Szervusz Károly! Bár nem tudom, Debrecenből mikor indul a busz, de úgy gondolom, kb. két órával több a menetidő. Viszont nem kell átszállni sehol!

Kefalónia csodálatos sziget, Skala partja inkább apró kavicsos, kisebb mint egy borsszem. Nekem semmi bajom nem volt vele. De kb. 6 km-re nyugat fele a parton van a Mounda part, ott már homokos. Kis gyaloglás, de megéri. Szép sziklák vannak útközben, és lehet kagylókat gyűjteni.

. Ha a parton mentek biztosan találkoztok egy-két nudistával, de nem vészes. Elfordítod a fejed és nem veszel tudomást róluk. Közúton is meg lehet közelíteni, de 42 fok melegben egy kicsit strapás.

Mi is így tettünk. Az út hegyre föl, hegyről le. Kedvesem meg sopánkodott. Akkor megfogadtuk, a parton jövünk vissza. Na ott meg a néhány nudista. Legalább csinosak lettek volna, de inkább 55+! Lógott ott alul-fölül minden!

. A busz jobb választás lesz. Szerintem megfelelő időközönként álltak meg. Néhány helyen hosszú sor állt a WC előtt. 85 ember nem kevés. No meg a kompdíj sem utolsó kocsival. (Vagy ott hagyod Kiliniben a kocsit) Én tudtam aludni is. A titok a buszozással. MINIMÁLIS FOLYADÉKBEVITEL!!! KEVÉS KAJA. És akkor nem kell WC. Tapasztalatból mondom. Első utunk Spanyolba vezetett. 32 óra buszon. Ettem-ittam, alig bírtam ki a pihenők közt.

.
Buék. Attila
UI.: A Myrtos Partot ki ne hagyjátok! Mi kihagytuk sajna. Csak ezért vissza fogunk menni. No meg persze Az a néhány kedves ember miatt is, akikkel sikerült egy kicsit beszélgetni. Meg persze az egyik legaranyosabb idegenvezető miatt is.

Ugye Tesókám