(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-01-04 19:01:23
Kedves Gabi! Nagyon örülök a döntésének,biztos vagyok benne hogy nagyon jól fog telni a nyaralása majd Kefalonián!!! smile smile Szeretettel várom:Marcsi!
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-01-04 18:46:14
Kedves Tóth Csaba és Grandmarcsi! Nagyon köszönöm a válaszokat. így már nyugodtan befizetem az utazást. Tényleg nem mindegy mennyire mélyül hirtelen a víz. Ez az információ benne van a Grand Tours katalógusban. Én meg nem vagyok egy úszóbajnok. Csak magamtól tanulgatok úszni. Szép napokat, üdvözletem mindenkinek. Gabi
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-04 14:19:25
csajka lajos írta ekkor: 2012-01-04 14:04:47
Kedves Marcsi! Olyan sokan mondják, hogy a katalógusban írt gyorsan mélyülő víz nem vészes, hogy nem mondtunk le teljesen Skala-ról. Viszont 4fős 1 légterű apartmant nem is lehet foglalni? Ártáblázatban láttuk Renieri Apartmannál az 1 légterű árat, árkalkulációnál (és leírásnál) pedig 2 légterűként lehet csak számolni. Üdvözlettel: Lajos
Kedves Lajos! Egyik apartmanunkban sincs egylégterű 4 ágyas ,csak kétlégterű 4 ágyas van a Renieri szállásunkon,egylégterű 3 ágyas szobáink vannak még és természetesen 2 ágyas szobáink.Remélem sikerül választani és kalkulálni is! üdv:Marcsi smile
csajka lajos Dátum: 2012-01-04 14:04:47
Kedves Marcsi! Olyan sokan mondják, hogy a katalógusban írt gyorsan mélyülő víz nem vészes, hogy nem mondtunk le teljesen Skala-ról. Viszont 4fős 1 légterű apartmant nem is lehet foglalni? Ártáblázatban láttuk Renieri Apartmannál az 1 légterű árat, árkalkulációnál (és leírásnál) pedig 2 légterűként lehet csak számolni. Üdvözlettel: Lajos
Tóth Csaba Dátum: 2012-01-04 09:53:00
Selmeczi Lászlóné írta ekkor: 2012-01-03 19:02:10
Sziasztok! Én is attól tartok, hogy a víz hirtelen mélyül. Mindenhol ezt olvasni. Sajnos én sem vagyok jó úszó, és félek a mélyben. Végignéztem a képeket, és akkor tűnt csak fel igazán, hogy mindenki a parton napozik. A vízben szinte senki nincs egyik képen sem. Ez bizony félelmetes. Tájékoztasson valaki, aki már nyaralt Szkálán, hogy mennyire komoly a dolog. Várom a válaszokat. Gabii
Kedves Gabi!Mi 2-hetett voltunk Kefalónián egyénileg- autóval, és ezért nem értem miért riogatják önöket a hirtelen mélyülő tengerrel? Valóban van olyan hely Skálában, ami 5-6 lépés után mélyül, de van olyan is,hogy 2-3-méter után, nagyon hosszú és tiszta Skála tengerpartja, és változatos mélyülésű! Skála tengerpartjáról át lehet sétálni a Mounda Beach-re kb.15-perc séta, itt akár 10-15-méterre is be lehet gyalogolni a tengerbe, a vize meleg és aranytiszta, homokos. Mi nem voltunk otthonülősek, minden nap máshová mentünk, ebben nagy segítségünkre volt mindíg az idegenvezetők "gyöngye" MARCSI, hihetetlenek fog tünni, de 2-hét alatt kb.8-9 száz kilométert csatangoltunk a szigeten, szebbnél-szebb helyeken voltunk, és még így sem láttunk mindent. Higgye el, ezen a szigeten nem fog csalódni, sem a tengerben, sem a látnivalókban, na és persze MARCSIBAN sem! Ha van kérdése szívesen válaszolok!