Sziasztok!
Én is kezdek beleszeretni a szigetbe:) A programok meg főleg nagyon kecsegtetőek..:D A sziget is csodaszépnek tűnik:D Ha a szigetre esik a választás biztosan részt veszek a kirándulások java részén:))
Én viszont csak 1 hétre mennék..:) Remélem amit kell ez idő alatt is látom majd...:) De most még várok egy kicsit! Megvárom mi lesz az euróval.. Ma azt hallottam, hogy ez miatt az irodák is emelnek majd az áraikon 10-15 %-al.. Remélem azért a Grand nem emel..!! Várok még egy kicsit.. Még kicsit elhamarkodottnak érzem a foglalást..:DD Főleg most addig amíg nem tudni mi lesz..!
Üdv: István
Kedves István!
Szerintem nem érdemes várni mert még most meg van a lehetőség hogy mindenki arra az időre és azt a szobát válassza amelyiket kedve tartja.De ez az én véleményem

Az irodánknak nem €-ban kell fizetni és ami árak nekünk fel vannak tüntetve azok nem változnak !Én a mi irodánkról beszélek és ez ami minekt érdekel

Nyárig szerintem még az €ára is fog változni, muszály neki bízunk benne!Az egy hét ízelítőnek elég természetesen de annak is örülök ki mennyire engedheti meg magának ,vagy kötött a szabadsághoz.

üdv:Marcsi