(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Zsolnai Krisztina Dátum: 2012-01-03 11:59:44
Kedves Marcsi! Idén Kefalóniára szeretnénk utazni, sok mindent olvastam már, a Hermes apartmanba mennénk. Két kérdésem lenne: az egyik hozzászólásodban ajánlottad a hermes 27-es szobát két főre, ami tengerre néző, de most azt látom az alaprajznál, hogy 3 fő gyerek lehet, de csak 3 főre foglalható. A másik: a fakultatív kirándulások milyen napokra esnek? Köszönöm válaszodat előre is: Krisztina
csajka lajos Dátum: 2012-01-02 21:24:54
Kedves Marcsi! Táj, természet miatt ide szerettünk volna menni, sok látnivaló van a leírás alapján, de sajnos a 'Gyorsan' mélyülő víz miatt inkább Zakyntos mellett döntöttünk most és onnan mennénk át Kefaloniára autóval akár 2szer, hogy minél több szép helyet meg tudjunk nézni. Kérdezni szeretném, hogy a komp milyen sűrűn közlekedik a két sziget között, mennyi az idő és mennyibe kerül 2 felnőtt+2 gyereknek? Köszönettel: Csajka Lajos
Szűcs Károly Dátum: 2012-01-02 20:17:03
Sziasztok Fórumozók! Olvasgattam a tájékoztatót és kicsit lehangolódva látom, hogy a víz gyorsan mélyül. Sajnos akkor viszont más uticélt (pl.Korfu-Sidari) kell keresnünk, mivel gyermekeknek ez nem igazán ideális. A 4 km pedig elég messze van a mindennapos fürdőzéshez. Köszönöm a segítséget! Üdvözlettel: Károly
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-01-02 14:35:18
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-01-01 19:18:10
Boldog Új Évet és szeretettel várom kedves Gabi! Üdv:Marcsi
Kedves Marcsi! Köszönöm válaszát! Én is Boldog Új Évet kívánok! Mindenképpen találkozunk az idén. Tavaly is szerettem volna menni Kefaloszra, mert a prospektusban olvasottak nagyon felkeltették a figyelmem. De sajnos nem jött össze, mivel vissza hívtak dolgozni Pieria megyébe. De az idén semmiképpen nem hagyom ki. Két hétre megyek májusban. Üdvözletem küldöm. Gabriella smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-01 19:18:10
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-01-01 19:16:56
Kedves Gabi! Minden szobánk egyformán kényelmes és tágas a Hermes apartmanunkban.A szálláshelyeink álltalában csendes helyeken vannak viszont közel a központhoz és a főutcához is.Nem kell aggódni a zaj miatt. smile
Boldog Új Évet és szeretettel várom kedves Gabi! Üdv:Marcsi