(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-01-03 22:11:29
Selmeczi Lászlóné írta ekkor: 2012-01-03 19:02:10
Sziasztok! Én is attól tartok, hogy a víz hirtelen mélyül. Mindenhol ezt olvasni. Sajnos én sem vagyok jó úszó, és félek a mélyben. Végignéztem a képeket, és akkor tűnt csak fel igazán, hogy mindenki a parton napozik. A vízben szinte senki nincs egyik képen sem. Ez bizony félelmetes. Tájékoztasson valaki, aki már nyaralt Szkálán, hogy mennyire komoly a dolog. Várom a válaszokat. Gabii
Kedves Gabi! Már májustól úsznak a vendégeim a tengerben beleértve jómagam is smile .Amint leérek május első napjaiban fogok föltenni képeket úszó pancsoló vendégekről a Skala tengerpartjáról! Addig viszont nem győzöm bizonygatni semmi félni való nincs,4-5 lépésnél kezd lassan mélyülni és mindenki megtalálja az örömét és szépségét a partunkban,a gyerekesek és az úszni nem tudók is egyaránt! Tisztelettel:Marcsi.id.vez
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-03 22:03:15
Zsolnai Krisztina írta ekkor: 2012-01-03 11:59:44
Kedves Marcsi! Idén Kefalóniára szeretnénk utazni, sok mindent olvastam már, a Hermes apartmanba mennénk. Két kérdésem lenne: az egyik hozzászólásodban ajánlottad a hermes 27-es szobát két főre, ami tengerre néző, de most azt látom az alaprajznál, hogy 3 fő gyerek lehet, de csak 3 főre foglalható. A másik: a fakultatív kirándulások milyen napokra esnek? Köszönöm válaszodat előre is: Krisztina
Kedves Krisztína! Az idén már 3 ágyasként szerepel a Hermes 27 szobánk is de 2 ágyasként ajánlhatom estleg a 26 szobát mivel innen is látni a tengert smile a kirándulások már hétfőtől kezdődnek,nem tud unatkozni senki! üdv:Marcsi smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-03 21:34:20
csajka lajos írta ekkor: 2012-01-02 21:24:54
Kedves Marcsi! Táj, természet miatt ide szerettünk volna menni, sok látnivaló van a leírás alapján, de sajnos a 'Gyorsan' mélyülő víz miatt inkább Zakyntos mellett döntöttünk most és onnan mennénk át Kefaloniára autóval akár 2szer, hogy minél több szép helyet meg tudjunk nézni. Kérdezni szeretném, hogy a komp milyen sűrűn közlekedik a két sziget között, mennyi az idő és mennyibe kerül 2 felnőtt+2 gyereknek? Köszönettel: Csajka Lajos
Kedves Lajos! reggel van komp Kefaloniára Zakyntosról és este vissza..véleményem szerint kevésbé látják át a sziget értékét és szépségét semmiképp nem elég egy 800 km2-es szigetnek ilyen csekély idő amit önök akarnak rá szánni. Legalább 2 hetet kell itt tölteni ahhoz hogy mindent lásson az ember,de még így is hogy két hetet itt töltöttek a vendégeim ujra és ujra találnak még felfedezni valót a következő évben.A döntés az önök kezében van természetesen bárhová is mennek érezzék jól magukat!Sajnálom hogy én személyesen nem tudom önöknek meg mutatni a szigetet ,de majd legközelebb! Tisztelettel:Marcsi.id.vez smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-03 21:24:15
Szűcs Károly írta ekkor: 2012-01-02 20:17:03
Sziasztok Fórumozók! Olvasgattam a tájékoztatót és kicsit lehangolódva látom, hogy a víz gyorsan mélyül. Sajnos akkor viszont más uticélt (pl.Korfu-Sidari) kell keresnünk, mivel gyermekeknek ez nem igazán ideális. A 4 km pedig elég messze van a mindennapos fürdőzéshez. Köszönöm a segítséget! Üdvözlettel: Károly
Kedves Károly! Sajnálattal hallom hogy ilyen hamar lemondott erről a szép szigetről.4-5 lépésnél mélyül a víz és nem hirtelen utána sem.Sok gyermekes család járt nálam és nagyon jól érezte magát mindenki Kefalonián.Homokvárat is tudnak építeni és gyönyörű kavicsokat is tudnak gyülyteni a gyerekek kedvükre mivel változatos a partunk. De a döntés joga természetesen az önök szíve joga.Ha mégis meggondolják magukat Kefalonia és természetesen én is szeretettel várjuk önöket. Tisztelettel:Marcsi.id.vez
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-01-03 19:02:10
Sziasztok! Én is attól tartok, hogy a víz hirtelen mélyül. Mindenhol ezt olvasni. Sajnos én sem vagyok jó úszó, és félek a mélyben. Végignéztem a képeket, és akkor tűnt csak fel igazán, hogy mindenki a parton napozik. A vízben szinte senki nincs egyik képen sem. Ez bizony félelmetes. Tájékoztasson valaki, aki már nyaralt Szkálán, hogy mennyire komoly a dolog. Várom a válaszokat. Gabii