(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Krajcsir István Dátum: 2012-01-26 21:23:47
Kedves Marcsi! Köszönöm szépen a választ:) Hát akkor ez szerintem most majd kimarad.. A sok program mellett nem hiszem,h lesz erre idő! Mi csak 1 hétre megyünk.. Többre majd talán legközelebb.. Remélem ez alatt is belefér minden amit terveztem.. A programok segítségével természetesen:) István
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-26 14:49:54
Cseri-Pordán Nikoletta írta ekkor: 2012-01-25 19:36:20
Kedves Marcsi! Nekem is lenne még egy kérdésem smile Zakynthosra indul fakultatív kirándulás? Ha igen, akkor melyik napon? A prospektust átlapozva, a sok kirándulási lehetőség mellett pont ilyet nem találtam. :) Vagy egyéni szervezéssel juthatunk el a szigetre? Üdv. Niki
Kedves Niki smile Itt a honlapon lehet latni hogy van Zakynthosra hajokirandulasunk a prosibol veletlenul kimaradt smile Szerdankent megyunk Zantera, pentekenkent pedig Ithakara, mindketto nagyon szep hajokirandulas smile Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-26 14:41:30
Krajcsir István írta ekkor: 2012-01-25 18:58:50
Szia Marcsi! Ismét lenne egy kérdésem:D Valamelyik kirándulás keretén belül eljut az ember Lefadára is? Mármint amit az iroda szervez:) Vagy ez már saját szervezésben valósul csak meg?:) Válaszod előre is köszi! Üdv: István
Kedves Istvan smile A Kefaloniai tarsirodankkal termeszetesen van lehetoseg eljutni Lefkadara is..de mivel a mi szigetunk 8OOkm2 eleg nagy hogy ket heteig az ember ne unatkozzon.Ha meg onnek emellett jut ideje Lefkadara is akkor valoszinuleg sok idore jon hozzank Kefaloniara aminek en termeszetesen nagyon orulok smile Marcsi
Cseri-Pordán Nikoletta Dátum: 2012-01-25 19:36:20
Kedves Marcsi! Nekem is lenne még egy kérdésem smile Zakynthosra indul fakultatív kirándulás? Ha igen, akkor melyik napon? A prospektust átlapozva, a sok kirándulási lehetőség mellett pont ilyet nem találtam. :) Vagy egyéni szervezéssel juthatunk el a szigetre? Üdv. Niki
Krajcsir István Dátum: 2012-01-25 18:59:12
Szia Marcsi! Ismét lenne egy kérdésem:D Valamelyik kirándulás keretén belül eljut az ember Lefkadára is? Mármint amit az iroda szervez:) Vagy ez már saját szervezésben valósul csak meg?:) Válaszod előre is köszi! Üdv: István