(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Dr. Györki Jánosné Dátum: 2012-01-06 10:39:51
Kedves Marcsi! Igazad van, nem az erkélyek száma a lényeg, csak azt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen ezen az egyébként tökéletesnek tűnő szigeten. Lefoglaltam a Hermes 14-es szobát, májusban ott leszünk. Üdv. Györki János
Krajcsir István Dátum: 2012-01-06 10:28:10
Kedves Marcsi! Köszönöm szépen a választ:) Igen ez igaz jobb előbb foglalni mert van miből válogatni még..:) Meglátjuk mi lesz.. Egyenlőre még egy kicsit várok..:D Aztán az is megeshet, h hamarosan foglalok.. Ezt majd a jövő hozza magával:) Ennek örülök, hogy az árak nem fognak változni!!! Persze én is erről az irodáról érdeklődtem:) Másik iroda jelenleg nem érdekel, mivel itt nézegetem a árakat:) Nem baj az.. Egyenlőre akkor legyen egy kis izelítő.. Aztán majd ha később úgy alakul akkor újra meglátogatom a szigetet:) Legalább lesz miért visszamenni:D Tavaly Zakynthos úgy sem igazan nyűgözött le.. És nem az irodával volt gond:) Maga a sziget nem annyira tetszett! De ez nem ide tartozik.. Remélem Kefalónia szebb sziget:)) Hát nekem most ez az egy hét fér bele a költségvetésbe..:D De szerintem ha 100% ide utazom akkor is sok szépek kapok majd.. Ez a cél, sok szépséget látni.. Apropó, ha már itt tartunk.. Szeretném megkérdezni, hogy a Hermes apartman 1. emelet 12,13,14-es szobája arra a hegyre néz amit itt olvashattam?:) Vannak esetleg olyan szobák amelyek a tengerre néznek?:) Erkélye minden szobának van? Ha jól olvastam a klíma használata nem ingyenes.. Jól olvastam? Üdv: István
Cseri-Pordán Nikoletta Dátum: 2012-01-06 09:29:39
Kedves Marcsi! Sok információt összegyűjtöttünk a szigetről és az idén Korfu, Lefakada és Szantorini után Kefalóniára esett a választásunk. A mai napon már le is foglaltuk a szállást. A Hermes apartman szobáinak felszereltségével kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy mindegyik szobában található mikrohullámú sütő és széf? Üdv. Niki
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-06 08:09:53
Selmeczi Lászlóné írta ekkor: 2012-01-05 18:40:03
Kedves Tóth Csaba! Én is ilyen csatangolós vagyok, ezért is megyek 2 hétre. Egy hét ugyanis semmire sem elég. Egyedül is szívesen barangolok bárhol Görögországban. Lehet, hogy tud jönni a barátnőm is, de ez még nem biztos. Én viszont már befizettem a teljes árat, így már semmi nem tarthat vissza. Kivéve valami csúnya baleset. Sajnos történ már velem ilyen egy héttel az utazás előtt. Ezért most nagyon vigyázok, nehogy megismétlődjön. Köszönöm még egyszer a hasznos felvilágosítását. Üdvözlöm Önöket! Gabi
Kedves Gabi! Csak pozitívan szabad hozzáálni mindenhez miért történne bármi is ami megakadályozná az útját! Bízunk benne hogy a barátnőnek is sikerül eljutni önnel ,de egyedül sem lehet unatkozni ez biztos! smile Minden jót a találkozásunkig,ha bármi érdekli még nagyon szivesen válaszolok.. smile Üdvözlöm:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-06 08:08:59
Selmeczi Lászlóné írta ekkor: 2012-01-05 18:40:03
Kedves Tóth Csaba! Én is ilyen csatangolós vagyok, ezért is megyek 2 hétre. Egy hét ugyanis semmire sem elég. Egyedül is szívesen barangolok bárhol Görögországban. Lehet, hogy tud jönni a barátnőm is, de ez még nem biztos. Én viszont már befizettem a teljes árat, így már semmi nem tarthat vissza. Kivéve valami csúnya baleset. Sajnos történ már velem ilyen egy héttel az utazás előtt. Ezért most nagyon vigyázok, nehogy megismétlődjön. Köszönöm még egyszer a hasznos felvilágosítását. Üdvözlöm Önöket! Gabi
Kedves Gabi! Csak pozitívan szabad hozzáálni mindenhez miért történne bármi is ami megakadályozná az útját! Bízunk benne hogy a barátnőnek is sikerül eljutni önnel ,de egyedül sem lehet unatkozni ez biztos! smile Minden jót a találkozásunkig,ha bármi érdekli még nagyon szivesen válaszolok.. smile