Kedves Marcsi!
Jó nézni ezt a sok lelkes embert :) Főleg akik májusra tervezik az utazást! ( mit lehet ott májusban csinálni??????!!!!! nincs egy kicsit hideg? na mind1 !)
Mi is a párommal már kb: az összes útleírást, képet láttuk Kefalóniáról már csak oda kellene költöznünk :) Tudsz valami olcsó szállást? :)
Félre téve a viccet. Meg szeretném kérdezni, hogy melyik a legjobb beach a szigeten ez az első kérdésem:
(kedves útitársak ne nézzetek most ide, mert kb 1 napba telt mire összeválogattam a lehetséges úticélokat :) )
1. Myrtos beach
2. Agia Kyriaki beach
3. Atheras beach
4. Petani beach
5. Lagadakia beach
6. Mania beach
7. Xi Beach
8. Lepeda beach
9. Kalamia beach
10. Gradakia beach
11. Marcos beach
12. Makris gialos beach
13. Lassi beach
14. Platis Gialos beach
15. Vrachiniari beach
16. White rocks beach
17. Spartia beach
18. Pessda beach
19. Aghia Thomas beach
20. Lourdas beach
21. Koroni beach
22. Antisamos beach
23. Sami beach
24. Aggia Effimia közelében a paradise beach ?
25. Kamini beach
26. fiscardo beach
27. Foki beach
28. Emplisi beach
Persze ez a felsorolás a teljesség "igénye nélkül" készült :) :)
A második kérdésem az autó kölcsönzéssel kapcsolatos.
Melyik a legkorrektebb autókölcsönző? és lehet-e alkudni? Ugyanis Zakyntos-on az idegenvezető hölgy Zsuzsa elég szépen lealkudta nekünk a bérleti díj árát, és utólag is nagyon szépen köszönjük neki. :)
Előre is köszönöm a válaszodat kedves Marcsi! :)
Nikoletta :)
Kedves Nikolett!
Sokkal melegebb van Kefalonián májusban mint kishazánkban csodálatos partokat tájakat ismerhetsz meg ,szerintem egy 800 km 2-es szigeten nem is lehet unatkozni

hacsak nem az a célja

A felsorolt partok mind nagyon szépek de ha lehet én nem mondanám meg ebből melyik a kedvencem mivel mindenkinek más " hála az Égieknek" az izlése

A döntés a ti dolgotok,mire mindet végig látogatjátok rájöttök hogy számotokra melyik a legszebb

Segítek majd az autó bérlésében is ne aggódj:)
Szeretettel várlak benneteket is Kefalonián

üdv:Marcsi