(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-01-22 10:54:17
írta ekkor: 2012-01-19 15:38:39
Kedves Marcsi! Érdeklődnék van-e Skalan lassan mélyülő homokos tengerpart? Még olyan kérdésem lenne hogy szúnyog mennyi van, illetve medúza szokott-e lenni? Milyen olyan fakultatív programokat tudnál ajánlani ami nincs a kínálatotokba de érdemes elmenni onnan komppal busszal vagy bármivel? :) Helyi buszjárat van? Várom válaszod nagyon köszönöm :) Balázs
Kedves Balazs. Meduzank nincs egyaltalan csak mas partjain pl.ASSOSban lattam egyedul smile .szunyog csak juli es agusztus honapban van mertekkel de szerintem nyaron mindenhol megtalalhatok smile Marcsi
Kaló Krisztina Dátum: 2012-01-22 09:32:57
Kedves Marcsi! Kefaloniára szeretnénk menni nyaralni autóval az idén. Úgy olvastam, hogy a kompok csak reggel közlekednek, mi pedig csak pénteken késő délután tudunk indulni, tehát kizárt, hogy a reggeli kompot elérjük. Inkább Lefkadán, vagy Astakosban szeretnénk kompra szállni, mert Killini elég nagy kerülő.. Elképzelhető, hogy valahol el tudunk érni délutáni kompot? Köszi
Kaló Krisztina Dátum: 2012-01-22 09:32:52
Kedves Marcsi! Kefaloniára szeretnénk menni nyaralni autóval az idén. Úgy olvastam, hogy a kompok csak reggel közlekednek, mi pedig csak pénteken késő délután tudunk indulni, tehát kizárt, hogy a reggeli kompot elérjük. Inkább Lefkadán, vagy Astakosban szeretnénk kompra szállni, mert Killini elég nagy kerülő.. Elképzelhető, hogy valahol el tudunk érni délutáni kompot? Köszi
Szandra Dátum: 2012-01-21 20:45:40
Kedves Marcsi! Szeptember végére tervezzük a nyaralást Kefaloniára, és a Hermes apartmanban szeretnénk szállást foglalni. Szeretném megkérdezni,hogy 2 főre melyik szobát tudnád ajánlani, ahova esetleg nem szükséges a klíma? Köszönettel: Szandra
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-01-21 16:41:49
Kedves Marcsi! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e a közelben piac, és ha igen milyen napon/vagy napokon? smile Gabi