(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-01-01 19:16:56
Selmeczi Lászlóné írta ekkor: 2011-12-31 23:31:11
Kedves Grandmaarcsi! Előszőr megyek Kefalóniára. Azt szeretném kérdezni, hogy a Hermes házban a 2. emelet 24.-es szoba mennyire kényelmes? És nagyon hangos? Szomszédi viszonylatban értem. Üdv. GAbi
Kedves Gabi! Minden szobánk egyformán kényelmes és tágas a Hermes apartmanunkban.A szálláshelyeink álltalában csendes helyeken vannak viszont közel a központhoz és a főutcához is.Nem kell aggódni a zaj miatt. smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-01-01 19:11:03
Felföldi Attila írta ekkor: 2011-12-31 20:18:46
Tesókám! Feltétlen visszamegyünk, ha nem is az idén. Nei Porit néztük ki idei úti célnak, bár ez még képlékeny. smile De ahogy ígértük. meglátogatunk még tavaszig. Addig is boldog új évet kívánunk elsősorban Neked, a Grand Tours összes dolgozójának, és persze az összes fórumozónak.
SziaAttila!!! Boldog Új Évet nektek is és várom a találkozást! puszi nektek! smile smile
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2011-12-31 23:31:11
Kedves Grandmaarcsi! Előszőr megyek Kefalóniára. Azt szeretném kérdezni, hogy a Hermes házban a 2. emelet 24.-es szoba mennyire kényelmes? És nagyon hangos? Szomszédi viszonylatban értem. Üdv. GAbi
Felföldi Attila Dátum: 2011-12-31 20:18:46
Tesókám! Feltétlen visszamegyünk, ha nem is az idén. Nei Porit néztük ki idei úti célnak, bár ez még képlékeny. smile De ahogy ígértük. meglátogatunk még tavaszig. Addig is boldog új évet kívánunk elsősorban Neked, a Grand Tours összes dolgozójának, és persze az összes fórumozónak.
Grand Marcsi Dátum: 2011-12-31 13:19:26
Felföldi Attila írta ekkor: 2011-12-30 18:12:36
Szervusz Károly! Bár nem tudom, Debrecenből mikor indul a busz, de úgy gondolom, kb. két órával több a menetidő. Viszont nem kell átszállni sehol! smile Kefalónia csodálatos sziget, Skala partja inkább apró kavicsos, kisebb mint egy borsszem. Nekem semmi bajom nem volt vele. De kb. 6 km-re nyugat fele a parton van a Mounda part, ott már homokos. Kis gyaloglás, de megéri. Szép sziklák vannak útközben, és lehet kagylókat gyűjteni. smile . Ha a parton mentek biztosan találkoztok egy-két nudistával, de nem vészes. Elfordítod a fejed és nem veszel tudomást róluk. Közúton is meg lehet közelíteni, de 42 fok melegben egy kicsit strapás. smile smile Mi is így tettünk. Az út hegyre föl, hegyről le. Kedvesem meg sopánkodott. Akkor megfogadtuk, a parton jövünk vissza. Na ott meg a néhány nudista. Legalább csinosak lettek volna, de inkább 55+! Lógott ott alul-fölül minden! smile smile smile . A busz jobb választás lesz. Szerintem megfelelő időközönként álltak meg. Néhány helyen hosszú sor állt a WC előtt. 85 ember nem kevés. No meg a kompdíj sem utolsó kocsival. (Vagy ott hagyod Kiliniben a kocsit) Én tudtam aludni is. A titok a buszozással. MINIMÁLIS FOLYADÉKBEVITEL!!! KEVÉS KAJA. És akkor nem kell WC. Tapasztalatból mondom. Első utunk Spanyolba vezetett. 32 óra buszon. Ettem-ittam, alig bírtam ki a pihenők közt. smile smile smile . Buék. Attila UI.: A Myrtos Partot ki ne hagyjátok! Mi kihagytuk sajna. Csak ezért vissza fogunk menni. No meg persze Az a néhány kedves ember miatt is, akikkel sikerült egy kicsit beszélgetni. Meg persze az egyik legaranyosabb idegenvezető miatt is. smile Ugye Tesókám
Drágaságom Attila smile Nagyon nagy örömöt szereznél nekem ha sikerülne ujra eljutnotok Kefaloniára,szeretettel várlak benneteket bámikor is jöttök smile Márcsak a Myrtos-beach miatt is! smile Boldog Új Esztendőt sikeres jobb évet kívánok nektek! mill.puszi