(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-01-06 08:05:37
Krajcsir István írta ekkor: 2012-01-05 22:22:09
Sziasztok! Én is kezdek beleszeretni a szigetbe:) A programok meg főleg nagyon kecsegtetőek..:D A sziget is csodaszépnek tűnik:D Ha a szigetre esik a választás biztosan részt veszek a kirándulások java részén:)) Én viszont csak 1 hétre mennék..:) Remélem amit kell ez idő alatt is látom majd...:) De most még várok egy kicsit! Megvárom mi lesz az euróval.. Ma azt hallottam, hogy ez miatt az irodák is emelnek majd az áraikon 10-15 %-al.. Remélem azért a Grand nem emel..!! Várok még egy kicsit.. Még kicsit elhamarkodottnak érzem a foglalást..:DD Főleg most addig amíg nem tudni mi lesz..! Üdv: István
Kedves István! Szerintem nem érdemes várni mert még most meg van a lehetőség hogy mindenki arra az időre és azt a szobát válassza amelyiket kedve tartja.De ez az én véleményem smile Az irodánknak nem €-ban kell fizetni és ami árak nekünk fel vannak tüntetve azok nem változnak !Én a mi irodánkról beszélek és ez ami minekt érdekel smile Nyárig szerintem még az €ára is fog változni, muszály neki bízunk benne!Az egy hét ízelítőnek elég természetesen de annak is örülök ki mennyire engedheti meg magának ,vagy kötött a szabadsághoz. smile üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-06 07:58:16
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2012-01-05 19:27:14
Kedves Marcsi! Köszönöm gyors válaszod, most látom, hogy a lényeget nem írtam: a Hermesre gondoltam, tényleg kisebb a szoba, vagy csak a rajz torzít? Az I/14-es szoba is kéterkélyes? Holnap mindenképpen foglalok. Üdv.Györki János
Kedves János! Egyedül a 24 -es szoba két erkélyes,de szerintem ha már erre a szép szigetre elfön akkor nem az erkélyek száma a döntő:) rengeteg látnivaló,unatkozni sem fog garantálom:) Szeretettel várom önöket! üdvözlöm:Marcsi smile
Krajcsir István Dátum: 2012-01-05 22:22:09
Sziasztok! Én is kezdek beleszeretni a szigetbe:) A programok meg főleg nagyon kecsegtetőek..:D A sziget is csodaszépnek tűnik:D Ha a szigetre esik a választás biztosan részt veszek a kirándulások java részén:)) Én viszont csak 1 hétre mennék..:) Remélem amit kell ez idő alatt is látom majd...:) De most még várok egy kicsit! Megvárom mi lesz az euróval.. Ma azt hallottam, hogy ez miatt az irodák is emelnek majd az áraikon 10-15 %-al.. Remélem azért a Grand nem emel..!! Várok még egy kicsit.. Még kicsit elhamarkodottnak érzem a foglalást..:DD Főleg most addig amíg nem tudni mi lesz..! Üdv: István
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2012-01-05 19:27:14
Kedves Marcsi! Köszönöm gyors válaszod, most látom, hogy a lényeget nem írtam: a Hermesre gondoltam, tényleg kisebb a szoba, vagy csak a rajz torzít? Az I/14-es szoba is kéterkélyes? Holnap mindenképpen foglalok. Üdv.Györki János
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2012-01-05 19:27:12