(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

kaliber Dátum: 2012-03-13 23:06:40
Kedves Grandmarcsi! Remélhetőleg odafigyelnek a Skala ilyen jellegű szolgáltatására végülis CSAK 7vacsorára előre kifizeti az ember vacsoránként/2fő 20eurót+ az italt, sajnos mi kétszer megégettük ( hangsúlyozom máshol) magunkat harmadszor már nemfogjuk, Dóra tapasztalatot kért leírni, én leírtam, egyébként a Lidlben ugyanazt a mirelite alapanyagot veszi meg az ember amit az éttermekben is használnak friss alapanyagból nagyon kevés helyen készítenek ételt, meg annak nem is ennyi az ára, tavaly pl: polipot is készítettünk sütve és paradicsomos mártással is a kis rezsón.
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-13 20:03:44
kaliber írta ekkor: 2012-03-13 16:16:46
Szia Dóra! Nem írtad, voltatok-e Görögországban, mi már 7. (Sarti, Korfu, Zakynthos) nyaralásunkat tervezzük (Kefalónia még először lesz) az eddigi tapasztalatunk minden helyen a minőségre nem volt kifogás az adagok már változóak voltak, az árak nagyjából egyformák, két főre étkezésenként itallal +saláta +desszert kb: 20-30euró szerintem itt is kb. ennyire számolhatsz, de van ennél olcsóbb alternatíva főzés az apartmanban, azért megyünk ide mert itt van ilyen lehetőség, ellenkező esestben szállodába mennénk, mi az étkezések 80%-át így szoktuk megoldani, nem olyan kézenfekvő mint beülni egy tavernába, dehát a kényelemnek ára van. Előre befizetéssel kapcsolatban kétszer kértünk ilyen menüs vacsorát vagy félpanziót mindkétszer csalódtunk (svédasztalos megérné csak olyan nincs sehol) két főre egy hétre ahogy néztem 40.000ft a leves valamilyen zacskós volt, a főétel egész finom volt csak többnyire kevés így mindig kellett pótolni valamivel, azt még számold hozzá, hogy vacsoránál az italért külön fizetni kell pincér sem úgy állt hozzá mert ugye mivel mi előre kifizettük nem kapott borravalót (na megjöttek a menzások feeling) tehát mi akkor fogadtuk meg soha nem fizetünk be ilyen félpanzióra vagy vacsorára előre, ennyi pénzből bőven kilehet hozni vacsorát a szálláson is megveszed az alapanyagokat a Lidl-ben, nem vagy időhöz kötve nem kell kiöltözni megvárni míg a pincér kihozza, igaz elkell készíteni, de egy hétre kilehet találni egyszerű ételeket.
Kedves Kaliber! Ez amit a félpanzióról leírtál nem jellemző Skala félpanziójára abszolút nem! Családi vállalkozásban csinálják ,odafigyelnek mindenkire, változatos és bőséges ételekkel kedveskednek a vendégeinknek. De a döntés Dóra kezében van sajnálnám ha elvennék a kedvét a vacsora választásáról. Más a Lidl hangulata és más a nyaralás filingje ha valakinek nincs kedve főzőcskézni és hangulatos étteremben szeretne vacsorázni egy hétig .Az év többi napján gondolom elkerülhetetlen a főzőcskézés .Én csak ajánlani tudom smile üdv:Marcsi smile
kaliber Dátum: 2012-03-13 16:16:46
Kovács Dóra írta ekkor: 2012-03-12 11:50:39
Sziasztok! Én még nem voltam Kefalónián, idén nyáron szeretnék a párommal elutazni oda. Láttuk a katalógusban, hogy lehet kérni csak vacsorát. Ezzel kapcsolatban kérdezném azokat, akik már kértek Kefalónián ilyen vacsorát, hogy mi a véleményük róla, megéri-e kérni vagy sem? Minden érdekelne..finom-e stb. :) Illetve milyen étkezési lehetőségek vannak ezen kívül és milyen árban? Fontos lenne, mert még nem döntöttük el és ha valaki leírná tapasztalatait, az nagyban befolyásolná és megkönnyítené a döntést! :) Köszi előre is! Dóra
Szia Dóra! Nem írtad, voltatok-e Görögországban, mi már 7. (Sarti, Korfu, Zakynthos) nyaralásunkat tervezzük (Kefalónia még először lesz) az eddigi tapasztalatunk minden helyen a minőségre nem volt kifogás az adagok már változóak voltak, az árak nagyjából egyformák, két főre étkezésenként itallal +saláta +desszert kb: 20-30euró szerintem itt is kb. ennyire számolhatsz, de van ennél olcsóbb alternatíva főzés az apartmanban, azért megyünk ide mert itt van ilyen lehetőség, ellenkező esestben szállodába mennénk, mi az étkezések 80%-át így szoktuk megoldani, nem olyan kézenfekvő mint beülni egy tavernába, dehát a kényelemnek ára van. Előre befizetéssel kapcsolatban kétszer kértünk ilyen menüs vacsorát vagy félpanziót mindkétszer csalódtunk (svédasztalos megérné csak olyan nincs sehol) két főre egy hétre ahogy néztem 40.000ft a leves valamilyen zacskós volt, a főétel egész finom volt csak többnyire kevés így mindig kellett pótolni valamivel, azt még számold hozzá, hogy vacsoránál az italért külön fizetni kell pincér sem úgy állt hozzá mert ugye mivel mi előre kifizettük nem kapott borravalót (na megjöttek a menzások feeling) tehát mi akkor fogadtuk meg soha nem fizetünk be ilyen félpanzióra vagy vacsorára előre, ennyi pénzből bőven kilehet hozni vacsorát a szálláson is megveszed az alapanyagokat a Lidl-ben, nem vagy időhöz kötve nem kell kiöltözni megvárni míg a pincér kihozza, igaz elkell készíteni, de egy hétre kilehet találni egyszerű ételeket.
Kovács Dóra Dátum: 2012-03-13 15:29:51
Köszi a választ! Akinek esetleg még van tapasztalata tavalyról ossza meg légyszi! :)
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-12 20:49:10
Kovács Dóra írta ekkor: 2012-03-12 11:50:39
Sziasztok! Én még nem voltam Kefalónián, idén nyáron szeretnék a párommal elutazni oda. Láttuk a katalógusban, hogy lehet kérni csak vacsorát. Ezzel kapcsolatban kérdezném azokat, akik már kértek Kefalónián ilyen vacsorát, hogy mi a véleményük róla, megéri-e kérni vagy sem? Minden érdekelne..finom-e stb. :) Illetve milyen étkezési lehetőségek vannak ezen kívül és milyen árban? Fontos lenne, mert még nem döntöttük el és ha valaki leírná tapasztalatait, az nagyban befolyásolná és megkönnyítené a döntést! :) Köszi előre is! Dóra
Szia Dóra! Nagyon finom és házias ételeket készítenek a tavernában ahová a vendégeim járnak vacsorázni,bőséges és mindenkit kielégítő a vendégeim szerint és mindhárom házunkhoz közel található.De ha minden este más étteremnél próbálkoznátok arra is van lehetőségetek,rengeteg étterem található Skalaban. smile Idei árakat még nem tudok írni majd csak május elején amint kint leszek. üdv:Marcsi smile