(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Tóth Csaba Dátum: 2011-10-01 09:38:57
Sándorné írta ekkor: 2011-09-28 11:21:47
Kedves Tóth Csaba!Vissza olvasva a fórumot,látom hogy július elején írtad a Marcsinak hogy Londonból csatlakozna hozzátok az egyik rokonotok.Ha esetleg olvasod még a fórumot,akkor szeretném megkérdezni hogy le e tudnád írni nekem e-mail -on hogy hogyan oldotta meg Londonból az utazást,mert nekünk is kellene jövőre.Meg tudtátok oldani a pótágyat?Köszönöm előre is [email protected]
Szia! Sajna pótágyzásra nem volt lehetőség csak 2-fős apartman bérlésére.Így sajna nem tudott velünk jönni.Egyébként Argostoliban van egy kicsi repülőtér,Skala-tól kb.20km.
Sándorné Dátum: 2011-09-28 11:21:47
Tóth Csaba írta ekkor: 2011-07-05 09:01:37
Szia Marcsi. Persze, én is úgy gondoltam hogy a központotokon keresztül foglalnánk le a pótágyat.Csak arra voltam kiváncsi, hogy a Hermes tulajával meglehet-e beszélni a pótágyazást,vagy csak 2-fős apartmant tudunk neki foglalni.Egyébként sem biztos még.
Kedves Tóth Csaba!Vissza olvasva a fórumot,látom hogy július elején írtad a Marcsinak hogy Londonból csatlakozna hozzátok az egyik rokonotok.Ha esetleg olvasod még a fórumot,akkor szeretném megkérdezni hogy le e tudnád írni nekem e-mail -on hogy hogyan oldotta meg Londonból az utazást,mert nekünk is kellene jövőre.Meg tudtátok oldani a pótágyat?Köszönöm előre is [email protected]
Doba Árpád Dátum: 2011-09-27 15:41:27
Sándorné írta ekkor: 2011-09-26 08:57:03
Megkérdezhetem tőled hogy melyik apartmanba voltatok,és hogy mit jelent hogy igen meleg.Mi ebben az időben Nei Porin voltunk és el viselhető volt!Egy kis véleményt kérhetnék tőled is?
Mi a Hermes apartmanban voltunk augusztus utolsó hetében. az apartman nagyon jó, közel van hozzá a bolt meg a főutca nem kell sokat sétálni ugyanakkor teljesen csendes helyen van. ahogy kedves Marcsi mondja 36-40 fok az előfordult, dehát itthon egész nyáron esett jól esett a meleg. jó programok vannak a sziget szép mi kell még... smile
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-26 19:17:16
Kullainé Kurucz Katalin írta ekkor: 2011-09-26 16:35:35
Szia Marcsi !Írtam Neked a kefalonia@grandtours e-mail címre! Előre is hálás köszönet Neked a segítségedért ! Üdv:Kata
Kedves Kata! Válaszoltam neked...szívesen segítettem...ez természetes puszi nektek:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-26 19:15:48
Sándorné írta ekkor: 2011-09-26 08:39:33
Szia Marcsi!most míg kint vagy szeretnék egy pár kérdést feltenni.Már a jövő évi nyaralást tervezem és nagyon úgy néz ki hogy Kefalonia lesz a cél.Kérdésem:Hermes apartmant nagyon ajánlották,egy 2 fős és egy 3 fős szoba kellene tengerre néző melyik számozású az ilyen,busszal mennénk,emeletes vagy szimpla jár,/ez csak azért kérdem mert az idén utaztunk mind a kettővel és az emeletes nagyon kényelmes volt/,Kb mennyi idő alatt értek le az idén a buszok.Fiatalabb korosztálynak is van lehetősége kulturáltan szórakozni?Egyáltalán milyen lehetőség van?Augusztus legvégén nagyon meleg van?Válaszod előre is köszönöm,további jó munkát!!!
Kedves Sándorné! 2 ágyas szobának a Hermes 27-es ,3 ágyasnak a 20-as szobát ajánlanám, kilátással a tengerre smile nagytöbbségben emeletes buszok jöttek az idén de ezt indulás előtt 2 nappal az irodánktól kell megkérdeznie majd.Minden korosztály jól érzi itt magát és senki nem szokott unatkozni...agusztus hónap a legnyüzsibb és 35-40 fok szokott lenni.. üdv:Marcsi