(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-01-05 18:40:03
Kedves Tóth Csaba! Én is ilyen csatangolós vagyok, ezért is megyek 2 hétre. Egy hét ugyanis semmire sem elég. Egyedül is szívesen barangolok bárhol Görögországban. Lehet, hogy tud jönni a barátnőm is, de ez még nem biztos. Én viszont már befizettem a teljes árat, így már semmi nem tarthat vissza. Kivéve valami csúnya baleset. Sajnos történ már velem ilyen egy héttel az utazás előtt. Ezért most nagyon vigyázok, nehogy megismétlődjön. Köszönöm még egyszer a hasznos felvilágosítását. Üdvözlöm Önöket! Gabi
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-05 18:36:27
Selmeczi Lászlóné írta ekkor: 2012-01-05 18:18:56
Kedves Marcsi! Befizettem a nyaralást. Az első turnussal megyek 2 hétre. Hermész 2. emelet 24-et foglalta. Remélem, hogy nem volt rossz választás.
Kedves Selmecziné! Jó választás volt természetesen ,nagyon örülök hogy időben sikerült lefoglalni!:) Szeretettel várom ...addig is minden jót...ott találkozunk! smile Üdv:Marcsi:)
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-05 18:32:44
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2012-01-05 15:27:01
Kedves Marcsi! Első turnusban mennénk 2 hétre. Mi a véleményed a fsz.3. szobáról? A rajzon kisebbnek látszik a többinél. Szeretnénk csöndes helyet. Az emeleti hátsó szobák teraszáról mit látni? Köszönöm előre is. Ui: biztos már százan megkérdezték, de pont erre nem találtam semmi. Üdv.Györki János
Kedves János! Csendes nyugati fekvésű hűvös szoba terasszal a szomszédságomban. :) Az első és hátsó emeleti szobák is csöndesek szintén nyugati fekvésűek egy füves telekre néznek viszont az Ainos hegyet is látni a teraszról főleg a 23-asból..nyugodtan kérdezzenek bármi érdekli önöket.Gondolom észre vette hogy még ha századszorra is kérdezik meg a dolgokat akkor is mindenkinek személyesen válaszolok.,szivesen teszem smile Szeretettel várom önöket! üdvözlöm:Marcsi smile
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-01-05 18:18:56
Kedves Marcsi! Befizettem a nyaralást. Az első turnussal megyek 2 hétre. Hermész 2. emelet 24-et foglalta. Remélem, hogy nem volt rossz választás.
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2012-01-05 15:27:01
Kedves Marcsi! Első turnusban mennénk 2 hétre. Mi a véleményed a fsz.3. szobáról? A rajzon kisebbnek látszik a többinél. Szeretnénk csöndes helyet. Az emeleti hátsó szobák teraszáról mit látni? Köszönöm előre is. Ui: biztos már százan megkérdezték, de pont erre nem találtam semmi. Üdv.Györki János