(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Krajcsir István Dátum: 2012-02-17 20:22:02
Milyen kedvezményekkel vártok mindenkit?:) Te is kint leszel a kiállításon?:) István
Grand Marcsi Dátum: 2012-02-17 11:15:36
Mindenkit szeretettel várunk kedvezményekkel az Utazás Kiállításon Budapesten márc.1-4-ig... smile Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-02-04 16:47:28
Balogh Bernadett írta ekkor: 2012-02-04 15:09:41
Szia! Nem akarok beleszólni, de ezen a szigeten inkább az autót javasolnám. Imádom én is a robogó "feelinget", de itt jobb volt, hogy autóban gondolkoztunk. Marcsi segíteni fog, Reniéri mellett van Pefanis autókölcsönző, nagyon korrektek. Természetesen mindenki saját maga dönti el, hogy mit is szeretne, de a szintkülönbségek és a rengeteg kanyar miatt gondolom, hogy a robogót inkább autóra kellene váltani. Bármit is béreltek, lehető legtöbbet menjetek és fedezzétek fel a szigetet, mert gyönyörű. smile Üdv. Detty U.i.: Puszka Marcsi smile smile
Szia Detty smile Termeszetesen segitek a berlesben, ki mit valaszt de emellett a kirandulasaink is gyonyoruek igy mindenki meg eldontheti hogy van e kedve meg berelni jarmuvet is...nagy a sziget es rengeteg latnivaloval rendelkezik...megunhatatlan szerintem smile Marcsi smile
Balogh Bernadett Dátum: 2012-02-04 15:09:41
Berta Zoltán írta ekkor: 2012-01-31 11:28:13
Sziasztok én arról érdeklődnék, hogy lehet-e pl robogót bérelni, amivel szabadon bejárjuk a szigetet? Ha igen mennyibe kerül és milyen szabályok vonatkoznak rá?
Szia! Nem akarok beleszólni, de ezen a szigeten inkább az autót javasolnám. Imádom én is a robogó "feelinget", de itt jobb volt, hogy autóban gondolkoztunk. Marcsi segíteni fog, Reniéri mellett van Pefanis autókölcsönző, nagyon korrektek. Természetesen mindenki saját maga dönti el, hogy mit is szeretne, de a szintkülönbségek és a rengeteg kanyar miatt gondolom, hogy a robogót inkább autóra kellene váltani. Bármit is béreltek, lehető legtöbbet menjetek és fedezzétek fel a szigetet, mert gyönyörű. smile Üdv. Detty U.i.: Puszka Marcsi smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-31 14:55:18
Kedves Zoltan smile Lehet robogot is berelni viszont meg az idei arakat nem tudom...amint leerek majus elejen meg fogom irni itt a forumon..Minden szabaly vonatkozik ra mint ami itthon smile Marcsi