(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Balázs Márta Dátum: 2012-01-29 13:54:25
Kedves Marcsi! Idén Kefalóniára megyünk nyaralni és szeretnék érdeklődi a Fiskardo-hajókirándulás nevű fakultatív programmal kapcsolatban. Olvastam a katalógusban a leírást, de arra lennék még kíváncsi, hogy mennyi szabadidő jut nézelődésre, fotózásra, vásárlásra Fiskardoban? Illetve, lesz olyan hely ahol kiköt a hajó és azok is tudnak fürödni akik nem tudnak úszni, mert a nyílt vizi fürdőzés csak a jó úszóknak lesz megfelelő. Szóval az érdekelne, hogy egy-egy helyen kb. mennyi idő áll majd rendelkezésre. Előre is köszönöm válaszod! Márti
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-27 09:55:30
Takács Ildikó írta ekkor: 2012-01-26 21:43:53
Kedves Marcsi?Lefkadai fakultatív kirándulást nem szerveztek??biztosan nagy igény lenne rá!!
Kedves Ildiko smile Tavaly es tavaly elott is vol lehetoseg a vendegeimnek hogy ellatogassunk Lefkadara de egy ket emberen kivul aki rakerdezett ,tobb embert nem erdekelt ez a kirandulasi lehetoseg.. Ahogy latod igy is sok lehetoseg es latnivalo van a szigetunkon es a szomszedos szigeteken.Amire van igeny arra a fakultativ programra megyunk smile ..De semmi nem lehetetlen smile Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-27 09:48:31
Krajcsir István írta ekkor: 2012-01-26 21:23:47
Kedves Marcsi! Köszönöm szépen a választ:) Hát akkor ez szerintem most majd kimarad.. A sok program mellett nem hiszem,h lesz erre idő! Mi csak 1 hétre megyünk.. Többre majd talán legközelebb.. Remélem ez alatt is belefér minden amit terveztem.. A programok segítségével természetesen:) István
Kedves Istvan smile Termeszetesen amire kivancsi mindenre lesz lehetoseg smile kivancsisagahoz merten smile Marcsi
Takács Ildikó Dátum: 2012-01-26 21:43:53
Kedves Marcsi?Lefkadai fakultatív kirándulást nem szerveztek??biztosan nagy igény lenne rá!!
Takács Ildikó Dátum: 2012-01-26 21:41:39
Kedves Marcsi!Lefkadai fakultatív kirándulást nem szerveztek???biztosra venném, hogy nagy lenne rá az érdeklődés!köszönöm :)