(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Jakab Miklós Dátum: 2012-01-07 14:19:49
Kedves István! Ne haragudj,hogy én válaszolok elsőként a leveledre de nekem is problémáim akadtak ennél a kérdésnél az útlevél hiánya miatt!Annyi csak a teendő,hogy az útlevél szám helyett azt írod be hogy később! Sok sikert a foglaláshoz és kellemes hétvégét! Üdv: Miki smile
Krajcsir István Dátum: 2012-01-07 13:11:30
Kedves Marcsii!! Lenne egy problémám!! Szeretnék foglalni, de a rendszer nem enged tovább, mert nem adom meg az utastársam útlevél számát.. Sajnos azt nem tudom.. Megkérdezni meg nem tudom tőle mivel meglepetésnek szánom neki születésnapjára..:) Valótlan adatokat meg nem szeretnék megadni nehogy probléma legyen belőle.. Milyen megoldást tudsz erre??:) Köszönöm! Üdv: István
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-01-07 12:00:46
Rendben, köszönöm. smile Addigra már szinte ismerősként üdvözölhetem. smile Az idő északon is jó már májusban. Ilyenkor télen viszont szakad az eső éjjel-nappal sokszor egy héten keresztül. Tapasztalatból tudom, hiszen 2011. február 6.-tól november 5.-ig kint voltam, 9 hónapig egyfolytában. A tél nem kellemes Görögországban. smile Én is jó hétvégét kívánok! Gabi
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-07 10:54:25
Kedves Gabi! Május legelején amint leérek tudósítok mindenről,időjárásról stb. Álltalában sokkal jobb idő szokott lenni mint északabra bárhol mivel Kefalonia közép- Görögorszában található smile Minden jót jó hétvégét önnek! üdv:Marcsi smile
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-01-07 10:12:41
Üdvözlöm, Kedves Marcsi! Azon leszek, hogy sikerüljön minden. Én is örülni fogok a találkozásnak. Már alig várom. Különösen szeretem az első turnusban, hogy nem kell várni a takarításra. Időt takarítunk meg vele. Lehet mindjárt ismerkedni a tájjal és a tengerparttal. Addig is szép napokat! smile Gabi