(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-12-31 13:14:45
Szűcs Károly írta ekkor: 2011-12-29 22:28:15
Szia Attila! Köszönjük válaszodat! Gondolkodunk rajta, hogy lenne jobb 2 gyerkőccel, autóval vagy busszal. Idén saját autóval mentünk, de mivel csak én vezettem nagyon fárasztó volt. (A térképet böngészve, igen csak közelebb volt Sarti.) Anyagilag még nem osztottunk, szoroztunk. A buszról azt hallottuk, hogy ide-oda tekereg Magyarországon, a többi utas felvétele miatt. Debreceniek vagyunk. Nézegettük mi jöhet szóba Görögországot illetően, így találtunk Kefalóniára. A part homokos? Köszönjük a hozzászólást! BÉKÉS, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK A GRAND TOURS MINDEN DOLGOZÓJÁNAK ÉS UTASÁNAK! Üdv.: Szűcs Károly
Kedves Károly! Tapasztalatból tudom és hallom az utasaimtól is hogy a gyerekek sokszor jobban bírják az utazást mint néha a felnőttek:) Gyönyörű tályakon utanak majd keresztül Görögországon,kényelmes buszainkkal és könnyebség önnek is ha csak a tályat figyeli és pihen utazás közben is és nem kell vezetnie .A szigetben nem fog csalódni azt garantálom,változatos partjai kristálytiszta vivével és vadregényes tályaival mindenkinek a szívébe lopja magát Kefalonia! smile Én is sok szeretettel várom majd önöket természetesen smile Boldog új Évet kívánok önöknek és minden jót a találkozásig! üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-12-31 13:14:09
Szűcs Károly írta ekkor: 2011-12-29 22:28:15
Szia Attila! Köszönjük válaszodat! Gondolkodunk rajta, hogy lenne jobb 2 gyerkőccel, autóval vagy busszal. Idén saját autóval mentünk, de mivel csak én vezettem nagyon fárasztó volt. (A térképet böngészve, igen csak közelebb volt Sarti.) Anyagilag még nem osztottunk, szoroztunk. A buszról azt hallottuk, hogy ide-oda tekereg Magyarországon, a többi utas felvétele miatt. Debreceniek vagyunk. Nézegettük mi jöhet szóba Görögországot illetően, így találtunk Kefalóniára. A part homokos? Köszönjük a hozzászólást! BÉKÉS, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK A GRAND TOURS MINDEN DOLGOZÓJÁNAK ÉS UTASÁNAK! Üdv.: Szűcs Károly
Kedves Károly! Tapasztalatból tudom és hallom az utasaimtól is hogy a gyerekek sokszor jobban bírják az utazást mint néha a felnőttek:) Gyönyörű tályakon utanak majd keresztül Görögországon,kényelmes buszainkkal és könnyebség önnek is ha csak a tályat figyeli és pihen utazás közben is és nem kell vezetnie .A szigetben nem fog csalódni azt garantálom,változatos partjai kristálytiszta vivével és vadregényes tályaival mindenkinek a szívébe lopja magát Kefalonia! smile Én is sok szeretettel várom majd önöket természetesen smile Boldog új Évet kívánok önöknek és minden jót a találkozásig! üdv:Marcsi
Felföldi Attila Dátum: 2011-12-30 18:12:36
Szervusz Károly! Bár nem tudom, Debrecenből mikor indul a busz, de úgy gondolom, kb. két órával több a menetidő. Viszont nem kell átszállni sehol! smile Kefalónia csodálatos sziget, Skala partja inkább apró kavicsos, kisebb mint egy borsszem. Nekem semmi bajom nem volt vele. De kb. 6 km-re nyugat fele a parton van a Mounda part, ott már homokos. Kis gyaloglás, de megéri. Szép sziklák vannak útközben, és lehet kagylókat gyűjteni. smile . Ha a parton mentek biztosan találkoztok egy-két nudistával, de nem vészes. Elfordítod a fejed és nem veszel tudomást róluk. Közúton is meg lehet közelíteni, de 42 fok melegben egy kicsit strapás. smile smile Mi is így tettünk. Az út hegyre föl, hegyről le. Kedvesem meg sopánkodott. Akkor megfogadtuk, a parton jövünk vissza. Na ott meg a néhány nudista. Legalább csinosak lettek volna, de inkább 55+! Lógott ott alul-fölül minden! smile smile smile . A busz jobb választás lesz. Szerintem megfelelő időközönként álltak meg. Néhány helyen hosszú sor állt a WC előtt. 85 ember nem kevés. No meg a kompdíj sem utolsó kocsival. (Vagy ott hagyod Kiliniben a kocsit) Én tudtam aludni is. A titok a buszozással. MINIMÁLIS FOLYADÉKBEVITEL!!! KEVÉS KAJA. És akkor nem kell WC. Tapasztalatból mondom. Első utunk Spanyolba vezetett. 32 óra buszon. Ettem-ittam, alig bírtam ki a pihenők közt. smile smile smile . Buék. Attila UI.: A Myrtos Partot ki ne hagyjátok! Mi kihagytuk sajna. Csak ezért vissza fogunk menni. No meg persze Az a néhány kedves ember miatt is, akikkel sikerült egy kicsit beszélgetni. Meg persze az egyik legaranyosabb idegenvezető miatt is. smile Ugye Tesókám
Szűcs Károly Dátum: 2011-12-29 22:28:15
Grand Marcsi Dátum: 2011-12-29 15:52:50
Jakab Miklós írta ekkor: 2011-12-26 08:32:58
Szia Marcsi! Holnap megyünk a párommal befizetni a Grandnál a nyaralást! Agusztus 8.és irány Kefalonia! smile
Kedves Miklós ! Nagyon örülök hogy sikerül nyáron Kefalonián találkoznunk smile addig is boldog új sikeres 2012-es évet kívánok nektek ! üdv:Marcsi smile