biztosan másképp működnek majd a dolgok. smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-14 20:44:42
Kovács Dóra írta ekkor: 2012-03-14 17:40:30
Köszi Kaliber! A te véleményed is sokat segít a döntésben még ha nem is Kefalóniával kapcsolatos! Természetesen mérlegelem azt is, amit Grandmarcsi mondott! :) Még egy kérdésem lenne a szobákkal kapcsolatban leginkább Grandmarcsihoz! A kérdésem az lenne, hogy melyik szobát vagy szobákat ajánlanád a Hermes apartmanban 2 főre ami nem annyira meleg (mivel a klíma pénzbe kerül)? Köszi!
Szia Dóra! smile Az északi fekvésű szobák hűvösebbek bár még nem mondtad melyik hónapba jöttök de szerintem a 21-es szoba megfelelő lenne számotokra.Online nézzétek meg de még esetleg a 11 -es is szóba jöhet...ha még az elvárásokat jobban elemeznéd jobban tudnék segíteni smile de remélem a 21-et még zölden találjátok smile Bármiben tudok még segítek, kérdezz nyugodtan. smile üdv:Marcsi
Kovács Dóra Dátum: 2012-03-14 17:40:30
kaliber Dátum: 2012-03-14 14:49:30
Kedves Grandmarcsi! Mindezeket azért írtam le, hogy dönteni tudjon (meg ugye kérte is) nyilván más fórumon szerencsésebb lett volna, de itt kérdezte.
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-14 12:59:16
Kedves Kaliber smile Ismétlem Kefaloniára ez nem jellemző amiket te itt leírtál mindenki maga dönti el hogy hol és miként vacsorázik meg. Dóra is el tudja dönteni szerintem a párjával hogy főzőcskézni ,mosogatni lessz -e kedve vagy kellemes helyen vacsorázni választékos helyi ételeket kóstolgatva smile Kellemes hosszú hétvégét kívánok ,és majd szeretettel várok mindenkit kefalonián! smile Üdv:Marcsi